silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 -1 για το 330r +1 για το 300r Συμφωνω απολυτως. Στην προσπαθεια τους να το κανουν ποιο ησυχο ειχαμε το αποτελεσμα αυτο. Ποιο ασχημο για μενα, χειροτερο airflow λογικα και μεγαλυτερη τιμη. 1
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 πολύ εύκολα δε βάζετε -1 και +1 σε δύο κουτιά εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας; 2
silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 πολύ εύκολα δε βάζετε -1 και +1 σε δύο κουτιά εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας; Ακριβως για αυτο. Επειδη απο τον αντικαταστατη του 300R περιμεναμε βελτιωσεις κρατωντας ομως την ιδια φιλοσοφια στην κατασκευη.
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ακριβως για αυτο. Επειδη απο τον αντικαταστατη του 300R περιμεναμε βελτιωσεις κρατωντας ομως την ιδια φιλοσοφια στην κατασκευη. και ποιος σου είπε ότι το 330R είναι ο αντικαταστάτης του 300R? 1
silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 και ποιος σου είπε ότι το 330R είναι ο αντικαταστάτης του 300R? Γιατι θα βγαλουν 301R? Αυτοι αφηνουν να εννοηθει αυτο με την ονομασια Carbide 330R
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Γιατι θα βγαλουν 301R? Αυτοι αφηνουν να εννοηθει αυτο με την ονομασια Carbide 330R Άλλο τι καταλαβαίνεις εσύ με το νούμερο και άλλο τι είναι το κουτί. Και για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις το 330R είναι το μικρό 550D όπως έχει αναφέρει και ο PR της Corsair. Οπως βλέπεις ΚΑΜΙΑ σχέση με το 300R. βγήκε ένα πιο οικονομικό 550D. Αλλη φιλοσοφία, άλλο κουτί, άλλες ανάγκες άρα σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αντικαταστάτης. 2
silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Άλλο τι καταλαβαίνεις εσύ με το νούμερο και άλλο τι είναι το κουτί. Και για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις το 330R είναι το μικρό 550D όπως έχει αναφέρει και ο PR της Corsair. Οπως βλέπεις ΚΑΜΙΑ σχέση με το 300R. βγήκε ένα πιο οικονομικό 550D. Αλλη φιλοσοφία, άλλο κουτί, άλλες ανάγκες άρα σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αντικαταστάτης. Ευχαριστω για την ενημερωση. Αρα καλο ειναι οι εταιρειες να ειναι ποιο ξεκαθαρες στην ονομασια των προιοντων τους. Οσο για το συγκεκριμενο ειπα την προσωπικη μου γνωμη . Για καποιον που εχει συγκεκριμενες αναγκες και δεν θελει να πληρωνει μπροστινο πορτακι και πανω καλυμμα που δεν το χρειαζεται. Για καποιον που θελει το κουτι να αναπνεει περισσοτερο.
jokerakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Αλλη φιλοσοφία, άλλο κουτί, άλλες ανάγκες άρα σε καμία περίπτωση δεν είναι ο αντικαταστάτης. εσωτερικά όμως ίδιο.....
karmen1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προσέχει τα νούμερα των μοντέλων. Ο καταναλωτής πρέπει να ενημερωθεί για το τι κάνει το κάθε μοντέλο και που απευθύνεται. Οταν λοιπόν προτείνεις σε κάποιον να αγοράσει ένα κουτί και απορρίπτεις ένα άλλο για το οποίο δε ξέρεις το λόγο ύπαρξής του, δε σου φταίει η εταιρία. Με όλη τη καλή διάθεση αυτά. εσωτερικά όμως ίδιο..... Και? Είπα πιο πάνω ότι πολύ εύκολα μιλάτε για κουτιά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ φιλοσοφίας 1
jokerakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 πολύ εύκολα δε βάζετε -1 και +1 σε δύο κουτιά εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας; -1 για το 330r δεν μ αρέσει +1 για το 300r μ αρέσει μα δεν ανέφερα οτι είναι κουτιά ίδιας φιλοσοφίας ανέφερα την αποψή μου για τα δύο κουτιά αλλά και εσύ μη μου πείς οτι δεν είναι ένα corsair 300r σε quiet edition....οι ομοιότητες είναι πολλές για να είναι αδιάφορες.... 1
silverado Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προσέχει τα νούμερα των μοντέλων. Ο καταναλωτής πρέπει να ενημερωθεί για το τι κάνει το κάθε μοντέλο και που απευθύνεται. Οταν λοιπόν προτείνεις σε κάποιον να αγοράσει ένα κουτί και απορρίπτεις ένα άλλο για το οποίο δε ξέρεις το λόγο ύπαρξής του, δε σου φταίει η εταιρία. Με όλη τη καλή διάθεση αυτά. Και? Είπα πιο πάνω ότι πολύ εύκολα μιλάτε για κουτιά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ φιλοσοφίας Το που απευθυνεται το καταλαβαμε απο το καλο review που εκανες. Η προταση αγορας εγινε με γνωμονα συγκεκριμενες αναγκες . Αν με ενοχλουσε ο παραμικρος θορυβος τοτε θα ηταν το αποτελεσμα υπερ του 330R. Για να μην σε κουραζω περισσοτερο κλεινω το θεμα εδω. Και παλι σε ευχαριστω για την ενημερωση και το συγκεκριμενο review.
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 μα δεν ανέφερα οτι είναι κουτιά ίδιας φιλοσοφίας ανέφερα την αποψή μου για τα δύο κουτιά αλλά και εσύ μη μου πείς οτι δεν είναι ένα corsair 300r σε quiet edition....οι ομοιότητες είναι πολλές για να είναι αδιάφορες.... εχει μεγάλη διαφορά το μου αρέσει σαν φάτσα άρα +1, δε μου αρέσει σαν φάτσα άρα -1 απο το σκέτο απο κάτω -1 για το 330r +1 για το 300r Όσο για το αν είναι σχεδόν ίδια εσωτερικά. Ναι είναι όπως και το 600Τ είναι με το 550D είναι με το 650D (σχεδόν). Και; Το point μου είναι εδώ, το point σου είναι παραπέρα. Αλλά νομίζω κατάλαβες πολύ καλά τι ήθελα να πω για τα δύο κουτιά και το τρόπο πρότασης για την αγορά ενός case. over and out που λένε και στο χωριό μου
WalkerSW Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 over and out που λένε και στο χωριό μου Ποτε μάθατε Αγγλικα εκει κατω στο Νοτο?
karmen1983 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Από τότε που πιάσανε οι ζέστες εκεί στο Βορρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα