Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη τι εννοεις προσεκτικος και τι κοσμιος ?Επισης , θα σου αρεσε να σε βιντεοσκοπει ο καθε αστυνομικος στον ελεγχο οπως πχ γινεται στην Αμερικη ?εκει να δεις ποσο πιο προσεκτικοι θα ηταν μερικοι (δηθεν) "δημοκρατες" πολιτες που βγαζουνε μια γλωσσα 10 μετρα εως οτου αντιμετωπισουνε τις νομιμες κυρωσεις.

Αν εχεις προβλημα με συμπεριφορες αλλα στεκουνε αυτα τα προβληματα (οχι δηλαδη σου μιλησε εντονα η σου εδωσε εντολη στον ελεγχο η σου μιλησε στον ενικο διοτι ολα αυτα ουτε αγενεια δειχνουνε ουτε αποτελουνε παραβαση) αλλα πχ σε εξυβρισε τοτε μπορεις να παρεις πχ την πινακιδα του οχηματος , τους αριθμους του αστυνομικου κτλ , και στην συνεχεια να υποβαλλεις παραπονα στην υπηρεσια η ακομη να ζητησεις ακροαση απο τον διοικητη του.

Προκλητικές συμπεριφορές απο τους εν λόγω κυρίους έχουν να περιγράψουν σχεδόν όλοι..

Εμένα για παράδειγμα μου την είχαν πέσει του δία ενώ καθόμουν σε μια εξοχή κάτω απο ένα δέντρο και με ρωτάγανε προκλητικές ερωτήσεις χωρίς να έχω κάνει τίποτα και ενώ μιλούσα σαν ψαρούκλα στο στρατό.

Πχ αν είμαι μόνος μου εκεί,αν οι φίλοι μου έχουν μπει σε κάποιο σπίτι και φυλάω τσίλιες, γιατί έχω πολλά κλειδιά,γιατί έχω τσιγάρα,τι νούμερο είναι τα παπούτσια που είχα σε μια σακούλα στο πορτ μπαγκάζ κτλ κτλ..

Φυσικά επειδή ήμουν μέσα στην ερημιά και θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι ήθελαν απαντούσα σα χαζός σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Γι'αυτό λέω για χρήση βίντεο.Δε νομίζω να φερόντουσαν έτσι αν είχα μια κάμερα. Φυσικά δε θα με πείραζε να με βιντεοσκοπούνε αρκεί να είχα πρόσβαση στο βίντεο.Μάλλον αυτοί θα είχαν προβλημα.

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις ταυτότητα - την δείχνεις και δεν δικαιούνται να σε τραβάν στο τμήμα ούτε να σε ρωτάνε παπαργιές.

Στην πράξη όμως ΑΝΕΤΑ σε τραβάνε και με ταυτότητα. Η αιτιολογία είναι "δεν δικαιολογούσε την παρουσία του στον χώρο". Και να φέρεις τον δικηγόρο σου, στα αρχίδια τους και στην τέρμα χειρότερη τρώνε ΕΔΕ, που πάει να πει slap on the wrist. Μην ζείτε σε παράλληλο σύμπαν, εδώ έχουν απόλυτη κάλυψη για προληπτικές προσαγωγές a.k.a. δεν γουστάρω που φοράς φόρμα και είσαι αξύριστος και με στραβοκοίταξες, έλα μέσα να σου πουλήσω νταηλίκι ένα βράδυ, να χάσεις και την ώρα σου και σε αμολάω αύριο και δεν μπορείς να μου κάνεις και τίποτα στο φινάλε. Αυτή είναι η κατάσταση με τους μπάτσους. Για τους αστυνομικούς δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ, μάλλον είναι κάτι σαν τον μονόκερο.

• Like 4
Δημοσ.

Ειλικρινά με έχουν κουράσει τα παιδάκια "επαναστάτες" που διαμαρτύρονται για τα αυτονοητα.

Σιγα ρε πατέρα, εσύ σε τι κατηγορία παίζεις; Επιχειρηματίας με 12 ξενοδοχεία;

• Like 1
Δημοσ.

Ειλικρινά με έχουν κουράσει τα παιδάκια "επαναστάτες" που διαμαρτύρονται για τα αυτονοητα.

Κοίτα, το αυτονόητο είναι ο σεβασμός των δικαιωμάτων μου. Όχι η καταπάτηση τους. Το αν θα είμαι οκ να μην κάνω χρήση των δικαιωμάτων μου εξαρτάται από την συμπεριφορά του οργάνου. Αν είναι ευγενικός και θα του απαντήσω και την πλάκα μας θα κάνουμε και κανένα πρόβλημα δεν θα χω. Αν είναι αγενής θα κάνω μόνο αυτό που προβλέπει ο νόμος και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Ο αστυνομικος παιζει τη ζωη του κορωνα-γραμματα καθε μερα και καθε στιγμη..

Και ολοι εσεις που το παιζετε καμποσοι την αστυνομια θα φωναξετε αν παει κανενας να σας ληστεψει ή να βιασει..

Δημοσ.

Προσωπικα θελοντας και μη θα φωναξω την αστυνομια , δε μπορω να κανω κατι αλλο αν με ληστεψουν. Δε μπορω να παρω το νομο στα χερια μου.

Και επιπλεον ο αστυνομικος παιζει τη ζωη του κορωνα-γραμματα. Δεν τα αμφισβητει κανεις αυτο. Ο μπατσος που σου πουλαει μουρη και το παιζει εξουσια ?

Δημοσ.

Και ολοι εσεις που το παιζετε καμποσοι την αστυνομια θα φωναξετε αν παει κανενας να σας ληστεψει ή να βιασει..

Ε καλά τώρα, ο τεχνικός της ΔΕΗ παίζει την ζωή του κορώνα-γράμματα σκαρφαλώνοντας σε πυλώνες ώστε να έχεις εσύ ρεύμα και να βλέπουμε τα ποστ σου.

Let's play dat game.

Δημοσ.

Ε καλά τώρα, ο τεχνικός της ΔΕΗ παίζει την ζωή του κορώνα-γράμματα σκαρφαλώνοντας σε πυλώνες ώστε να έχεις εσύ ρεύμα και να βλέπουμε τα ποστ σου.

Let's play dat game.

δεν κινδυνευεις ομως να σε χτυπησει το ρευμα.. εκτος και σου αρεσει και σενα να βαζεις μπαταριες στη γλωσσα σου για να ανατριχιαζεις..

Αν ο κακοποιος μπει στο σπιτι σου με περιεργες ορεξεις τι θα κανεις? Θα τρεξεις σα bitch στον αστυνομικο και θα τον παρακαλεσεις να σε βοηθησει..

Δημοσ.

Και τι έγινε που παίζει τη ζωή του κορώνα - γράμματα; Με το ζόρι τον έβαλαν στο σώμα; Ή μήπως η επικινδυνότητα της δουλειάς του, του δίνει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει; 

Δημοσ.

εγω παντως σε βολτα μου εχω βρεθει πολυ αργα τη νυχτα σε ακυρο σημειο (γιατι ετσι μου καπνισε να περπατησω εκει) και σταματησα και για ενα τσιγαρο...προφανως καποιος καλος γειτονας που δεν ειχε δουλεια νυχτιατικα πηρε την αστυνομια και ηρθε το τζιπ τον ταε ακριβως μπροστα μου..ουτε ταυτοτητα εγω ουτε  λογο να ειμαι σε αυτη τη γειτονια 2 τη νυχτα.

μιλησα ευγενικα, με εψαξαν, μου ανοιξαν τον καπνο τον μυρισαν ε μου εριξαν και λιγο το φως των φακων στη μαπα ψαρωτικα και εφυγαν αφου με επεπληξαν οτι αν με ξαναπετυχουν χωρις ταυτοτητα θα μου κανουν προσαγωγη.

δε θελει κοπο θελει τροπο και οχι νταιληκια. αν καθομουν και τους εσπαζα τα νευρα θα με φορτωναν στο τζιπ. αντιθετα τους εκανα και πλακα οταν με εψαχναν λεγοντας τους οτι τελειωνετε με τις τσεπες γιατι εχουμε να βγαλουμε και τα παπουτσα!

Δημοσ.

Και τι έγινε που παίζει τη ζωή του κορώνα - γράμματα; Με το ζόρι τον έβαλαν στο σώμα; Ή μήπως η επικινδυνότητα της δουλειάς του, του δίνει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει; 

Ακριβως αυτο.. πρεπει να σεβαστεις το γεγονος οτι με τη θεληση του και απο υπερβαλον ζηλο για σενα κανει τοσο επικινδυνη δουλεια και οχι για τα ψιχουλα που περνει..

Εχει δικαιωμα να σε βαλει και κατω να κοιτας το χωμα αμα θελει..

Δημοσ.

Αν θέλει τρόπο SpirtouLisS δεν κάνεις καμία εξυπνάδα, πας με τα νερά τους και περιορίζεις εθελοντικά τις ελευθερίες σου. Το έχεις φάει δηλαδή το γκολ, μία η άλλη.

Ακριβως αυτο.. πρεπει να σεβαστεις το γεγονος οτι με τη θεληση του και απο υπερβαλον ζηλο για σενα κανει τοσο επικινδυνη δουλεια και οχι για τα ψιχουλα που περνει..

Ρε χάρη μας κάνει που μας αφήνει να ζούμε, σου λέω εγώ! Αφού έχει όπλο!

Ειλικρινά, τόσα εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης για να καταλήξουμε σε τέτοια επιχειρηματολογία;

OK γάμα τους συνομιλητές σου. Γιατί δεν σέβεσαι το DNA, γενικά;

Δημοσ.

Αααα καλαααα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...