stevchrly Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 καλα κάνει η Google... αλλά τουλάχιστον ας μας δώσει το δικαίωμα με 10-20 ευρώ τον χρόνο να εξαφανίζουμε τις διαφημίσεις απο τον λογαριασμό μας... Τεσπα... θα επιστρέψω στο Navigon αν δω διαφημίσεις μεσα στα maps. φίλε μου με 10 και 20 ευρώ το χρόνο δίνεις 15 ευρώ σε μια εφαρμογή και πάνω και την έχεις χωρίς διαφημίσεις
ditsikts Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δε πειράζει υπάρχουν και αλλού περτεκαλιές που κάνουν μηλαράκια Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις; Με χαλάει που βάζει διαφημίσεις αλλά ήταν αναμενόμενο, και πολύ άργησε θα έλεγα!
katchris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 adblck στον chrome και έχω γλιτώσει από όλες τις σαπιοδιαφημίσεις. Στο youtube πλέον βλέπω κατευθείαν το βίντεο χωρίς να παρεμβάλεται καμιά διαφήμιση!! Ανεκτίμητο 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 adblck στον chrome και έχω γλιτώσει από όλες τις σαπιοδιαφημίσεις. Στο youtube πλέον βλέπω κατευθείαν το βίντεο χωρίς να παρεμβάλεται καμιά διαφήμιση!! Ανεκτίμητο και στο κινητό?
kostaskontis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ο κοσμος ξεχνα οτι η google δεν ειναι εταιρια software ουτε κατασκευαστρια κινητων αλλα ειναι διαφημηστικη εταιρια... 2
tasos1995 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Να η λυση για IOS https://itunes.apple.com/us/app/here-maps/id577430143 για android δε βρηκα κατι συγκεκριμενο
katchris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 και στο κινητό? Στο κινητό έχω το adaway. Μέχρι στιγμής οι περισσότερες διαφημίσεις κόβονται. 2
Black Demis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 εγώ πάντως αν δεν υπήρχε adfree και γενικός δεν υπήρχε κάποιος τρόπος για μπλοκάρισμα διαφημίσεων στο android εγώ θα την είχα κάνει......... συχαίνομαι άπειρα της διαφημίσεις είναι ένας απο τους βασικότερους λόγους που σταμάτησα εδώ και 5+ χρόνια να βλέπω τηλεόραση
Federer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Να η λυση για IOS https://itunes.apple.com/us/app/here-maps/id577430143 για android δε βρηκα κατι συγκεκριμενο Εχουμε 2013 και θα διαβαζω ακομα Thessaloniki, Michaniona και Chalkidona? Αληθεια? Οταν καταφερουν να βαλουν ελληνικα τα ξαναλεμε
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 και στο κινητό? στο κινητό είπαμε, adaway μοιράζει πόνο στις διαφημίσεις κοίτα τι ωραίος που είναι ο έναστρος καθαρός ουρανός του insomnia χωρίς το μπανεράκι και τώρα οι χρήστες των υπόλοιπων "smooth" λειτουργικών μπορούν να κλάψουν 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 το οποίο υποθέτω είναι για rooted android?
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 προφανώς rooted άσε γιατί κατέβασε και η google την εφαρμογή από το playstore και πρέπει να τη ψάχνεις μόνος σου
Black Demis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εχουμε 2013 και θα διαβαζω ακομα Thessaloniki, Michaniona και Chalkidona? Αληθεια? Οταν καταφερουν να βαλουν ελληνικα τα ξαναλεμε δεν βλέπω λογο να ασχοληθούν με μια γλώσσα χώρα της οποίας σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει προφανώς rooted άσε γιατί κατέβασε και η google την εφαρμογή από το playstore και πρέπει να τη ψάχνεις μόνος σου ορίστε το adfree από το site του προγραμματιστή http://adfree.bigtincan.com/adfree.apk 1
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εχω χαρτες Nokia, και εντελως offline ειναι, ουτε data χρειάζομαι, ουτε καμια σχεση με διαφημισεις. Οι καλυτεροι χαρτες ever, και ειναι και δωρεαν 2
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 lucky patcher ---> remove ads ---> done
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα