Re4cTiV3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημέρα, θα ήθελα να στήσω έναν γρήγορο server. Η μόνη δουλειά που θα κάνει είναι να υπάρχει ένα .php συνδεδεμένο σε μια MySQL βάση, το οποίο θα επιστρέψει JSON στην εφαρμογή μου. Ξέρετε κάποιο φθηνό αλλά και γρήγορο;
MitsakosGR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Θέλεις να αγοράσεις μηχάνημα για να κάνει αυτή τη δουλειά ή να νοικιάσεις ένα στο σύννεφο; Αν θέλεις να αγοράσεις τότε και ένα παλιό μηχάνημα μπορεί να κάνει για αυτή τη δουλεια (εξαρτάται τον φόρτο εργασίας πάντα) ή ένα Raspberry Pi με LAMP.
leonidas_fs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Φίλε για την δουλειά που το θέλεις, δεν χρειάζεσαι καν server. Ενα καλό pc θα την κάνει αυτη την δουλειά. Τώρα απο κει και πέρα, τι budget διαθέτεις; Είναι για εταιρεία;
Re4cTiV3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 η εφαρμογή μου έχει ήδη 1700 users.. οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε σπίτι... Εκτός αυτού, πως θα ανανεώνω συνέχεια την ip; Κάθε φορά που θα κλείνω το pc, θα βγάζω update για την εφαρμογή(android); :/
leonidas_fs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 η εφαρμογή μου έχει ήδη 1700 users.. οπότε δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε σπίτι... Εκτός αυτού, πως θα ανανεώνω συνέχεια την ip; Κάθε φορά που θα κλείνω το pc, θα βγάζω update για την εφαρμογή(android); :/ Οπότε είτε πας σε dedicated cloud solution ή αγοράζεις εναν ωραίο server να σου μείνει κιόλας. Θα πρότεινα κάποιον HP DL380G5, αλλα είναι too much για αυτό που θες..Βέβαια θα σου μείνει ο server, οπότε...
leonidas_fs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Hosting εννοείς; Βεβαίως και γίνεται...Γίνεται να νοικιάσεις και dedicated server ( δηλαδή εναν server μονο για εσενα ). Αν ψάξεις θα βρεις πολυυυυ πράμα!
spartakoscs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 θα σου έλεγα να πάρεις ένα VPS από την http://www.futurehosting.com/ αλλά πάντα εξαρτάτε ποσά θες να δίνεις !! πες μας τη είσαι διαθετιμένος να πληρώνεις !!!
Re4cTiV3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά..οπότε ότι πιο φθηνό δηλαδή ξέρω γω και 5 ευρώ το μήνα θα ήταν καλά.. Η βάση δεδομένων μου είναι περίπου 100Mb. Επίσης την εφαρμογή την κατεβάζουν περίπου 40 άτομα την ημέρα..
Re4cTiV3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 αν πάρω από το papaki λετε να με ικανοποιήσει;
vacilis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τσέκαρε και αυτο: http://www.tophost.gr/dedicated-servers ... Dedicated server €28,99/μήνα
ParhsG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Αν εχεις λιγα δεδομενα κτλ ενα απλο αλλα καλο vps θα ειναι υπεραρκετο μη σου πω οτι και με shared θα εισαι ενταξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα