MetalMayhem Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημέρα! Πρόσφατα προσπάθησα να εγκαταστήσω το Driver San Franscisco κατεβασμένο της Skidrow, αλλά μόλις έτρεχα το "setup.exe" δεν γινόταν τίποτα. Προσπάθησα να το τρέξω ως διαχειριστής και με compatibility mode win xp sp3 και win7 και πάλι τίποτα. Έπειτα σκέφτηκα πρώτα να εγκαταστήσω το Ubisoft Game Launcher όμως έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έχω OS Windows 8 pro (x64). Έχει μήπως κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή ίσως καμιά ιδέα; Πριν στα windows 7 έτρεχε μια χαρά και το Driver και όλα τα παιχνίδια της Ubisoft.
Despotas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πρόσφατα προσπάθησα να εγκαταστήσω το Driver San Franscisco κατεβασμένο της Skidrow Εδώ είναι το πρόβλημα και κανείς δε μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το forum. Μια αναζήτηση στο google θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο.
MetalMayhem Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εδώ είναι το πρόβλημα και κανείς δε μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το forum. Μια αναζήτηση στο google θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο. Το έχω ψάξει το θέμα και βρίσκω πολλά προβλήματα σχετικά με το Driver, αλλά κανένα για την δική μου περίπτωση. Τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το ότι δε δουλεύει το shortcut ή δε γίνεται σωστή σύνδεση στον server της microsoft.
Apoll Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημέρα! Πρόσφατα προσπάθησα να εγκαταστήσω το Driver San Franscisco κατεβασμένο της Skidrow, αλλά μόλις έτρεχα το "setup.exe" δεν γινόταν τίποτα. Προσπάθησα να το τρέξω ως διαχειριστής και με compatibility mode win xp sp3 και win7 και πάλι τίποτα. Έπειτα σκέφτηκα πρώτα να εγκαταστήσω το Ubisoft Game Launcher όμως έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Έχω OS Windows 8 pro (x64). Έχει μήπως κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή ίσως καμιά ιδέα; Πριν στα windows 7 έτρεχε μια χαρά και το Driver και όλα τα παιχνίδια της Ubisoft. Τί εννοείς λέγοντας "κατεβασμένο"; Πειρατικό; Αν είχες το παιχνίδι σωστά εγκατεστημένο και δεν είναι πειρατικό, ο ubisoft game launcher θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένος.
MetalMayhem Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τί εννοείς λέγοντας "κατεβασμένο"; Πειρατικό; Αν είχες το παιχνίδι σωστά εγκατεστημένο και δεν είναι πειρατικό, ο ubisoft game launcher θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένος. Ναι πειρατικό. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορώ καν να το εγκαταστήσω γιατί το "setup.exe" δεν τρέχει. Προσπάθησα να εγκαταστήσω ξεχωριστά τον game launcher και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα