REDODIN7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ένα από τα αγαπημένα πράγματα το καλοκαίρι ήταν τα meeting στίβου. Φέτος τα πράγματα ήταν περίεργα αφού έκλεισε η ΕΡΤ που τα αναλάμβανε. Ευτυχώς όμως η νέα δημόσια τηλεόραση θα καλύψει πλήρως το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Μόσχα. Οπότε λέω να ανοίξω εδώ σχετικό thread για να συζητάμε τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών αλλά και ξένων και φυσικά του μοναδικού Usain Bolt. http://www.tanea.gr/news/greece/article/5034168/to-pagkosmio-prwtathlhma-stiboy-ths-mosxas-tha-metadwsei-h-dhmosia-thleorash/ 2
capten- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πάντως ο στίβος δέχτηκε σιβαρό πλήγμα με τα κρούσματα ντόπινγκ κάποιων αθλητών ταχύτητας ενώ κάποιοι Τζαμαικανοί δήλωσαν τραυματίες. Τον Μπολτ επειδή πουλάει θα τον προστατέψουν όσο μπορούν αλλά θα έρθει και αυτου νου η ώρα. Δυστυχώς ο στίβος και όχι μόνο τον έχουν καταστραφει απο τις υποθεσεις αναβολικών.Και να είστε σίγουροι κυρίως οι Αμερικάνοι και όχι μόνο συγκαλύπτουν πάρα πολλές υποθέσεις με ντοπαρισμένους αθλητές τους.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πάντως ο στίβος δέχτηκε σιβαρό πλήγμα με τα κρούσματα ντόπινγκ κάποιων αθλητών ταχύτητας ενώ κάποιοι Τζαμαικανοί δήλωσαν τραυματίες. Τον Μπολτ επειδή πουλάει θα τον προστατέψουν όσο μπορούν αλλά θα έρθει και αυτου νου η ώρα. Δυστυχώς ο στίβος και όχι μόνο τον έχουν καταστραφει απο τις υποθεσεις αναβολικών.Και να είστε σίγουροι κυρίως οι Αμερικάνοι και όχι μόνο συγκαλύπτουν πάρα πολλές υποθέσεις με ντοπαρισμένους αθλητές τους. Φίλε σχεδόν όλοι περνούν δεν γίνετε να κανείς τέτοιο πρόγραμμα και να μην παίρνεις. Ο Bolt πολύ πιθανό να κουμπώνεται η ιστορία θα δείξει αλλά η σωματοδομή του είναι πολύ καλή έχει πολύ καλό διασκελισμό και είναι ντερέκι. Ελπίζω να δούμε ωραίους αγώνες, εκτός από το Bolt τα φώτα θα είναι και στην Isinbayeva η οποία θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα και μετά θα αποσυρθεί.
alexdelpiero Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μπορει οι προβολεις να πεφτουν στα 100 και στα 200μ αλλα εγω προτιμω τα 10000.Τεραστιος ο Mo Farah ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης στο παγκοσμιο πρωταθλημα της μοσχας.Αν και λυπαμαι που χασανε πια την πρωτια οι Αιθιοπες και οι Κενυατες στις μεγαλες αποστασεις. 1
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μπορει οι προβολεις να πεφτουν στα 100 και στα 200μ αλλα εγω προτιμω τα 10000. Τεραστιος ο Mo Farah ειναι παγκοσμιος πρωταθλητης στο παγκοσμιο πρωταθλημα της μοσχας. Αν και λυπαμαι που χασανε πια την πρωτια οι Αιθιοπες και οι Κενυατες στις μεγαλες αποστασεις. Εμενα μου αρεσουν τα 100, 200, αλμα σε μηκος, τριπλουν και φυσικα σκυταλοδρομιες. Υ.Γ Ξερεις αν υπαρχει διαθεσιμο streaming ? 1
alexdelpiero Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εμενα μου αρεσουν τα 100, 200, αλμα σε μηκος, τριπλουν και φυσικα σκυταλοδρομιες. Υ.Γ Ξερεις αν υπαρχει διαθεσιμο streaming ? Δυστηχως δεν ξερω.Εγω στο eurosport το ειδα.
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δυστηχως δεν ξερω.Εγω στο eurosport το ειδα. Στα αγγλικα ε ?
REDODIN7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Eλληνικα. Ααααα στην τηλεοραση δεν λες ?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) εγω έχω μόνο ΟΤΕTV Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2013 από BLuE_PaNtHeR
salazar1991 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Παιδια τι ωρα ειναι ο τελικος στα 100 μετρα??
Chrisxxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Παιδια τι ωρα ειναι ο τελικος στα 100 μετρα?? Θα το πάρει ο Bolt.. Μη το δεις αδικα.
noob Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Θα το πάρει ο Bolt.. Μη το δεις αδικα. Πες μου και χρόνο αν δε σου κάνει κόπο να βγάλουμε και τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα