Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Pioneer A06 και copytodvd

Lion_75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εγγραφή σε δισκάκια DVD-R γίνεται με απόλυτη επιτυχία.Τα δισκάκια είναι απολύτως συμβατά σε standalone players.

Όταν όμως προσπαθώ να γράψω σε DVD+R τότε το δισκάκι γράφεται μεν, αλλά δεν αναγνωρίζεται ούτε στο DVD-ROM μου.Μιλάω για Philips DVD+R .

Στο ρικόρντερ αναγνωρίζεται αλλά πάλι δεν παίζει.

Ψάχνοντας λίγο, βρήκα ότι το Copytodvd δεν έκλεινε το δισκάκι μετά την εγγραφή . Δοκίμασα να το κλείσω με το instant dvd και πράγματι έκλεισε το σεσιον - δε βρήκα τρόπο να κλείσω το DVD αλλά μόνο το σέσιον.

Έτσι κατάφερα να παίξει στο Pioneer αλλά όχι στο DVD-ROM και στο standalone player.

Τι μπόρεί να φταίει; Υπάρχει λύση;

p/s.Με το instant dvd τα DVD+R γράφονται και παίζουν κανονικά παντού αλλά όχι με τη συμβατότητα που παρέχει το Copy to dvd.

Επιπλέον με το πρώτο έχω συνεχώς διακοπές κατά την εγγραφή σε οποιοδήποτε δισκάκι (κάτι που φαινεται από το λαμπάκι που αναβοσβήνει, αλλά και απο τον περισσότερο χρόνο που διαρκεί η εγγραφή, η οποία συνεχιζεται χάρη στο burnproof...).Στο copytodvd δε συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Μία ιδέα:

Σαν μ@λ@κία ακούγεται,αλλά ας την πω...

Γιατί δεν βάζεις το Pinnacle Instant Copy να κάνει όλη την dirty job για σένα;Εντάξει,θα χάσεις κανα τέταρτο παραπάνω απ' τη ζωή σου,αλλά αν είναι να γεμίσεις σουβεράκια του ενάμισυ χιλιάρικου το ένα,δεν αξίζει λες τον κόπο;

Εγώ πάντως,ακόμη και τα "έτοιμα" dvdr(4.7)[από trading κλπ],έτσι τα αντιγράφω...Δηλαδή,decrypting σε iso,mount στο virtual drive(imgtools) και με τρία τέσσερα clicks μέσω I.C. ...

Όλα αυτά για "-R".Για "+" δεν γνωρίζω τπτ...άσε που έχουν και τη διπλάσια τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...