4GGELOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα Insomniacs. Απο χθες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Συγκεκριμενα εκει που ολα ειναι μια χαρα το pc freezαρει και κανει restart. Στο event log των Windows διχνει "Η υπηρεσία Peer Name Resolution Protocol τερματίστηκε με το ακόλουθο σφάλμα: %%-2140993535". Το προβλημα το απεκτησα οταν εβαλα το CM strorm trigger και εγκατεστησα τους drivers του αλλα και οταν τους απεγκατεστησα το προβλημα παρεμεινε. Εψαξα λιγο στο γοογλη και διαβασα οτι μπορει να φταινε οι ram ή καποιο hardware κομματι. *Παρακαλω αν μπορει καποιος moderator να μεταφερει το θεμα στην σωστη ενοτητα. Ευχαριστω.* Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από 4GGELOS
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Άρχισε με ενα τσεκάρισμα στις μνήμες με το memtest
4GGELOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Εκανα το τεστ στις μνημες για κανενα 5ωρο και το περασαν κανονικα. Νομιζω πως κατι με την καρτα γραφικων εχει σχεση γιατι και μεσα σε παιχνιδια μου το κανει. Ειδα και τις θερμοκρασιες και ειμαι οκ. Επισης απο προχθες αρχισε κατι αλλα κουλα, εκτος απο το να κολαει και να κανει επανεκκινηση τωρα freezαρει και ανα 5 δευτερολεπτα. Ελεγξα Στο windows event log μου εμφανιζει και το nvlddmkm 14 το οποιο με ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα οτι το προκαλει η καρτα γραφικων.
TrueGamerGR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Αν μπορείς βάλε μια άλλη κάρτα γραφικών για τουλάχιστον μια μέρα να δεις αν όντως φταίει η κάρτα.Υπάρχει περίπτωση να φταίει η motherboard και η pci ή ίσως έχεις πολλές pci και φορτώνεις το chipset (ελπίζω να έβγαλε νόημα αυτό που είπα ).Από την άλλη ίσως είναι θέμα των windows άρα αν δε φταίει τίποτα από τα παραπάνω τότε κάνεις format και fresh install τα windows.
4GGELOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Θα δοκιμάσω άλλη κάρτα γραφικών (hd4550 ) και θα ενημερώσω. Προς το παρόν θέλω να αποκλείσω όλο το hardware και μετά να προχωρήσω σε Format.
SPANK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Επειδή λες οτι οταν έβαλες το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο επάνω και τους drivers και σου έβγαλε το πρόβλημα , αν το βγάλεις εντελώς και συνδέσεις καποιο αλλο για δες το κανει ? γιατι να πω την αλήθεια ποιο πολύ με θέμα drivers που κανει το ολο σκηνικό παρα με hardware , πες τι έγινε και με την κάρτα αμα την αλλάξεις.
4GGELOS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δοκιμασα και αλλη καρτα γραφικων και παλι τα ιδια κανει. Αλλαξα και πληκτρολογιο χωρις κανενα αποτελεσμα. Τωρα εκτος απο το να κολαει και να κανει επανεκκινηση, κολαει και ανα 5 δευτερολεπτα και πιγενουν ολα σε slow motion. Θα κανω και το βραδυ ενα φορματ και ελπιζω να στρωσει. Σας ευχαρισω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα