Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημερα σε ολους.Έχω γραμμή ISDN OTE και εχω βολευτει εδώ και μερικά χρόνια με ένα router Zyxel P662HW και πριν από κανά δυο μήνες, ένας φίλος θέλοντας να με αναβαθμίσει και να με βάλει σε μπελάδες, μου έκανε δώρο ένα καινούργιο Linksys X3000, το οποίο σε εμφάνιση και χαρακτηριστικά, ειναι εντυπωσιακό (300Mbps, 4 gigabit)Όμως το άτιμο το Linksys δε θέλει να δουλέψει στη γραμμή του σπιτιού μου. Όποιες ρυθμίσεις και του έκανα, το λαμπάκι ´οτι ειναι συνδεδεμένο με το internet δεν ανάβει. Και η πλάκα είναι ότι το πήγα στην εταιρία που δουλέυω και εκεί έχουμε γραμμές ISDN και με το που το συνδέσαμε, τσακ, μπαμ, όλα τέλεια.Η δουλειά μου είναι στην Παλλήνη και το σπίτι μου είναι Ζωγράφου.Μήπως δεν είναι συμβατό με το DSLAM της περιοχής μου?Μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημερα σε ολους. Έχω γραμμή ISDN OTE και εχω βολευτει εδώ και μερικά χρόνια με ένα router Zyxel P662HW και πριν από κανά δυο μήνες, ένας φίλος θέλοντας να με αναβαθμίσει και να με βάλει σε μπελάδες, μου έκανε δώρο ένα καινούργιο Linksys X3000, το οποίο σε εμφάνιση και χαρακτηριστικά, ειναι εντυπωσιακό (300Mbps, 4 gigabit) Όμως το άτιμο το Linksys δε θέλει να δουλέψει στη γραμμή του σπιτιού μου. Όποιες ρυθμίσεις και του έκανα, το λαμπάκι ´οτι ειναι συνδεδεμένο με το internet δεν ανάβει. Και η πλάκα είναι ότι το πήγα στην εταιρία που δουλέυω και εκεί έχουμε γραμμές ISDN και με το που το συνδέσαμε, τσακ, μπαμ, όλα τέλεια. Η δουλειά μου είναι στην Παλλήνη και το σπίτι μου είναι Ζωγράφου. Μήπως δεν είναι συμβατό με το DSLAM της περιοχής μου? Μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? δες για firmware update.β.δοκιμασε και Pppoa/vcmux και Pppoe/llc .ναιμπορει να ειναι ασυμβατοτητα. εκτος αν πλεον σπιτι σου δεν παιζεις ουτε με το κανονικο ρουτερ και απλα εχει κολλησει η καρτα στο dslam.αν παιζεις με το κανονικο ρουτερ τοτε μαλλον ασυμβατοτητα.επισης στην δουλεια το δοκιμασες με τα Username/password Του σπιτιου η οχι?γιατι αν εβαλες αλλα μπορει το προβλημα να ειναι οτι το Linksys ισως να μην μπορει να καταλαβει/μεταφρασει σωστα καποιο γραμμα /συμβολο του password οποτε να βαραει error εκει.ισως γραφει κατι παραπανω το Log.επισης μην ξεχασεις το @otenet.gr στο τελος. δοκιμασε αν θες και με το demo του οτε [email protected] password otenet να δεις αν θα αναψει το λαμπακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα