nemesiskp Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω μια φορα περιμενα στο αμαξι ενα φιλο μου να παμε για ποτακι.Μιλαμε για αποσταση δυο στενα απο το σπιτι μου.Μεσα στα σκοταδια εγω,μουσικουλα χαλαρα κλπ.Σκαει απο πισω τζιπακι μπατσικο.Ερχονται με φακο και αρχιζουν ερωτησεις.Ονομα ,τι κανεις εδω κλπ.Χαλαρα τους λεω:"περιμενω εναν φιλο μου".Που μενεις εσυ και ο φιλος σου;"Να,οδος ταδε δυο δρομους παραπανω".Λεει βγες εξω.Μου λεει θα ψαξω το αμαξι.Του λεω:"Ψαχτο,θες να ανοιξω πορτπαγκαζ;".Ναι λεει,δεν βρηκε τιποτα.Μετα σωματικος ελεγχος.Κομπλε και απο εκει.Μου λεει ταυτοτητα.Του την δινω και του λεω:"εχω και το διπλωμα,την ασφαλεια του αυτοκινητου,την αδεια κυκλοφοριας και το κτεο,τα θες;" .Μπα οχι μου λεει.Κοιταει την ταυτοτητα,ειδε οτι γενικα δεν εκρυβα κατι και με αφησαν. Και μια αλλη φορα πιτσιρικας εγω,οδηγουσε ο φαδερ,γυρνουσαμε απο ταξιδι-το αμαξι τιγκα φορτωμενο.Μας σταματαει,λεει κυριε ανοιχτε πορτπαγκαζ.Το ανοιγει,το βλεπει τεζα ο μπατσος,λεει αδειαστε το. Ο φαδερ λεει να στο αδειασω κανενα προβλημα και λεει οκ αστο ειναι πολυ γεματο,φυγε.Ειδε οτι δεν σκαλωσε ο πατερας μου και οτι μεσα δεν ειναι τιποτα μαυριδεροι,αλλα μια οικογενεια με το παιδι και την γυναικα οποτε καταλαβε οτι δεν κρυβαμε κατι.
Galaxys4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μαα, οι αστυνομικοι/μπατσοι, με τη θεληση τους μπηκαν εκει που μπηκαν, δε τους αναγκασε κανεις, ξεραν/ουν τι γινεται, ειναι σα να λεμε "δοξα και τιμη στην ατυχη δασκαλα που εκλεισε η φωνη της απ τα 7χρονα". Ξεραν που μπηκαν. Και πριν πειτε οτι το "κανουν απο αναγκη" οχι, δε το κανουν. Υπαρχουν και αλλες δουλειες, δεν ειναι η "λυση για την ανεργια" το να γινουν ολοι μπατσοι/αστυνομικοι. Οπως επισης δε καταλαβαινω το "Συγχαρητηρια στον αστυνομικο που επιασε πχ τον ταδε", μαα, δουλεια του δεν ειναι? Δε θεωρειται φυσιολογικο το να γινεται αυτο που πρεπει να κανει κανεις στην δουλεια του, γιατι δεν λετε και συγχαρητηρια στον/ην μαθηματικο που εκανε πχ το παιδι σας να καταλαβει τα μαθηματικα? Γιατι? Γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η δουλεια του. Αλλα εχουμε μαθει, οτι κανεις δεν κανει τιποτα, ολοι ξυνονται, και οταν καποιος κανει ορθα την δουλεια του τον επιβραβευουμε. Ειπε κανεις οτι μπηκε απο αναγκη? Εγω ειπα οτι και αυτη την δουλεια πρεπει να την κανει καποιος.Ουτε ειπα οτι τον πηραν με το ζορι ουτε τιποτα τετοιο.Ειπα πως υπαρχουν οι αστυνομικοι οι οποιοι μπηκαν για να ξεσπουν απο τα νευρα τους ή επειδη ειναι στρατο@@οι γενικως αλλα και καποιοι που μπηκαν γιατι τους αρεσε και για να ζησουν απο αυτο..Δεν σημαινει οτι αν καποιος επιλεξει να γινει αστυνομικος πρεπει να ειναι συγχρωνως και μπατσος!Και σου ειπα,βεβαιως και ειναι η δουλεια τους,ξερουν οτι ισως πολλες φορες να παιξουν κορονα γραμματα την ζωη τους,αλλα υπαρχουν και αυτοι που ειναι στα τετοια τους,λενε σιγα μην παω εκει να φαω καμια αδεσποτη,ειναι και αυτοι που θα βγουν μπροστα.Με λιγα λογια σε ολες τις δουλειες υπαρχουν αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους,ειναι και αυτοι που δεν την κανουν καλα και σε πολλες περιπτωσεις παιρνουν τα ιδια χρηματα,ακομα και περισσοτερα..Οσο αφορα αυτο που λες για το παιδι σου,ναι φιλε μου θα το πεις..Αν δηλαδη πας το παιδι σου στον Κυριο Νικο τον μαθηματικο και στις εξετασεις γραψει ενα ωραιο 5αρι και την αλλη χρονια τον πας στον Κυριο Γιαννη και σου γραψει ενα ωραιο 9αρι δεν θα πεις οτι ο Κ.Νικος εκανε καλυτερα την δουλεια του απο τον αλλον? Θα το πεις,και ισως να πεις στον κολλητο σου οτι κοιτα,πηγαινε το παιδι σου σε εκεινον,ειναι πολυ καλος και κανει καλα την δουλεια του.Ειναι αυτο που σου ειπα και πριν,οτι παντου ειναι αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους και αυτοι που δεν την κανουν..Και για ολα αυτα για μενα προσωπικα φταιει το κρατος και οχι ο καθε αστυνομικος/ματατζης/ΕΚΑΜητης κ.τ.λ.
SOADNICK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Ειπε κανεις οτι μπηκε απο αναγκη? Οχι, γι'αυτο ειπα "πριν πειτε το κανουν απο αναγκη" Εγω ειπα οτι και αυτη την δουλεια πρεπει να την κανει καποιος.Ουτε ειπα οτι τον πηραν με το ζορι ουτε τιποτα τετοιο.Ειπα πως υπαρχουν οι αστυνομικοι οι οποιοι μπηκαν για να ξεσπουν απο τα νευρα τους ή επειδη ειναι στρατο@@οι γενικως αλλα και καποιοι που μπηκαν γιατι τους αρεσε και για να ζησουν απο αυτο..Δεν σημαινει οτι αν καποιος επιλεξει να γινει αστυνομικος πρεπει να ειναι συγχρωνως και μπατσος!Και σου ειπα,βεβαιως και ειναι η δουλεια τους,ξερουν οτι ισως πολλες φορες να παιξουν κορονα γραμματα την ζωη τους,αλλα υπαρχουν και αυτοι που ειναι στα τετοια τους,λενε σιγα μην παω εκει να φαω καμια αδεσποτη,ειναι και αυτοι που θα βγουν μπροστα.Με λιγα λογια σε ολες τις δουλειες υπαρχουν αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους,ειναι και αυτοι που δεν την κανουν καλα και σε πολλες περιπτωσεις παιρνουν τα ιδια χρηματα,ακομα και περισσοτερα..Οσο αφορα αυτο που λες για το παιδι σου,ναι φιλε μου θα το πεις..Αν δηλαδη πας το παιδι σου στον Κυριο Νικο τον μαθηματικο και στις εξετασεις γραψει ενα ωραιο 5αρι και την αλλη χρονια τον πας στον Κυριο Γιαννη και σου γραψει ενα ωραιο 9αρι δεν θα πεις οτι ο Κ.Νικος εκανε καλυτερα την δουλεια του απο τον αλλον? Θα το πεις, αλλα οχι να θεωρουμε συνηθισμενο τον κ.Νικο, και να μας φαινεται παραξενο (με αποτελεσμα να θαυμαζουμε) τον κ.Γιαννη Θα το πεις,και ισως να πεις στον κολλητο σου οτι κοιτα,πηγαινε το παιδι σου σε εκεινον,ειναι πολυ καλος και κανει καλα την δουλεια του.Ειναι αυτο που σου ειπα και πριν,οτι παντου ειναι αυτοι που κανουν καλα την δουλεια τους και αυτοι που δεν την κανουν..Και για ολα αυτα για μενα προσωπικα φταιει το κρατος και οχι ο καθε αστυνομικος/ματατζης/ΕΚΑΜητης κ.τ.λ.
Galaxys4 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Θαυμαζουμε καποιον ο οποιος κανει σωστα την δουλεια του.Δεν ειναι παραξενο αυτο ασχετα αν η δουλεια του ειναι ακριβως να κανει αυτο το πραγμα..Οπως κραζουμε καποιον παντα (ξεροντας ως φυσιολογικο οτι υπαρχουν και καποιοι που δεν κανουν σωστα την δουλεια τους) οταν κανει κατι κακο τοτε να κανουμε και το αντιθετο..Παραξενο μπορει να φανταζει απο την αποψη οτι εχουμε 500 συμβαντα καθημερινως και απο αυτα τα 5 μονο "πιανονται"..Απο αυτη την πλευρα ναι οντως ειναι παραξενο αν και δεν θα επρεπε.Στην Αμερικη για παραδειγμα που ολοι κανουν σωστα την δουλεια τους και εφαρμοζονται ΟΛΟΙ οι νομοι τετοια περιστατικα ειναι ρουτινας και τα μπραβο που ακουνε αυτοι ειναι μονο αν βρουν κανεναν τροποκρατη καταζητουμενο απο ολες τις μυστικες υπηρεσιες που τον ψαχνουν χρονια..
tolis_01 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Στην Αμερικη για παραδειγμα που ολοι κανουν σωστα την δουλεια τους και εφαρμοζονται ΟΛΟΙ οι νομοι 2
Atlas1988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μαα, οι αστυνομικοι/μπατσοι, με τη θεληση τους μπηκαν εκει που μπηκαν, δε τους αναγκασε κανεις, ξεραν/ουν τι γινεται, ειναι σα να λεμε "δοξα και τιμη στην ατυχη δασκαλα που εκλεισε η φωνη της απ τα 7χρονα". Ξεραν που μπηκαν. Και πριν πειτε οτι το "κανουν απο αναγκη" οχι, δε το κανουν. Υπαρχουν και αλλες δουλειες, δεν ειναι η "λυση για την ανεργια" το να γινουν ολοι μπατσοι/αστυνομικοι. Οπως επισης δε καταλαβαινω το "Συγχαρητηρια στον αστυνομικο που επιασε πχ τον ταδε", μαα, δουλεια του δεν ειναι? Δε θεωρειται φυσιολογικο το να γινεται αυτο που πρεπει να κανει κανεις στην δουλεια του, γιατι δεν λετε και συγχαρητηρια στον/ην μαθηματικο που εκανε πχ το παιδι σας να καταλαβει τα μαθηματικα? Γιατι? Γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η δουλεια του. Αλλα εχουμε μαθει, οτι κανεις δεν κανει τιποτα, ολοι ξυνονται, και οταν καποιος κανει ορθα την δουλεια του τον επιβραβευουμε. Ωχ.. αλλος φιλοσοφος απο εδω...Λες να ξερει ενας 18χρονος τι ακριβως σημαινει "αστυνομια" ετσι πιστευεις εσυ δηλαδη ? Η μηπως οταν ο αστυνομικος δεν κανει το κατι παραπανω δεν κανει και την δουλεια του ?Επιβραβευεις το κατι παραπανω οχι το φυσιολογικο.Αυτο γινεται σε ολες τις δουλειες. Και τι χαζο-ορος ειναι "μπατσος/αστυνομικος" ?Εσυ εισαι δηλαδη ξερολας/παντογνωστης ?
Muchacho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Κατω απο την ιδια στολη υπαρχουν και μπατσοι και αστυνομικοι. 1
CROM271 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Kage με καλυψε βασικά ο atlas. Εγώ απλά να αναφέρω πως τα επιχειρήματα και η λογική σου είναι απλά αστεία. Μιλάμε για σώματα ασφαλειας. Αν έκανε ο καθενας του κεφαλιού του και αποφάσιζε ο καθενας προσωπικά αν πρέπει να επέμβει και να δεχτεί ή όχι μια διαταγή θα ζουσαμε σε χάος και πλήρη αναρχία. Δεν ξέρω βέβαια αν εσύ το θές αυτό και εκφράζεις αυτές τις απόψεις. Λες βέβαια πως δεν είσαι αναρχικός αλλά τα λεγόμενα σου μόνο αυτό δεν δείχνουν...
SOADNICK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Ωχ.. αλλος φιλοσοφος απο εδω...Λες να ξερει ενας 18χρονος τι ακριβως σημαινει "αστυνομια" ετσι πιστευεις εσυ δηλαδη ? Η μηπως οταν ο αστυνομικος δεν κανει το κατι παραπανω δεν κανει και την δουλεια του ?Επιβραβευεις το κατι παραπανω οχι το φυσιολογικο.Αυτο γινεται σε ολες τις δουλειες. Και τι χαζο-ορος ειναι "μπατσος/αστυνομικος" ?Εσυ εισαι δηλαδη ξερολας/παντογνωστης ? Προφανως και ξερει, 18 χρονων ειναι, ψηφιζει, αλιμονο αν δεν ηξερε την μελλοντικη δουλεια του. Δηλαδη το κατι παραπανω για εναν αστυνομικο/μπατσο (σου εξηγησε ο muchacho την εννοια του "χαζο-ορου") ειναι το πιασιμο των εγκληματιων? Αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο? Ή το φυσιολογικο ειναι οι μαρτυριες μετα απο ενα τροχαιο και το να πει στα μαγαζια να χαμηλωσουν τη μουσικη μετα τις 2??
tritonas00 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.Και μετατραπηκε η πλατεια Συνταγματος σε... πανυγηρι. Για να τα θυμομαστε ολα ετσι ??????? Ω ναι, επεσε πολυ ποπ κορν
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω μια φορα περιμενα στο αμαξι ενα φιλο μου να παμε για ποτακι.Μιλαμε για αποσταση δυο στενα απο το σπιτι μου.Μεσα στα σκοταδια εγω,μουσικουλα χαλαρα κλπ.Σκαει απο πισω τζιπακι μπατσικο.Ερχονται με φακο και αρχιζουν ερωτησεις.Ονομα ,τι κανεις εδω κλπ.Χαλαρα τους λεω:"περιμενω εναν φιλο μου".Που μενεις εσυ και ο φιλος σου;"Να,οδος ταδε δυο δρομους παραπανω".Λεει βγες εξω.Μου λεει θα ψαξω το αμαξι.Του λεω:"Ψαχτο,θες να ανοιξω πορτπαγκαζ;".Ναι λεει,δεν βρηκε τιποτα.Μετα σωματικος ελεγχος.Κομπλε και απο εκει.Μου λεει ταυτοτητα.Του την δινω και του λεω:"εχω και το διπλωμα,την ασφαλεια του αυτοκινητου,την αδεια κυκλοφοριας και το κτεο,τα θες;" .Μπα οχι μου λεει.Κοιταει την ταυτοτητα,ειδε οτι γενικα δεν εκρυβα κατι και με αφησαν. Σε τέτοιες ερωτήσεις δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να απαντήσει. Το μόνο που πρέπει να ξέρουν είναι ό,τι γράφεται στην Α.Τ. Εάν θέλουν κάτι παραπάνω θα πρέπει να σε πάνε μέσα, να κληθεί δικηγόρος κτλ κτλ . Αλλιώς, ΜΟΝΟ ό,τι λέει η Α.Τ./Δίπλωμα κτλ.
παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Σε τέτοιες ερωτήσεις δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να απαντήσει. Το μόνο που πρέπει να ξέρουν είναι ό,τι γράφεται στην Α.Τ. Εάν θέλουν κάτι παραπάνω θα πρέπει να σε πάνε μέσα, να κληθεί δικηγόρος κτλ κτλ . Αλλιώς, ΜΟΝΟ ό,τι λέει η Α.Τ./Δίπλωμα κτλ. Ε καλα τωρα, αυτες οι ερωτησεις ειναι για την "ψυχαναλυση", καλο ειναι να απανταμε.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καθόλου καλό. Ή θα είμαστε και θα είναι τυπικοί, ή θα κάνει καθένας ό,τι του καπνίσει. Ό,τι γράφει η Α.Τ. Τα υπόλοιπα είναι προσωπικά δεδομένα και εάν ρωτάνε είναι ανάκριση. Εάν κάποιος θέλει να του κάνουνε ανάκριση και να την δέχεται αδιαμαρτύρητα, ας το κάνει. Προσωπικά δεν το ανέχομαι.
παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Τυπικοι; Δηλαδη την βρισκεις με το να πηγαινεις στα αυτοφωρα;
Ntinaras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 να πας αυτοφωρο για ποιο λογο?επειδη δε γουσταρεις να πεις στο μπατσο γιατι εισαι εκτος σπιτιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα