liopyr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 δεν κινδυνευεις ομως να σε χτυπησει το ρευμα.. εκτος και σου αρεσει και σενα να βαζεις μπαταριες στη γλωσσα σου για να ανατριχιαζεις.. Αν ο κακοποιος μπει στο σπιτι σου με περιεργες ορεξεις τι θα κανεις? Θα τρεξεις σα bitch στον αστυνομικο και θα τον παρακαλεσεις να σε βοηθησει.. Κοίτα αν μπει ο κακοποιός δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Αν μπει ο αστυνομικός όμως;;;
SilkyN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ακριβως αυτο.. πρεπει να σεβαστεις το γεγονος οτι με τη θεληση του και απο υπερβαλον ζηλο για σενα κανει τοσο επικινδυνη δουλεια και οχι για τα ψιχουλα που περνει.. Εχει δικαιωμα να σε βαλει και κατω να κοιτας το χωμα αμα θελει.. Αν έχω ταυτότητα και δεν αντισταθώ σε τυπικό έλεγχο, ΔΕΝ έχει δικαίωμα να κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε καν να με ακουμπήσει. Εσύ άμα θες, κάτσε να κάνεις και κάμψεις, επειδή κάνει επικίνδυνη δουλειά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Κατι δεν κανετε καλα και δεν τους αρεσει η φατσα σας Κοίτα αν μπει ο κακοποιός δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Αν μπει ο αστυνομικός όμως;;; indeed... 1
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 indeed... Γιατι μισεις τους αστυνομικους τοσο πολυ? Το παιζεις αναρχικος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 όχι γιατρός το παίζω, πίσω στη κλινική... 5
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Γιατι μισεις τους αστυνομικους τοσο πολυ? Το παιζεις αναρχικος? Μήπως είσαι μπάτσος και μας το κρύβεις?
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 όχι γιατρός το παίζω, πίσω στη κλινική...χαχαχαχαχαχ καλό.
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μήπως είσαι μπάτσος και μας το κρύβεις? οχι δεν ειμαι αστυνομικος αν εννοεις αυτο αλλα θαυμαζω την αυτοθυσια των παιδιων αυτων για να ειναι ασφαλης η παλιοκοινωνια μας.. θαυμαζω τους αστυνομικους, τους πιλοτους, τους στρατιωτικους, τους πρακτορες της ΕΥΠ και τους Ελληνες επιστημονες
Ntinaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Γιατι μισεις τους αστυνομικους τοσο πολυ? Το παιζεις αναρχικος? μαθε τι ειναι ο αναρχικος και η αναρχια και μετα ρωτα για το τι ειναι. 1
SilkyN Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 οχι δεν ειμαι αστυνομικος αν εννοεις αυτο αλλα θαυμαζω την αυτοθυσια των παιδιων αυτων για να ειναι ασφαλης η παλιοκοινωνια μας.. θαυμαζω τους αστυνομικους, τους πιλοτους, τους στρατιωτικους, τους πρακτορες της ΕΥΠ και τους Ελληνες επιστημονες Άρα αφού τους θαυμάζεις, οι αστυνομικοί μπορούν να σε πλακώνουν στο ξύλο, οι πιλότοι μπορούν να περνάνε ξυστά απ' την ταράτσα σου, οι στρατιωτικοί μπορούν χαλαρά να σου κάνουν ότι καψόνι θέλουν, οι πράκτορες της ΕΥΠ να παρακολουθούν χωρίς ενδείξεις και χωρίς ένταλμα τα τηλέφωνα και τα mail σου και οι Έλληνες επιστήμονες να σε κάνουν πειραματόζωο,ε; Όλους τους παραπάνω εγώ τους σέβομαι (κάποιους τους θαυμάζω κιόλας). Αυτό δε σημαίνει πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Έχουν τα δικαιώματα που τους δίνει ο νόμος και τίποτα παραπάνω.
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Άρα αφού τους θαυμάζεις, οι αστυνομικοί μπορούν να σε πλακώνουν στο ξύλο, οι πιλότοι μπορούν να περνάνε ξυστά απ' την ταράτσα σου, οι στρατιωτικοί μπορούν χαλαρά να σου κάνουν ότι καψόνι θέλουν, οι πράκτορες της ΕΥΠ να παρακολουθούν χωρίς ενδείξεις και χωρίς ένταλμα τα τηλέφωνα και τα mail σου και οι Έλληνες επιστήμονες να σε κάνουν πειραματόζωο,ε; Όλους τους παραπάνω εγώ τους σέβομαι (κάποιους τους θαυμάζω κιόλας). Αυτό δε σημαίνει πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Έχουν τα δικαιώματα που τους δίνει ο νόμος και τίποτα παραπάνω. Περασε ξυστα απο την ταρατσα σου F-16 ρε κολοφαρδε? Εχεις κανα βιντεακι να μου το στειλεις? μαρεσουν πολυ αυτα.. Μου αρεσει πολυ η στρατιωτικη ζωη αλλα δεν μου αρεσει να με διαταζουν.. Μου αρεσουν πολυ οι γυναικες με στολη.. Ελληνες επιστημονες που μου αρεσουν ειναι αυτοι με ηλεκτρολογικα, με μηχανικη, με τηλεπικοινωνιες.. τετοιοι.. Η ΕΥΠ μπορει να με παρακολουθει.. δεν τους αδικω.. αλλα εχω παρει τα μετρα μου και γω.. σκατουλες ξερεις. Για πες εσυ ρε εξυπνε τοτε τι ειναι..
Ntinaras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ιδεολογια ακριβως αντιθετη του φασισμου.ξερεις εσυ απο αυτο...
oallosmoueautos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 ιδεολογια ακριβως αντιθετη του φασισμου.ξερεις εσυ απο αυτο... Το αντιθετο σημαινει ιδια τιμη αλλα αντιθετο προσημο.. Δηλαδη η ποιοτητα ειναι ιδια απλως εχει διαφορετικο προσημο.. Παρτε εδω τα παλικαρια της ΕΚΑΜ σε δραση να γουσταρετε τωρα https://www.youtube.com/watch?v=54bdeYmJ1Mo
Atlas1988 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 δεν είπε ο Τimon να μην δεχτείς έλεγχο και να μην δώσεις στοιχεία... και ξαναρωτάω, γιατί προέβλεψε ο νομοθέτης την δυνατότητα του να μην απαντάμε σε ερωτήσεις τύπου "που πας", "τι κάνεις εδώ" κτλπ κτλπ? Δεν λεει πουθενα ο νομοθετης "μην απαντησεις σε διερευνητικες ερωτησεις" γιατι περι τετοιων ερωτησεων προκειτε φιλε.Απλως ο νομοθετης δεν ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ πουθενα οτι πρεπει η εχεις υποχρεωση να απαντησεις.Ομως αυτο τι παει να πει ?Οτι δεν θα πρεπει πχ να συνεργαστεις ωστε και εσυ να μην κουραστεις και ο αστυνομικος να τελειωνει 1 ωρα νωριτερα βγαζοντας απο το μυαλο του την πιθανοτητα να εισαι υποπτος ?Νομιζω καλυτερη ειναι η συνεργασια.Και εαν ειναι εντονος ο ελεγχος , μετα το τελος του , θα πρεπει να σκεφτει καποιος ορισμενες πιθανοτητες οπως πχ να υπηρξε κληση στο κεντρο της ΕΛΑΣ για υποπτο ατομο κτλ. Άρα αφού τους θαυμάζεις, οι αστυνομικοί μπορούν να σε πλακώνουν στο ξύλο, οι πιλότοι μπορούν να περνάνε ξυστά απ' την ταράτσα σου, οι στρατιωτικοί μπορούν χαλαρά να σου κάνουν ότι καψόνι θέλουν, οι πράκτορες της ΕΥΠ να παρακολουθούν χωρίς ενδείξεις και χωρίς ένταλμα τα τηλέφωνα και τα mail σου και οι Έλληνες επιστήμονες να σε κάνουν πειραματόζωο,ε; Όλους τους παραπάνω εγώ τους σέβομαι (κάποιους τους θαυμάζω κιόλας). Αυτό δε σημαίνει πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν. Έχουν τα δικαιώματα που τους δίνει ο νόμος και τίποτα παραπάνω. Οπως και εσυ δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις και να λες οτι θες ετσι ?Ειπαμε , περαν των δικαιωματων (γιατι εδω ολο για δικαιωματα ακουμε) εχουμε και υποχρεωσεις.Και απο οσο ξερω τις υποχρεωσεις τις ξεχναμε παντα. Τελος δεν θα σου δωσει κανενας λογαριασμο ουτε θα ζητησει την αδεια σου να θαυμαζει καποιον επαγγελματικο κλαδο. Δηλαδη ο θαυμασμος επερχεται μονο απο την ειρωνικη διαθεση σου να πεις περι ξυλου ?Αυτο κανει καλα η ΕΛ.ΑΣ. ?Μονο δερνει ? Εισαι τουλαχιστον αχαριστος και εχεις μια εντελως μηδενιστικη ταση.Ανοιξε λιγο τα ματια σου και διαβασε τι αλλο κανει η ΕΛΑΣ περαν του οτι "πλακωνει".Εσυ πχ τωρα λες οτι ο θαυμασμος ειναι λογο του ξυλου , αρα γιατι εχεις εσυ το δικαιωμα να προσβαλλεις ετσι ενα αστυνομικο σωμα χιλιαδων εργαζομενων ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα