Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

πως μπορω να ξερω τι ταχυτητα ακριβως εχω? ειναι αξιοπιστα καποια site που και καλα τσεκαρεις τη ταχυτητα σου? το λέω γτ ηρθε τεχνικος και με λεει εχω 12 mb και μεσα σε site πυ μετρανε βλεπω εχω 9.

τι λετε??

Δημοσ.

Μια καλή μέθοδος μέτρησης είναι η ταχύτητα κατεβάσματος ενός αρχείου από ftp, όπως το ntua.gr.

Υπάρχει και ο χάρτης της ΕΕΤΤ στον οποίο καταγρλαφεις αρκετές φορές τη σύνδεσή σου για να βγάλει μέσο όρο.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό υποθέτω ότι γίνεται προς ένα target/server και για παραπάνω κάνεις ένα ένα manually?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να κανεις test με παραπάνω από ένα server εκτος άμα θες να δεις speed με διαφορετικές χώρες για παράδειγμα η locally με εξωτερικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό το λόγο έγραψα πιο πάνω "ολοκληρωμένη", βλέπεις πως παίζει η γραμμή (κι ο ISP) σε αρκετές χώρες κι εσωτερικό βέβαια...

Δημοσ.

και το βασικο ειναι να δεις και ποσο συγχρονιζεις μεσα απο τον ρουτερ για αρχη ωστε να ξερεις τι περιμενεις.γιατι μερικοι συγχρονιζουν στα 20 και κανουν τεστ με wireless και λενε μα γιατι μου δειχνει 5.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα διαφωνήσω για το "εγγύηση", σε μένα πχ δεν τερματίζει την vdsl ενώ το speedtest.net (με On Telecoms server) της δίνει και καταλαβαίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...