ennia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλημερα, εχω αυτη την καρτα ηχου "Asus Xonar DG 5.1 PCI" αγορασμενη πριν απο μια βδομαδα. δεν μπορω να συνδεσω το μικροφωνο, μου βγαζει στο skype το ακολουθο μηνυμα.... το μικροφωνο ειναι ενα logitech: τι μπορει να φταιει???? καμια ιδεα?
stevenosfp1999 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Έχω το ίδιο μικρόφωνο αλλά δουλεύει κανονικά. Βάλε το μικρόφωνο στην κάρτα και κανε επανεκκίνηση με το μικρόφωνο συνδεδεμένο. Αν δεν δουλέψει κανε update στα drivers στην κάρτα ήχου.
ennia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Έχω το ίδιο μικρόφωνο αλλά δουλεύει κανονικά. Βάλε το μικρόφωνο στην κάρτα και κανε επανεκκίνηση με το μικρόφωνο συνδεδεμένο. Αν δεν δουλέψει κανε update στα drivers στην κάρτα ήχου. το εχω κανει απειρες φορες..... μου εχει σπασει τα νευρα. drvers τους τελευταιους εχω!!!! μαλλον θα στειλω την καρτα πισω
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δες και στις επιλογές του ήχου στα windows η αν εχει καποιο δικό της πρόγραμα η κάρτα μηπως ειναι καμία επιλογή η ρύθμιση εκει
ennia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 παιδια βρεθηκε η λυση.... σας ευχαριστω ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα