Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη γνωριζω οτι αυτο το μοντελο ερχοταν με 1γιγα μνημη,εσυ ποσο του εβαλες;εχει καποια διαδικασια να βαλεις παστουλα,και αν δεν ανοιξες ξανα λαπτοπ,αν γινει καμια ζημια θα λες,"τι ηθελα και τον ανοιξα";καλυτερα να το κανει καποιος που ξερει.Οσο και να σου παρει(δεν θα δωσεις και μια περιουσια),καλυτερα θα ειναι.Παντως ναι,μετα απο 6 χρονια θα θελει αλλαγμα η παστα.

Ειχα Hp,που εβαζες παστα σε 1 λεπτο!Εβγαινε ενα καπακι,και η ψυκτρα με 4 βιδες.Ηταν ανεξαρτητη των heatpipes!Το καλυτερο μηχανημα που περασε ποτε απο τα χερια μου!Ever!

Ασχετο και ΟΤ,αλλα πες το αυτο και στην Acer :PΤο ανοιξα πριν 2 βδομαδες.Ιεροτελεστια ολοκληρη.

εμενα ειχα 2 gb ram απο την αρχη δεν το πειραξα καθολου περα απο τον ssd.

ακολουθωντας αυτο βημα βημα πιστευω να τα καταφερω.

(εννοειτε πως ασχολουμε και κατεχω απο πλακετες κλπ)

Eπειδη γνωριζω οτι αυτο το μοντελο ερχοταν με 1γιγα μνημη,εσυ ποσο του εβαλες;εχει καποια διαδικασια να βαλεις παστουλα,και αν δεν ανοιξες ξανα λαπτοπ,αν γινει καμια ζημια θα λες,"τι ηθελα και τον ανοιξα";καλυτερα να το κανει καποιος που ξερει.Οσο και να σου παρει(δεν θα δωσεις και μια περιουσια),καλυτερα θα ειναι.Παντως ναι,μετα απο 6 χρονια θα θελει αλλαγμα η παστα.

Ειχα Hp,που εβαζες παστα σε 1 λεπτο!Εβγαινε ενα καπακι,και η ψυκτρα με 4 βιδες.Ηταν ανεξαρτητη των heatpipes!Το καλυτερο μηχανημα που περασε ποτε απο τα χερια μου!Ever!

Ασχετο και ΟΤ,αλλα πες το αυτο και στην Acer :PΤο ανοιξα πριν 2 βδομαδες.Ιεροτελεστια ολοκληρη.

εμενα ειχα 2 gb ram απο την αρχη δεν το πειραξα καθολου περα απο τον ssd.

Δημοσ.

βημα βημα πιστευω να τα καταφερω.

(εννοειτε πως ασχολουμε και κατεχω απο πλακετες κλπ)

The choice is yours. ^_^

Eαν ειχε 4(λογω πανω απο win xp),δεν θυμαμαι ποσο υποστηριζε,αλλα νομιζω οτι 4 επαιρνε ανετα,θα ηταν ακομη καλυτερα.

Παντως εχω να πω,οτι ποιοτικα(υλικο κλπ),δεσιμο,σε γενικες γραμμες ειναι ενα απο τα ωραιοτερα αυτο που εχεις.Να το προσεξεις.

Θα το εχεις για καιρο,να σου κανει,ειδικα με τον ssd,φανταστικη δουλεια.

Δεν βγαινουν σημερα τετοια λαπτοπς.

ΠΡΟΣΟΧΗ,οταν θα βγαζεις την μητρικη,να μην σπασεις τιποτε,οπως βλεπεις το βιντεο στα αριστερα της μητρικης,τα usb's κλπ.Με το μαλακο,

Δημοσ.

ρε παιδια εβγαλα τον ssd να δω και καιει αρκετα μονο αυτος , η θερμοκρασια βγαινει απο αυτον τα αλλα μερη γυρο γυρο ειναι κρυα , ειναι δυνατον? ο αλλος ssd που εχω στον σταθερο ειναι παγωμενος  οση ωρα και να δουλευει ο υπολογιστης. τι λετε να φταιει?

Δημοσ.

ρε παιδια εβγαλα τον ssd να δω και καιει αρκετα μονο αυτος , η θερμοκρασια βγαινει απο αυτον τα αλλα μερη γυρο γυρο ειναι κρυα , ειναι δυνατον? ο αλλος ssd που εχω στον σταθερο ειναι παγωμενος  οση ωρα και να δουλευει ο υπολογιστης. τι λετε να φταιει?

Eκανες οτι σου ειπα;δηλαδη,εβαλες το λαπτοπ να λειτουργησει με το να αεριζεται η κατω επιφανεια ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ μετα ξανα θερμοκρασιες;καντο.

Εαν το εκανες,και συνεχιζει,να ειναι το μονο που ζεστενεται(50 βαθμοι να ξερεις ειναι νορμαλ για τετοια εποχη),47 βλεπω μεσα στο νετ να αναφερουν αλλοι,βγαλε τον δισκο και συνεδεσε τον στον σταθερο.Δουλεψε τον εκει,και δες αν ζεστενεται και εκει.

Εαν ναι,τοτε παρε το μαγαζι ή την εταιρεια(δεν ξερω τι παιζει με Kingston),και μιλησε μαζι τους.

Ο SSD του σταθερου με τον φορητο,ειναι φυσιλογικο να ειναι μερα με την νυχτα.Του σταθερου κολυμπαει στον αερα.Του φορητου ειναι κλεισμενος ερμητικα κλειστα.Μην συγκρινεις αυτα τα δυο.

• Super Moderators
Δημοσ.

φταίει ότι ο σταθερός υπολογιστής έχει συνήθως ανεμιστήρα να βαράει του δίσκους...

Δημοσ.

φταίει ότι ο σταθερός υπολογιστής έχει συνήθως ανεμιστήρα να βαράει του δίσκους...

χαχα ενταξει φιλε μου δεν ειμαι τοσο ασχετος (πληροφοριακα ο σταθερος μου δεν εχει ανεμιστηρες ειναι mini συστημα στημενο απο εμενα) απλος νομιζω πως οι ssd πρεπει να ειναι συνεχεια τελειος κρυοι ετσι δεν ειναι ? τι να ζεσταθει τα τσιπακια?

• Super Moderators
Δημοσ.

νομιζω πως οι ssd πρεπει να ειναι συνεχεια τελειος κρυοι ετσι δεν ειναι ? τι να ζεσταθει τα τσιπακια?

γιατί ο επεξεργαστής/ram/κάρτα γραφικών δεν ζεσταίνονται? δεν έχουν μηχανικά μέρη...

όσο mini και να είναι το σύστημα έχει καλύτερη κυκλοφορία αέρα από το laptop...

έχει ελέγξει μπας και δουλεύει συνέχεια ο ssd στο laptop?

Δημοσ.

έχει ελέγξει μπας και δουλεύει συνέχεια ο ssd στο laptop?

στη διαχειριση εργασιων στις επιδοσεις λεει 0 τις εκατο, πως αλλιως να τον κοιταξω?

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά είσαι ok κι από αυτή την πλευρά...

όπως σου είπα πάντως κι ο δικός μου ssd στο laptop παίζει πάνω από 40 βαθμούς τώρα...

Δημοσ.

Αναλόγως το λάπτοπ πανε οι θερμοκρασίες μερικά λάπτοπ έχουν την θέση του δίσκου κοντά στο σύστημα ψύξης του επεξεργαστη να αποτέλεσμα να επηρεάζεται άμεσα η θερμοκρασία του, στο dv5000 που έχω ssd δεν ξεπερνάει τους 40 βαθμούς γιατι είναι από την άλλη μεριά ο δίσκος δεξιά του λάπτοπ.

Δημοσ.

47 βαθμοί, ειδικά για SSD, μου φαίνονται πολλοί. Με τον 840 στο λάπτοπ βλέπω 32 με 38 max. Βέβαια κι εγώ χρόνια τώρα μένω μακρυά από HP λόγω της άθλιας ψύξης, αλλά αν σίγουρα ανεβάζει θερμοκρασία ο SSD από μόνος του χωρίς να παράγεται ζέστη από το λάπτοπ γύρω του, τι να πω.

Όπως είπε και ο Hawk, βάλτον στο desktop και δες θερμοκρασίες κι εκεί για να είσαι σίγουρος. Αν χτυπάει πάλι 40+ κάτι δεν πάει καλά.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και σε εμένα γίνεται πάει στους 66 βαθμούς και το λάπτοπ αρχίζει να κολλάει το λάπτοπ είναι το Dell vostro 1510 και έχω δύο ψυχρές πολύ καλές και για gaming ο ssd είναι ο A sata 250gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...