Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν εκανες την παραγγελια ακομα μπορεις να πας στην πολυ πιο καλυτερη http://www.skroutz.gr/s/2089555/LG-47LM960V.html

η οποια ειναι full led.Ενω η la860 ειναι edge lighting.Διαφορές που τις βλεπεις αρκετα.Εκτος αν ψηθηκες για το κινητο,τοτε αλλαζει.

Δημοσ.

Μα εννοείται το κινητό έπαιξε το ρόλο του. Σε 2 φόρουμ ολοι λέμε οτι η 860 ειναι κατώτερη από όσες εχει διαλέξει και τελικός κερδίζει η προσφορά.

Από εκεί φαίνεται πόσο κέρδος έχουν τα premium μοντελα. Σε κάνα δίμηνο μπορεί και λιγότερο που θα έχει κάνει κοιλιά η αγορά θα δείτε που θα είναι η τιμή της...

Όπως και να έχει καλοθεατη η tv .

• Like 1
Δημοσ.

Απλα η άποψη μου ειναι οτι tv αγοράζουμε καθε 5 με 8 χρόνια (ανάλογα την αντοχή της η τον παροπλισμό της σε gadget). Ενω τα κινητά ξεφτιλίζονται στο 6μηνο σε τιμες. Αρα για έμενα δεν αποτελούσε δεσμευτικό παράγοντα.

Βεβαία εγω ασχολούμαι με αυτα συνεχεία, Μερικοί που θέλουν να πάρουν κατι και να τελειώνουν τοτε πανε στις πρόσφορες η τα λεγόμενα bundle οπως τα λενε οι εταιρίες και τελειώνουν. Απλα τα bundle κατ εμε δεν είναι απόλυτα ευκαιριες.

Όπως και να εχει κατι κακο δεν πήρες. Απλα εαν ήθελες ειχες το κατι καλύτερο.

Καλοθεατη και περιμένουμε εντυπωσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ο μέσος χρήστης τηλεόρασης να αλλάζει κάθε 5 χρόνια τν ούτε και κάθε 8.

Και οι τιμές των τηλεοράσεων πέφτουν πολύ. Τν που είχε 2000 πριν 2 μήνες τώρα έχει 1400

Που να περάσει και χρόνος πόσο θα πάει

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι πως θα αργήσει, οι μεταφορικές είναι κλειστές λόγω 15 Αυγούστου μου είπανε. Μετά τις 20 θα παραλάβω και θα σας ενημερώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...