xrist0s4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Με δικιες μου επιλογες παραγκειλα ενα ντεσκτοπ με τα εξης χαρακτηριστικα ...επεξεργαστη AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE μητρηκη ASROCK 970DE3/U3S3 καρτα γραφικων GIGABYTE GEFORCE GTX650 OC μνημες 2χ4gb KINGSTON στα 1600 και χρησιμοποιω windows7 ultimate 64bit Δεν τον εχω ουτε βδομαδα επαιζα lol και καθε πεντε δευτερα κανει ψιλοκοληματακια...Ελεγα μηπως φταιει η γραμη του ιντερνετ και ετσι κατεβασα το assasian creed,ενω βλεπω οτι το τρεχει ανετα αυτα τα κοληματακια καθε λιγο συνεχιζονται!! Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει ?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Κατεβασε το hw monitor και δες για αρχη τις θερμοκρασιες σου οταν παιζεις καποιο παιχνιδι. η ψυχτρα εχει κουμπωσει σωστα? Αν και πιο πολυ το κοβω να throταρει η μητρικη.....
TheELF Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δώσε τα στοιχεία από τον δίσκο με το Crystal Disk Info και δες αν πέρασαν όλοι οι driver για το υλικό σου.
xrist0s4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τροφοδοτικο εχω ενα 450w deer, οριστε φωτο απ το προγραμα Κατεβασε το hw monitor και δες για αρχη τις θερμοκρασιες σου οταν παιζεις καποιο παιχνιδι. η ψυχτρα εχει κουμπωσει σωστα? Αν και πιο πολυ το κοβω να throταρει η μητρικη..... Δεν ξερω αν εχει κουμποσει σωστα,απ το καταστημα(εσχοπ) μου τον συναρμολογησανε,λογικα σωστα θα ειναι
veteranos123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τροφοδοτικο εχω ενα 450w deer, οριστε φωτο απ το προγραμα Δεν ξερω αν εχει κουμποσει σωστα,απ το καταστημα(εσχοπ) μου τον συναρμολογησανε,λογικα σωστα θα ειναι Όπως είσαι το βγάζεις και βάζεις κάποιο επώνυμο. Κάνε και αυτό που είπε ο thanos 1972
xrist0s4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663436 δειτε τα σχολια κατω απ το τροφοδοτικο,ειναι ολα θετικα,δεν πιστευω ολοι αυτοι να κανουν λαθος,παιζει ρολο η οθονη? γιατι ειναι λιγο παλια..ACER Al1715
terry308 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Για 23€ τι σχόλια περιμένεις να κάνουν ? Όταν τα αντίστοιχα επώνυμα (σε w) αξίζουν τα διπλάσια ?
WalkerSW Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Οταν το 99% των σχολιων του eshop προερχονται ειτε απο υπαλληλους είτε απο φιλους υπαλληλων, ναι κανουν εσκεμένα ΛΑΘΟΣ. Το τροφοδοτικο σου είναι ΑΧΡΗΣΤΟ. 1
xrist0s4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δηλαδη παιζει να ειναι απ το τροφοδοτικο τα κοληματα? αλλες επιλογες?Για να μου το λετε εσεις κατι θα ξερεται παραπανω...Θα το αλλαξω,κατι αλλο απο αυτα που του εχω βαλει? ααα κ προτεινεται μου ενα αν μπορειτε!
terry308 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μια χαρά τα βλέπω ... αν έχει κανα φιλαράκι σου κανένα τροφοδοτικό της προκοπής παρτο και δοκίμασε το κανα 2ωρο
xrist0s4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Προτεινεται μου ενα μεχρι 50-60 ευρω να παω να το παρω τη δευτερα αμα ειναι και βλεπουμε.. σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!
WalkerSW Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html
xrist0s4 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δεν προλαβα να κανω κινηση για αγορα τροφοδοτικου που λεγαμε και ξαφνικα εκει που επαιζα ενα παιχνιδι εκλεισε αποτομα...Καμια ενδειξη στο κουτι αλλαξα μπριζα κτλ κτλ αλλα ολα νεκρα...Το πηγε ο αδερφος μου σημερα απο εκει π το πηρα,(εσοπ) και του ειπαν πως αν εχω πειραξει ενα κοκκινο κουμπι πισω απ το τροφοδοτικο που εγραφε 230 δεν καλυπτει τπτ η εγγυηση και μ ειπε πως δειχνει πειραγμενο...Εν το μεταξη περα απ τα windows π του εβαλα μα το θεο δεν εχω αγγιξει τιποτα! Λετε να μου το κανανε επιτηδες να ειναι πουστια?? Εχετε ακουσει κανενα παρομοιο σκηνικο?
coolerman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 deer είναι αυτό..και κάνει τα 'δικά' του. κακώς φίλε μου. πάλι έκανε το θαύμα του το ελάφι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα