Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλύτερα δεν ειναι να πάει στο Ζ5 και να αποφύγει το κανγουρικο Ζ11;;

Soto αν και θα συμφωνήσω μαζί σου περι καγκουρίας του Z11 , Εχει να προσφέρει καποια πραγματα παραπανω απο το Ζ5 και αξιζει. 

• Like 1
Δημοσ.

οκ θα το αγοραζες εσυ;;

edit

η ερώτηση ειναι ρητορική απο την στιγμη που είδα τι κουτί έχεις 

άλλα έχεις δει απο κοντά το Ζ11;; παραφουσκωμενο γύρο γύρο πανω κάτω με πλαστικά 

ας πάρει ενα κουτί πιο σοβαρό

προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν  έτσι 

Δημοσ.

Κοιτα , όντως και εγώ λόγ εξωτερικής εμφάνισης δεν θα το έπερνα αλλα αυτό είναι κατι εντελώς υποκειμενικο.....

Και παραδόξως αυτά τα φουσκώματα είναι που του προσφέρουν καποια έξτρα χαρακτηριστικά όπως οι μαγαλύτεροι χώροι για cable managment και την δυνατότητα τοποθέτησης ακομη και των πιο ψηλών ψυκτρών.  

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδια επειδη θελω να το παρω αυριο αν γινεται, αξιζει να υπερβω καθε οριο και να παω σε κατι τετοιο ?

https://www.skroutz.gr/s/428670/Corsair-Carbide-Series-300R.html?keyphrase=corsair+300r

ή

https://www.skroutz.gr/s/291527/CoolerMaster-HAF-912-Plus.html

Τι λετε? σκεφτομουν να βαλω στο pc που μιλαμε τωρα ενα strike x advance Που εχω και να παρω για μενα το καινουργιο.

ή να παω στο 200R και να τελειωνει η υποθεση?

Δημοσ.

Από δω το πήγες,από κει το πήγες τώρα πας σε άλλα  :)

Το σκεφτομαι μια ετσι μια αλλιως και δεν ξερω πως να το κανω.ετσι μου ερχεται να παω τωρα να παρω το 300R να τελειωνω.

ναι το ειχα προσεξει και αυτο το κουτακι ωραιο το φαινεται.

Τι λετε αξιζει να δωσω το 80αρι? αν ναι το corsair 300r δεν ειναι κομπλε?

Δημοσ.

αυτο που ρωταω ειναι πχ. το HAF 912 plus που εχω πιο πανω ειναι πολυ ανωτερο? ή μιλαμε γ ιδια πραγματα? αφου θα δωσω που θα δωσω αυτα τα λεφτα να παρω οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Το HAF εχει αλλη σχεδιαστική φιλοσοφια... ειναι γενικότερα τρούπιο μιας σχεδιάστικε με γνώμονα το airflow και την ''καγκουρια''.

Απο την αλλη μερα το 300R είναι λιγο πιο κλειστο, πιο στιβαρο με σοβαρότερη σχεδιαση και γνώμονα την πρακτικότητα κατα την τοποθετηση των υποσυστηματων. 

• Like 1
Δημοσ.

Το HAF εχει αλλη σχεδιαστική φιλοσοφια... ειναι γενικότερα τρούπιο μιας σχεδιάστικε με γνώμονα το airflow και την ''καγκουρια''.

Απο την αλλη μερα το 300R είναι λιγο πιο κλειστο, πιο στιβαρο με σοβαρότερη σχεδιαση και γνώμονα την πρακτικότητα κατα την τοποθετηση των υποσυστηματων. 

Το μονο σιγουρο ειναι οτι οποιο και να παρεις απο τα παραπανω κουτια θα εχεις κανει καλη αγορα.

Σας ευχαριστω θα ενημερωσω για την αγορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...