Προς το περιεχόμενο

[camera/bridge] FUJIFILM FINEPIX S4200 @e-shop.gr 129€ [ΕΛΗΞΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με optical zoom 24x.

Link: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.564852

Οταν στο σκρουτζ η πιο φθηνη στα 172 ευρω.

Οδηγιες - Τι προσεχουμε οταν ανοιγουμε νεο θεμα/προσφορα    

Οταν καποιος θελει να δωσει προιον απο newsletter (ειδικες τιμες για μελη, ειδικη τιμη μεσω newsletter κλπ), οπως βρισκεται στη σελιδα του newsletter θα πρεπει κανει δεξι κλικ πανω στο προιον και να αντιγραψει το λινκ. Μετα θα μπορει να το δωσει εδω για να βγαινει κατευθειαν η τιμη της "προσφορας" και να μην αρχιζουν οι αποριες, το μπερδεμα του κοσμου και ποστς που δεν θα χρειαζονταν περι αλλης τιμης, πως βγαινει αυτη η τιμη, παρηγγειλα και μου εβαλε αλλη τιμηκλπ.

Προσφορα σε σχεση με εξω δεν ειναι αφου τοσο εχει σε παρα πολλα μαγαζια. Σε σχεση με Ελλαδα μοιαζει με προσφορα γιατι δεν την εχουν πλεον μαγαζια που ενημερωνουν τιμες, τολμω να πω. Μαλιστα πριν 2 αλλα και 5-6 μηνες βλεπω τιμη 155 για καιρο. Σε ξεστοκαρισμα ειναι, μοντελο 18 μηνων. 

παρτε και αλλο ενα review 

http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_s4200_review/

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, την πήρε κανένας? Μπορεί να πει κάποιος που την έχει εντυπώσεις? Αξίζει (σε αυτά τα χρήματα πάντα) ή όχι? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Άντε να δούμε ρε παιδιά, μόλις την παρήγγειλα. Αλλά μιας και δεν προορίζεται για μένα, μην περιμένετε αναλυτικό feedback, αλλά όσο μπορώ θα σας πω δυο πράγματα.

Ευχαριστώ πολύ και δημόσια τον Matrixx, όπως και τον ts....

Δημοσ.

Λοιπόν, η κάμερα ήρθε.

Πρώτον, το κουτί της κάμερας δεν ήταν σφραγισμένο με ταινία και ήταν ψιλογρατσουνισμένο. Η φωτογραφική όμως ήταν συσκευασμένη με σφραγίδα, οπότε συνέχισα (όχι ότι δεν μπορούσαν να το φτιάξουν, λένε τώρα).

Μέσα, περιείχε manual ελάχιστων σελίδων, user guide μάλλον και όχι manuals, στο γερμανικά, Γαλικά και Ολανδικά!!! Άντε, άστε τα Ελληνικά, ούτε καν Αγγλικά??

Όσον αφορά τη μηχανή, γενικά σαν κατασκευή μου φάνηκε καλή. Είναι στιβαρή και τα πλαστικά της φένονται καλά. Το pop up flasf βέβαια μου φαίνεται ότι δε θα κρατήσεις πολύ. Μου δίνει αίσθηση του ψεύτικου.

Στο κομμάτι του μενού, μου φαίνεται πολύπλοκο και μπερδεμένο. Προσπαθούσα να κάνω το κλείστρο να μείνει ανοιχτό για ώρα, και παιδευόμουν 1 ώρα.

Τέλος, οι ποιότητα των εικόνων, προς το παρόν δε μου γεμίζουν το μάτι. Περίμενα κάτι καλύτερο.

Απλά τέλος, για να είμαι ξεκάθαρος, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με φωτογραφία. Πρώτη φορά έπιασα τέτοια φωτογραφική στα χέρια μου. Μπορεί να φταίω εγώ ή απλά να χρειάζεται χρόνος για να τη μάθουμε (δεν είναι για μένα).

Μετά από καιρό, ελπίζω να σας πω περισσότερα πράγματα.

Το ευχαριστώ στο matrixx ισχύει και δεν χάνει την αξία του, απλά για να μην παρεξηγηθούμε. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο και σε σένα φίλε που κρατάς τον λόγο σου και είπες 2 λογάκια για το προϊόν . 

Για τα υπόλοιπα μην σκας απλά είναι καινούργια ακόμα δεν την έχεις μάθει ( μιας και τώρα την σκαλίζεις λίγο ) σου φαίνεται κάπως....διαφορετική από απλή , αλλά έχει και το ultra zoom ! εκεί θα έχει διαφορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο και σε σένα φίλε που κρατάς τον λόγο σου και είπες 2 λογάκια για το προϊόν . 

Για τα υπόλοιπα μην σκας απλά είναι καινούργια ακόμα δεν την έχεις μάθει ( μιας και τώρα την σκαλίζεις λίγο ) σου φαίνεται κάπως....διαφορετική από απλή , αλλά έχει και το ultra zoom ! εκεί θα έχει διαφορά. 

Σε ευχαριστώ φίλε.

παραεισαγωγη ε?

Τι σημαίνει αυτό? Είναι γνήσια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...