Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να εργάζεσαι στην Αστυνομία ΠΛΕΟΝ η μόνη σου ανταμοιβή είναι η ηθική ικανοποίηση του ότι έκανες κάτι ελάχιστο για να είναι καλύτερα κάποιος άνθρωπος σήμερα.

Εγώ τους ΔΙΑΣ , Ζ κλπ τους θαυμάζω. Για ποταπούς μισθούς προσπαθούν να διατηρήσουν την ισορροπία σε κοινωνία έτοιμη να εκραγεί. Αυτό το κάνεις κυρίως για εσένα και έπειτα για τα 700 ευρώ. Τιμή και δόξα για τα παιδιά. 

γιατί αμα δεν γίνονταν μπατσ.. ε αστυνομικοί τους παρακαλούσαν να τους πάρουν για δουλειά στον Ιδ. τομέα...

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1996 στο 401 που ήταν να κάνω μία εγχείρηση, έφεραν τους δύο Ζ που είχαν πυροβολήσει οι τσιγγάνοι κατά την καταδίωξη τους από ληστεία που έκαναν. Ο ένας απεβίωσε ο άλλος έζησε με ένα κάρο προβλήματα. (φυσικά όπως τον είχαν κάνει σουρωτίρι με το να φαίνονται όλα τα εντόσθια του)

Έτυχε να είμαι στον διάδρομο μόλις πήγαινα να δω τον γιατρό στο χειρουργείο, όπου και με σταμάτησαν.

Τα χάλια που είχαν οι δύο αυτοί άνθρωποι που απλά έκαναν την δουλειά τους, δεν αξίζουν σε κανέναν παρά σε εγκληματίες.

Από εκεί και μετά τα άναρχα παπαγαλάκια είναι πολλά εδώ μέσα. Και αναρωτιέμαι με την λογική του του ότι πας μπροστά στα ΜΑΤ και τους ρίχνεις πέτρες και μολότωφ, θεωρώντας ότι δεν θα αρπάξεις κλωτσές τουλάχιστον!!!!!

Για ελάτε από εδώ να ρίξετε πέτρες και μολότωφ σε εμένα, να δείτε πόσο γρήγορα θα τρώτε με το καλαμάκι στο υπόλοιπο της ζωή σας, αν δεν σας φάνε τα σκουλίκια.

Για τραβάτε σε κάποια "πολιτισμένη" χώρα, όπως Αμερική, Ιταλία, Σουηδία, UK (όχι μόνο Αγγλία αλλά και Β Ιρλανδία μεριά) και ρίχτε μολότωφ και πέτρες στην αστυνομία. Για πηγαίντε και κάντε αυτά προς Τουρκία και Αίγυπτο μεριά.

Και κάνετε γαργάρα τα υπόλοιπα. Για τους τραυματισμένους αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα, που έκαναν έφοδο σε αποθήκες για λαθραία και τους πήραν με τις πέτρες, ή τους 6 που τους τραυμάτησαν με τα κυνηγετικά γιατί πήγαν να γκρεμίσουν αυθαίτερα, ή όλους όσους τραυματίζονται στα επεισόδια των "γνωστών-αγνώστων". 

Αλλά η Ελλάδα έχει σήμερα τα χάλια αυτά, μόνο και μόνο γιατί το Κράτος και οι Αρχές είναι υπερβολικά ελαστικές.

O παππούς στην παραπάνω φωτογραφία πήγε για μπάχαλα.

Καραψημμένος φουλ έτσι, μαυροκόκκινη και τα μυαλά στα κάγκελα, του άξιζε απίστευτα το ξυλίκη που έφαγε.

Είδαμε τι γίνετε σε όλες αυτές τις χώρες όταν γίνονται μπάχαλα σε χάνω κάπου.

Επίσης ας μιλήσουμε για τους νεκρούς από σφαίρες μπάτσου και όχι μόνο.

Ας μιλήσουμε για τα παιδιά που τρώνε ξύλο στις γειτονίες από μπάτσους για το έτσι θέλω.

Ας μιλήσουμε για τα βασανιστήρια που περνάνε μετανάστες στις ανακρίσεις.

Δημοσ.

@atlas88

ηρθες με 0 ποστ και account ημερων να πεις τι?περα το οτι εισαι του σωματος?οτι εγω ειμαι ανωνυμος?!!?!??!;p

Ποτε δεν διαβασες και δεν θα διαβασεις δικες μου εμπειριες...

ουτε τι ξερω και τι οχι.εγραψα καπου οτι ειναι παρανομο να χουν οπλο?

και ναι ρε παληκαρι μου οποιος παει να πιασει ληστη ειτε ιδιωτης ειτε αστυνομος εχει προβλημα...να τον πιασει για τα ασφαλισμενα λεφτα των τραπεζων well done δωστε του βραβειο.Αν ηθελαν οι τραπεζες δεν θα τους κλεβαν ουτε ευρω...

το ιδιο προβλημα με τους παραπανω εχουν οσοι ανθρωποι δερνουν κοσμο γιατι ετσι ειναι οι εντολες...να ξερεις και οτι στην τουρκια,αιγυπτο,συρια κτλ θεωρουν απολυτα ηθικες τις κινησης της αστυνομιας ολο αυτο τον καιρο.το ιδιο και σε ολες τις "επαναστασεις"

τελος να σου υπενθυμισω οτι στο ινετ δεν υπαρχουν μονο πιτσιρικια.οπως και οτι αρκετοι εχουν βγει και εξω απο τα συνορα της χωρας αυτης...(γιατι αναφερεται οτι αυτα δεν γινονται στο εξωτερικο)

@sphinx

παληκαρι μου ειπα οτι τον επιανα μονος μου ή οτι καποιος ειμαι?ειπα οτι τα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ που ξοδεψαν για να ψαχνουν 2 αλβανους Link.png Site: https://www.google.gr/search?q=%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD+%CE%BF+%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr">ληστειων θα προτιμουσα να μην τα δειναν ΕΚΕΙ και  να μεναν στις θεσεις τους τα 700 ατομα(εκτος και αν περισευουν )και να πιαναν 20 εγκληματιες ή οτιδηποτε...

Εσυ θα προτιμουσες τα χιλιαρικα αυτα να πανε εκει ή στην συντηρηση-εξοπλισμο ή στο γαμημενο σφραγισμα- επιτηρηση των συνορων μας!?!?!??οσο ειναι ξεφραγο αμπελι ολα τα παραπανω και ακομη τοσα θα ειναι μια καθημερινοτητα....

και η κοπελιτσα εφαγε αδεποτη απο ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ πυρων αλβανων vs περιπολικων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...

και σε τι σκατα αντιδρατε για να καταλαβω και γω?υπαρχει καποιος που λεει οτι θα ριχνε αυτο το μπουρδελοκρατος τοσα χιλιαρικα και ΜΥΚ για 4 μηνες για να βρουν τον δολοφονο ενος ΙΔΙΩΤΗ?θα ασχολιοταν η τν?

υ.γ. εννοειται οτι δεν ειμαι τιποτα αναρχικος ή αντεξουσιαστης ή εμπαθης κτλ....

Αλλα Οσοι οπλοφορουν ή ασκουν δηθεν εξουσια(γενικα οχι μονο της αστυνομιας.ακομη και οι βουλευτες...) θα πρεπει να περνανε απο πληρη ψυχομετρικη διαδικασια και τεστ ευφυιας.-

Σιγουρα ξερετε οτι απο τα ελαχιστα πρωτα αποτελεσματα 1στους 8 περναει τα τεστ...(+ αυτοκτονιες)

Φιλε μου καταλαβαινεις για τι ανθρωπους μιλαμε?Καταλαβαινεις οτι μεσα σε κατοικημενες περιοχες στις οποιες κινουνταν ειδικα το πρωτο διαστημα ζουν απλοι πολιτες? Ισως η μητερα μου,η μητερα σου,η αδελφη σου ο γιος σου? Οτι δεν μπορουν π.χ να τους δουν καπου και να αρχισουν τα βαρανε με τα οπλα και οποιον παρει ο Χαρος μεχρι να τους δουμε ανασκελα..Ολη η επιχειρηση χρειαζεται σχεδιασμο και πολυ προσοχη γιατι κινδυνευουν απλοι αθωοι πολιτες,εκ των οποιων ισως να ηταν και δικος σου ανθρωπος.. Δλδ απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε και απεδρασαν ετσι οπως απεδρασαν,θα ηταν καλυτερο να λεγαμε οκ αστους μωρε για να γλειτωσουμε τα λεφτα? Και αν αυριο μεθαυριο το επομενο θυμα τους ηταν καποιο συγγενικο σου προσωπο να υποθεσω πως θα ειχες παλι την ιδια αποψη ή θα ζητουσες με καθε τροπο να πιαστουν και να κρεμαστουν και να τους καψεις ζωντανους? Μιλαμε για ατομα τα οποια δεν εκαναν απλα μια ληστεια ή ενα παραπτωμα,μιλαμε για στιγνους δολοφονους επαγγελματιες που δεν δισταζουν για το παραμικρο.

Να μου ελεγες οτι θα επρεπε να προνοησουν τα χρηματα αυτα που ξοδευτηκαν για την ολη επιχειρηση να χρησιμοποιηθουν οπως ειπε και ενας αλλος φιλος εδω στην προληψη κατα της αποδρασης να πω οκ ενταξει,αλλα απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε δεν μπορουσαν να μεινουν με σταυρωμενα χερια.Και μιλαμε για μια επιχειρηση η οποια ειναι πολυ δυσκολη γιατι και αυτοι που παιρνουν μερος σε αυτη ειναι ανθρωποι με οικογενειες και οχι ρομποτ που πηγαινουν στην πολεμο ας πουμε και στα τετοια μας αν καποιο χαλασει..Πρεπει και αυτοι να διασφαλισουν οσο γινεται περισσοτερο την προσωπικη τους ακεραιοτητα γιατι ισως παιζοντας την ζωη τους καθε μερα εκεινοι,απο πισω τους να τρωνε και να μεγαλωνουν 1-2 παιδια και μια οικογενεια.

Βεβαια οχι οτι η αστυνομια ειναι το πιο επιτυχημενο οργανο στην Ελλαδα,μην τρελαθουμε..Σε πολλες περιπτωσεις ειναι ενα μπ@@λο οπως και πολλα αλλα στην χωρα μας.

Περιστατικο στην περιοχη μου,να πιανουν επαυτοφωρο καποιον που να κανει ζημιες σε ενα μαγαζι,να τον πιανει ο ιδιοκτητης,φωναζοντας την αστυνομια και εκεινοι να τους λενε πως δεν ειναι αυτοφωρη διαδικασια η φθορα ξενης περιουσιας,αν θελεις κανε μηνυση και σκασε 150 ευρωπουλα,ξερεις απο αυτα που περισσευουν σε ολους μας....Εκει δεν ειναι να αφησεις αυτον που σου εσπαγε το μαγαζι και να πιασεις εσυ να σπασεις στο ξυλο τον αστυνομικο? Ή και περιστατικα που πιανουν εναν κλεφτη που τον εχουν πιασει μεσα στο σπιτι να κλεβει και σε 2 μερες να ειναι εξω και να ξανακανει το ιδιο και να υπαρχει η ιδια διαδικασια,δηλαδη μεσα για 2 μερες και μετα free.Εκει ειναι τα τρελαινεσαι..Παντως για το θεμα το συγκεκριμενο καλα εκαναν για μενα για την ολη επιχειρηση..

@arianos16 Να ξερεις οτι μεσα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα..Οταν εισαι σε ενα σημειο στο οποιο γινονται επεισοδια απο καποιους που αξιζουν το ξυλο αυτο,και τυχαινει να εισαι μεσα εκει μην περιμενεις τον Ματατζη να σε ρωτησει τι κανεις εδω,πως σε λενε,ουτε να ζητησει βιντεο απο το συγκεκριμενο σημειο και αν δει οτι οντως εκανες κατι να στις ρηξει μετα και αν οχι να μην σε πειραξει..Ετσι πανε και αυτα..Υπαρχουν περιπτωσεις συμβαντων που εχουν ξεκινησει τις φασαριες τα ΜΑΤ,ισως 4-5 ματατζηδες οι οποιοι εχουν παει εκει για τον λογο αυτο,γιατι εχουν καποιο προβλημα και θελουν να ξεσπασουν,και σε προκαλουν και ξαφνικα θα αναγκαστουν ολοι οι Ματατζηδες να βαρανε και αυτοι για να αμυνθουν.Στην περιπτωση αυτη η φραση " μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα" ειναι απο την μερια των Ματατζηδων οπως πριν ηταν για τους πολιτες που δεν εκαναν τιποτα αλλα βρισκονταν μεσα σε ενα σημειο στο οποιο βρισκονταν καποιοι αλλοι καφροι που εκαναν κατι και αξιζαν το ξυλο.

Δεν παιρνω το μερος ουτε των αστυνομικων,ουτε των πολιτων.. Απλα υπαρχουν και οι δυο περιπτωσεις και απο τους μεν και απο τους δε..

• Like 4
Δημοσ.

Οταν εισαι σε ενα σημειο στο οποιο γινονται επεισοδια απο καποιους που αξιζουν το ξυλο αυτο

Τη μέρα που θα χρίσει κάποιος εσένα ή κάποιο ένστολο γουρούνι κριτή και δικαστή, θα το ξαναμιλήσουμε.

Ως τότε, μεχ.

Δημοσ.

για το θεμα κολα και την μεγαλειωδη αποτυχημενη επιχειρηση.οπως και με τον πασαρη.

Γιατι το συνεχιζετε ρε παιδια τα καναν σκατα αλλου ψαχναν(κυριως) αλλου ηταν τι βλακειες ειναι αυτα περι κοσμου αν ηξεραν οτι ειναι στο ταδε σπιτι θα πηγαιναν.Να υπενθυμισω οτι η κοπελα πεθανε απο αδεσποτη σφαιρα στην εθνικη δηλ.με κοσμο!ανοιξαν πυρ και οι 2 μεριες αναμεσα σε κοσμο

<<Ζήτημα τιμής θεωρούσε η Αστυνομία>> συνδιαστε το τωρα με το ρητο παρομοια <βρηκαν το δεντρο και χασαν το δασος>

Σιγουρα ξερετε ονοματα με περισσοτερο βιο και πολιτεια...αλλα εκει τζιζ για χ λογους.

σουηδια

λονδινο

μπαχρειν

ιρλανδια

τουρκια

και οτι αλλο θελετε γραψτε riot ή protest και διπλα την χωρα που θελετε. ειτε γαλλια ειτε αμερικη ktl

παντου γινονται και παντου θα γινονται αυτος ο κλεφτοπολεμος ειναι μια μεθοδος για "αποσυμπιεση ή αποσυμφορηση".

Παντα υπαρχουν πιονια...

υ.γ. παντου υπαρχει λαμογια,σαπιλα, Ξυπνηστε δεν απεκτησε ολα τα σκατα ξαφνικα η ελλαδα.ολοι τα χουν αλλα εδω τα διαφημιζουν...

• Like 1
Δημοσ.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ!!!!!!!!!

ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ !?

DAFAQ!

​ΑΡΝΗΤΙΚΟ IQ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ!

Το τελευταίο σχόλιό μου στην προηγούμενη σελίδα το διάβασες?? Αν όχι ριξ το μια ματιά. Μπορεί να φαίνεται τελείως κουλό αλλά για το δικό του καλό τον απομακρύνουν από τη στιγμή που δεν το κάνει μόνος του και σε εκείνη τη φάση δεν μπορούν να του πουν ''σας παρακαλώ φύγετε από δω γιατί κινδυνεύετε''. Αναγκαστικά θα τον απωθήσουν με τη βία. Σκοπός είναι να υπάρξει διασκορπισμός ώστε να μη μπορούν να χωθούν οι μπαχαλάκιδες και να κάνουν αυτό που ξέρουν. Στόχος είναι η διάλυση της πορείας και αναγκαστικά θα γίνει με ξύλο και δακρυγόνα προς τον άμαχο πληθυσμό. Οι οργανωμένοι και μάσκες έχουν και ξέρουν τους τρόπους για να ξεφύγουν.

Δημοσ.

σε τι ενοχλησε τελικα η πορεια-συγκεντρωση των "αγανακτισμενων"(εστω και υποκινουμενο)?

αυτο το απομακρυνουν με το ανοιγουν κεφαλι βαρωντας με αναποδο γκλομπ εχει διαφορα....

Το παιχνιδι ειναι γνωστο ο κοσμος πρεπει να το καταλαβει ο σκοπος-στοχος οπως αλλιως θελεις να το πεις ειναι να μην ξαναβγουν στους δρομους και ας  γ***ανε ΟΛΟΥΣ εδω και χρονια.και εχει ακομη...

Ο αστυνομικος γιατι διελυσε αυτες τις συγκεντρωσεις και δεν ειπε χεστηκα για διαταγες αυτο που γινεται εδω με αφορα και μενα...

λειτουργει ως μισθοφορος του καθε μλκ τελικα?

στα ματ αραγε καταληγουν αυτοι που δεν τους θελουν αλλου?

Δημοσ.

Ο αστυνομικος γιατι διελυσε αυτες τις συγκεντρωσεις και δεν ειπε χεστηκα για διαταγες αυτο που γινεται εδω με αφορα και μενα...

Με την ίδια λογική ο στρατιωτικος σε εμπόλεμη κατασταση θα μπορούσε να πει χεστηκα για τις διαταγές. Εγώ διαφωνώ με τους λόγους αυτου του πολέμου.

Λίγο σοβαροτητα ρε παιδια...

Δημοσ.

αυτο ειναι το τελευταιο ποστ  γιατι ειναι υπερβολη καλοκαιριατικα να γραφω σε καθε ποστ απαντηση και κυριως σε τετοια θεματα :P

τωρα το περι σοβαροτητας το αγνοω λογο δικης σου αγνοιας και πιθανον ανωριμοτητας.

αλλοι δεχονται οτι ειναι υποχειρια(δηλ.χωρις κριση-ερμαιο καποιου) με ή ανευ μισθου και συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο και αρκετοι...

εντελως προχειρα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα...

ιμια 15χρονια στο "καψτε την ελληνικη σημαια".(ο πολιτικος αυτος ειναι ακομη σε κυριαρχη θεση στο μπουρδελο και ο κοσμος τον ψηφιζει)

α/τ θεμιστοκλης 99'καμμια 10αρια ατομα αρνηθηκαν να πανε στους βομβαρδισμους γιουγκοσλαβιας-νατο

α/τ βελος 73' ανταρσια εναντιων διαταγης χουντας

rozenberg 99'εγκαταληψη θητειας στο ισραηλ μετα την εναρξη της δευτερης παλαιστινιακης ιντιφάντα

Συρια 2012 ανταρσια χιλιαδων στρατιωτικων σε γνωστες διαταγες..

αν και στην συρια το σχεδιο  ειναι να παρουν την κρατικη τραπεζα αφου ριξουν τον ασαντ το γνωστο παρεακι....

Χώρες χωρίς ιδιωτικές ή κρατικά ελεγχόμενες κεντρικές τράπεζες είναι-ηταν-: το Ιράν, η Συρία, η Λιβύη, η Βόρεια Κορέα και η Κούβα

υ.γ. δεν ειμαι ουτε υπερ αναρχιας ή εθνικιστης ή οτιδηποτε αλλο και εννοειτε δεν ειμαι κομματοσκυλο αλλα να ξερουμε και τι μας γινεται αντι για ξοδεμα ελευθερης ωρας στο fb

Δημοσ.

"οποιος παραχωρει κοματι απο την ελευθερια  του,για την ασφαλεια του,δεν αξιζει να εχει ουτε ελευθερια ουτε ασφαλεια"

δεν θυμαμαι που το διαβασα,αλλα εινα μεγαλη αληθεια.σε λιγο θα μπαινουν στα σπιτια μας και θα το θεωρουμε φυσικο..................................

Benjamin Franklin

Δημοσ.

σε τι ενοχλησε τελικα η πορεια-συγκεντρωση των "αγανακτισμενων"(εστω και υποκινουμενο)?

αυτο το απομακρυνουν με το ανοιγουν κεφαλι βαρωντας με αναποδο γκλομπ εχει διαφορα....

Το παιχνιδι ειναι γνωστο ο κοσμος πρεπει να το καταλαβει ο σκοπος-στοχος οπως αλλιως θελεις να το πεις ειναι να μην ξαναβγουν στους δρομους και ας  γ***ανε ΟΛΟΥΣ εδω και χρονια.και εχει ακομη...

Γιατι αν πουν χεστηκα δεν κανω πραξη τις διαταγες θα χασει την δουλεια του και τα 300-500-700 ευρω που παιρνουν που σου ειπα,οτι ισως απο αυτα να τρωνε 2 παιδακια..Εσυ δηλαδη ΑΝ ησουν στην θεση του δεν θα εκτελουσες τις διαταγες του για παραδειγμα ετσι?

Σε καθε περιπτωση θα υπαρχουν και οι δυο πλευρες.Σαφως και αφορα και τον ιδιο τον αστυνομικο,οι περικοπες αφορουν και τον δικο τους μισθο αλλα δεν γινεται να κανουν αλλιως.Ειναι σε ενα σωμα το οποιο αποτελειται απο διαταγες ανωτερων και με αυτη την διαδικασια βγαζουν το ψωμι τους..Αλλοι βγαζουν το ψωμι τους παιζοντας ταβλι ας πουμε σε μια δημοσια υπηρεσια ή βγαζουν το ψωμι τους στον χωρο καπνιζοντων κανοντας το τσιγαρακι τους.Αλλοι εκτελουν εντολες παιζοντας κορονα γραμματα την ζωη τους.Συγνωμη αλλα καποιοι ΠΡΕΠΕΙ να κανουν και αυτη την δουλεια (δεν εννοω να χτυπανε τον κοσμο,εννοω να κινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα).Παραδειγμα τα παιδια της ΔΙΑΣ στου Ρεντη που απο το πουθενα βρεθηκαν να ειναι νεκρα ωντας 22 ετων και αυτο για 500 ευρω.Δυστηχως αλλα πρεπει καποιος να αναλαβει και αυτες τις θεσεις εργασιας,ισως αυριο να ειναι το παιδι μου ή και το δικο σου ή καποιου απο εδω μεσα.

Παραδειγμα εδω στην περιοχη μου υπαρχει ενας καταυλισμος απο 15 Ρωμα που εχουν ρημαξει την περιοχη στις ληστειες και στις κλεψιες.Εγινε καταγγελια λοιπον στο Α.Τ. και πηγαν εκει 2 περιπολικα μαζι με 6 αστυνομικους εκ των οποιων και ο Διοιηκητης και ξερεις τι τους απαντησαν (Τα Ρωμα)? Οτι αν ξαναρθουν εδω και τους εννοχλησουν ξανα θα βγουν εξω και θα τους γαζωσουν με τα Καλασνικοφ.Τους το ειπαν στα ισια.Απο τοτε δεν ξαναπηγε κανεις αστυνομικος εκει.Γιατι λενε δεν θα παω εγω εκει για να με σκοτωσουν στην ψυχρα.Καταλαβαινεις λοιπον οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα οπως τα βλεπουμε εμεις εκ του ασφαλους και ειδικα οταν παιζεται η ζωη του καθε ανθρωπου..

Και οσο αφορα τον Παππου που λες,σου ειπα,αυτο ισχυει για τον καθενα μας.Ο Παππους τι δουλεια ειχε,αφου ηταν και μεγαλης ηλικιας ανθρωπος να βρισκεται μεσα στα επεισοδια,μεσα στους χουλιγκαν που σπανε οτι βρουν μπροστα τους? Δηλαδη ναι βγαζουμε κωλομπατσο τον ματατζη που του εριξε την γκλοπια αλλα το οτι ενας 65χρονος βρισκεται μεσα στα επεισοδια ειναι απολυτως φυσιολογικο ετσι?

Και για το τελευταιο που λες οσο αφορα την αρνηση διαταγων.Αυτοι που λες οτι αρνηθηκαν να εκτελεσουν διαταγες,μηπως ειδες τι εγινε? Μηπως αρχισε ενας μινι πολεμος εμφιλιος μεταξυ τους? Θελεις να γινει αυτο ακριβως και εδω? Πως θα σου φαινοταν αν 100 ματατζηδες αρνουνταν εντολες,και αλλοι 200 οι οποιοι δεν θα το εκαναν αρχιζαν να πολεμαει ο ενας τον αλλον? Θα ηταν πιο καλο αυτο ετσι? (χωρις να σημαινει οτι το αντιθετο ειναι σωστο) Και οι 100 πρωτοι θα εχαναν ακομα και αυτα τα 500 ευρω και δεν θα μπορουσαν να ζησουν αυτοι και η οικογενεια τους,συν οτι απο τους 100 καποιοι θα εχαναν και την ζωη τους και θα ξεσπουσε ενας μινι εμφιλιος πολεμος μεταξυ τους/μας..

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου καταλαβαινεις για τι ανθρωπους μιλαμε?Καταλαβαινεις οτι μεσα σε κατοικημενες περιοχες στις οποιες κινουνταν ειδικα το πρωτο διαστημα ζουν απλοι πολιτες? Ισως η μητερα μου,η μητερα σου,η αδελφη σου ο γιος σου? Οτι δεν μπορουν π.χ να τους δουν καπου και να αρχισουν τα βαρανε με τα οπλα και οποιον παρει ο Χαρος μεχρι να τους δουμε ανασκελα..Ολη η επιχειρηση χρειαζεται σχεδιασμο και πολυ προσοχη γιατι κινδυνευουν απλοι αθωοι πολιτες,εκ των οποιων ισως να ηταν και δικος σου ανθρωπος.. Δλδ απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε και απεδρασαν ετσι οπως απεδρασαν,θα ηταν καλυτερο να λεγαμε οκ αστους μωρε για να γλειτωσουμε τα λεφτα? Και αν αυριο μεθαυριο το επομενο θυμα τους ηταν καποιο συγγενικο σου προσωπο να υποθεσω πως θα ειχες παλι την ιδια αποψη ή θα ζητουσες με καθε τροπο να πιαστουν και να κρεμαστουν και να τους καψεις ζωντανους? Μιλαμε για ατομα τα οποια δεν εκαναν απλα μια ληστεια ή ενα παραπτωμα,μιλαμε για στιγνους δολοφονους επαγγελματιες που δεν δισταζουν για το παραμικρο.

Να μου ελεγες οτι θα επρεπε να προνοησουν τα χρηματα αυτα που ξοδευτηκαν για την ολη επιχειρηση να χρησιμοποιηθουν οπως ειπε και ενας αλλος φιλος εδω στην προληψη κατα της αποδρασης να πω οκ ενταξει,αλλα απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε δεν μπορουσαν να μεινουν με σταυρωμενα χερια.Και μιλαμε για μια επιχειρηση η οποια ειναι πολυ δυσκολη γιατι και αυτοι που παιρνουν μερος σε αυτη ειναι ανθρωποι με οικογενειες και οχι ρομποτ που πηγαινουν στην πολεμο ας πουμε και στα τετοια μας αν καποιο χαλασει..Πρεπει και αυτοι να διασφαλισουν οσο γινεται περισσοτερο την προσωπικη τους ακεραιοτητα γιατι ισως παιζοντας την ζωη τους καθε μερα εκεινοι,απο πισω τους να τρωνε και να μεγαλωνουν 1-2 παιδια και μια οικογενεια.

Βεβαια οχι οτι η αστυνομια ειναι το πιο επιτυχημενο οργανο στην Ελλαδα,μην τρελαθουμε..Σε πολλες περιπτωσεις ειναι ενα μπ@@λο οπως και πολλα αλλα στην χωρα μας.

Περιστατικο στην περιοχη μου,να πιανουν επαυτοφωρο καποιον που να κανει ζημιες σε ενα μαγαζι,να τον πιανει ο ιδιοκτητης,φωναζοντας την αστυνομια και εκεινοι να τους λενε πως δεν ειναι αυτοφωρη διαδικασια η φθορα ξενης περιουσιας,αν θελεις κανε μηνυση και σκασε 150 ευρωπουλα,ξερεις απο αυτα που περισσευουν σε ολους μας....Εκει δεν ειναι να αφησεις αυτον που σου εσπαγε το μαγαζι και να πιασεις εσυ να σπασεις στο ξυλο τον αστυνομικο? Ή και περιστατικα που πιανουν εναν κλεφτη που τον εχουν πιασει μεσα στο σπιτι να κλεβει και σε 2 μερες να ειναι εξω και να ξανακανει το ιδιο και να υπαρχει η ιδια διαδικασια,δηλαδη μεσα για 2 μερες και μετα free.Εκει ειναι τα τρελαινεσαι..Παντως για το θεμα το συγκεκριμενο καλα εκαναν για μενα για την ολη επιχειρηση..

@arianos16 Να ξερεις οτι μεσα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα..Οταν εισαι σε ενα σημειο στο οποιο γινονται επεισοδια απο καποιους που αξιζουν το ξυλο αυτο,και τυχαινει να εισαι μεσα εκει μην περιμενεις τον Ματατζη να σε ρωτησει τι κανεις εδω,πως σε λενε,ουτε να ζητησει βιντεο απο το συγκεκριμενο σημειο και αν δει οτι οντως εκανες κατι να στις ρηξει μετα και αν οχι να μην σε πειραξει..Ετσι πανε και αυτα..Υπαρχουν περιπτωσεις συμβαντων που εχουν ξεκινησει τις φασαριες τα ΜΑΤ,ισως 4-5 ματατζηδες οι οποιοι εχουν παει εκει για τον λογο αυτο,γιατι εχουν καποιο προβλημα και θελουν να ξεσπασουν,και σε προκαλουν και ξαφνικα θα αναγκαστουν ολοι οι Ματατζηδες να βαρανε και αυτοι για να αμυνθουν.Στην περιπτωση αυτη η φραση " μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα" ειναι απο την μερια των Ματατζηδων οπως πριν ηταν για τους πολιτες που δεν εκαναν τιποτα αλλα βρισκονταν μεσα σε ενα σημειο στο οποιο βρισκονταν καποιοι αλλοι καφροι που εκαναν κατι και αξιζαν το ξυλο.

Δεν παιρνω το μερος ουτε των αστυνομικων,ουτε των πολιτων.. Απλα υπαρχουν και οι δυο περιπτωσεις και απο τους μεν και απο τους δε..

Ειδες οτι εισαι ασχετος φιλε ?Και το λεω και μαλιστα θα το δικαιολογησω , χωρις παρεξηγηση.Εαν μια εγκληματικη ενεργεια ΔΕΝ ειναι διωκεται αυτεπαγγελτα δηλαδη ΧΩΡΙΣ απαιτηση μηνυσης απο τον παθοντα , τοτε δεν γινεται να συληφθη καποιος εαν ΔΕΝ εχει πιαστει επ' αυτοφωρο ο εκαστοτε δραστης.

Για την κλοπη ομως το λες μονος σου : πιαστηκε , αφεθηκε.ΠΟΙΟΣ αφησε τον συγκεκριμενο δραστη ?Οι αστυνομικοι ?Απο ποτε δικαζουνε οι αστυνομικοι ?Η αστυνομια δεν αφηνει κανεναν , δεν εχει αλλωστε τετοια δυνατοτητα.Αυτο κρινεται απο αλλου.

Επισης η κλοπη και αλλα αυτεπαγγελτα αδικηματα ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ μηνυση του παθοντα αλλα μια απλη καταθεση του.Ο αστυνομικος συλαμβανει τον κλεφτη και ας μην ειδε να ενεργει την συγκεκριμενη πραξη , αρκει να καταθεσει σχετικα καποιος αυτοπτης μαρτυρας που ειδε την παραπανω πραξη και αναγνωρισε τον εν λογο δραστη.Δεν τιθεται φυσικα ζητημα εαν ο ιδιος ο αστυνομικος ειναι αυτοπτης μαρτυρας.

Επισης σε ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ειδικα οταν αφορα κλοπες , ληστειες , φθορες κτλ κτλ , καταθεση δινει υποχρεωτικα ΚΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

Αυτα προς λιγη ενημερωση.Διοτι δεν μπορεις να λες καποια πραγματα που δεν ισχυουνε χωρις να γνωριζεις ορισμενα βασικα νομικα θεματα φιλε.

@ kage η αληθεια ειναι οτι μπηκα διοτι ηθελα να κανω καποια ποστ για ενα θεμα με το laser για ματια.

Αλλα οταν βλεπω μηνυματα σαν τα δικα σου , δεν μπορω να μην απαντησω.Στη τελικη δεν θα ζητησω την αδεια σου και η ενδεχομενη αποψη μου για κατι (ειτε ειναι ορθη ειτε οχι) δεν εχει καμια σχεση με το εαν εχω 0 ποστ η 1500 ποστ.

Και επαναλαμβανω : με εχει κουρασει απιστευτα αυτη η αλαζονεια με την οποια μερικοι μιλατε θαρρεις και ειστε οι Βουδες και τα ξερετε ολα.Στη τελικη γιατι εισαι εσυ πιο λογικος , πιο εξυπνος , πιο ικανος , πιο ηθικος και παει λεγοντας απο εναν αστυνομικο που ειναι μεσα στο κινδυνο καθημερινα ?

Γιατι πρεπει πχ να θεωρησε εσυ καλυτερος και οτι προσφερεις παραπανω απο τον "μπατσο" οπως τον λες?

Επειδη σου χαλασε το γλυκο οταν περνας με κανενα κοκκινο με κινδυνο να σκοτωσεις κανενα ατομο η επειδη παρεξηγηθηκες που σε περασε καποιος υποπτο και σου εκανε ελεγχο -στη τελικη- για το δικο σου καλο και την προληψη της εγκληματικοτητας ?

Και τελος σκεφτηκες ποτε να μπεις στο πειρασμο να σκεφτεις ορισμενα πραγματα απο την ΑΛΛΗ πλευρα ?Ετσι για τον χαβαλε της υποθεσης.

Μηπως δεν σου αρεσει γενικα το φαινομενο της αστυνομιας και σου προκαλει ναυτια η οψη ενος αστυνομικου ?γιατι τοτε εχεις παθολογικο θεμα και καλυτερα να δεις καποιον γιατρο.

Για τον Πασσαρη και την αποτυχημενη επιχειρηση ξερεις να λες  , για το οτι σκοτωσε εναν αστυνομικο με οικογενεια δεν λες κατι ομως.

Για τους δεκαδες αστυνομικους που ειναι στο 401 επισης δεν μιλας.Αναθεμα και εαν εχεις υποψη σου ποσοι ειναι οι νεκροι και τραυματιες αστυνομικοι , ειλικρινα.Επισης απο οτι καταλαβαινω επειδη εισαι υπερβολικα κομπλεξικος και αυτο φαινετε σε καθε μηνυμα σου , μαλλον για εσενα αλλη αξια εχει μια οποιαδηποτε ανθρωπινη ζωη , και αλλη αξια (πιο χαμηλη φυσικα) εχει ο "μπατσος".Σωστα ?

Οσο αναφορα τα στραβα και τα παραλογα ειπα και στο αρχικο μηνυμα μου : υπαρχουνε σε ολους τους τομεις χωρις καμια εξαιρεση.Οποιος δεν το αναγνωριζει αυτο , μαλλον δεν εχει το πιο απλο επιπεδο λογικης σκεψης και κριτικης ικανοτητας.

Ομως αριθμητικα ο "τομεας" της νεο-ελληνικης κουλτουρας και λογικης του "παρτακια" υπερεχει του αριθμου των κακων αστυνομικων με τεραστια διαφορα.

Εδω κοιταξτε αποψη του μεσου Ελληνα πολιτη του ετους 2013.........Να πει ο αστυνομικος "χεστηκα" για τις διαταγες , επειδη απλα ετσι γουσταρει.Ενδιαφερον...Οχι βεβαια οτι θα τιμωρηθει ποινικα για σταση , οχι οτι θα τιμωρηθει πειθαρχικα , οχι φυσικα οτι θα χασει αμεσα την δουλεια του ετσι ?Οχι οτι ακομα ακομα και το ιδιο το συνταγμα θα παραβει καθως και τον ορκο του ετσι ?Αυτα ειναι ψιλα γραμματα μωρε....Ε ας πει ο αστυνομικος "χεστηκα" οταν δωσει και μια ενοπλη ληστεια , εξαλλου εκει τον κωλο του θα παιξει και μπορει να πεθανει οπως πεθαναν δεκαδες αλλοι.Ας πει χεστηκα....

Περαν τουτου ομως επειδη παιζεις το παιχνιδι γατας-ποντικου ενα θα πω και ας με βγαλουν ψευτη : ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ 100% ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ , ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.Και μετατραπηκε η πλατεια Συνταγματος σε... πανυγηρι.

Για να τα θυμομαστε ολα ετσι ???????

Δημοσ.

Μαα, οι αστυνομικοι/μπατσοι, με τη θεληση τους μπηκαν εκει που μπηκαν, δε τους αναγκασε κανεις, ξεραν/ουν τι γινεται, ειναι σα να λεμε "δοξα και τιμη στην ατυχη δασκαλα που εκλεισε η φωνη της απ τα 7χρονα". Ξεραν που μπηκαν. Και πριν πειτε οτι το "κανουν απο αναγκη" οχι, δε το κανουν. Υπαρχουν και αλλες δουλειες, δεν ειναι η "λυση για την ανεργια" το να γινουν ολοι μπατσοι/αστυνομικοι. Οπως επισης δε καταλαβαινω το "Συγχαρητηρια στον αστυνομικο που επιασε πχ τον ταδε", μαα, δουλεια του δεν ειναι? Δε θεωρειται φυσιολογικο το να γινεται αυτο που πρεπει να κανει κανεις στην δουλεια του, γιατι δεν λετε και συγχαρητηρια στον/ην μαθηματικο που εκανε πχ το παιδι σας να καταλαβει τα μαθηματικα? Γιατι? Γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η δουλεια του. Αλλα εχουμε μαθει, οτι κανεις δεν κανει τιποτα, ολοι ξυνονται, και οταν καποιος κανει ορθα την δουλεια του τον επιβραβευουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...