sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ειπε και το αλλο το παιδι μαριο κολλα και τους αλβανους...700ατομα λιμενικο,βατραχανθρωποι, καμερες για να πιασουν 2 αλβανους εδω και 4μηνες και @@...Μηπως θελει καποιος να μου πει ποσα φραγκα χαλανε καθε μερα για να πιασουν τωρα τον εναν ΕΝΩ οι αλλοι εχουν ηδη φυγει? θα προτιμουσα να καθοντουσαν στον χωρο τους και να επιαναν 20 κλεφτρονια.αλλα οχι αφου σκοτωσαν αστυνομικο μπορουμε να διαθεσουμε λεφτα για να τους βρουμε.. Ελα ρε φίλε σοβαρέψου! Κάνε μας μια ανάλυση του έπρεπε να πιάσουν τον Κόλα, πράγμα που θα κατάφερνες εσύ μόνος σου και οι ΕΚΑΜ κλπ ήταν άχρηστοι να το καταφέρουν.... Και ο Κόλα δεν σκότωσε αστυνομικό, εξαιτίας του είχε πεθάνει αρκετός κόσμος και πλεον ήταν ζήτημα τιμής για όλους μας και ειδικά για οσους είμαστε Έλληνες. Επίσης το ότι έμενε ζωντανός , ήταν σίγουρο πως κάποιοι αθώοι θα έχανα τη ζωή τους εξαιτίας του. όχι ρε φίλε, κανείς δεν του χρωστάει τη ζωή του. Δεν είχε να προσφέρει τίποτα θετικό στην ανθρώπινη κοινωνία. Όποιος δεν έχει γνώμονα το κοινό καλό θα έπρεπε να έχει την ίδια κατάληξη Βέβαια στη χώρα που όλοι έχουν απόψεις, να σου πω και εγώ τη δικιά μου. Στο πρώτο μπλόκο που τον βρήκαν έπρεπε να του γαζώσουν το αυτοκίνητο. Χωρίς πολλά πολλά. Δεν το έκαναν όμως. Γιατί? Γιατί θα έβγαινε κάποιος - αριστερά μεριά, να μιλήσει για αδικαιολόγητη βία και άλλες παπάτζες. Το αποτέλεσμα? Και άλλος νεκρός. Και στο τέλος? Βγήκε η ΑΝΤΡΑΣΥΑ και μιλάει για ρατσιστική προπαγάνδα και καταχθόνιο σχέδιο εξάπλωσης. ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ. 2
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ας μην ξεχνάμε και την κοπέλα που έφαγε την αδέσποτη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι συγκεκριμένοι ήταν αδίστακτοι και δεν υπήρχε άλλη λύση από την πάσα θυσία σύλληψή τους. Από κει και πέρα όταν ανοίγεις πυρ θα λάβεις κιόλας. 1
minaras_tio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 <p>Δεν απαγορευεται να γελας , αλλα δεν ειναι και κανονας ευγενειας.Δηλαδη σε σταματαει ενας αστυνομικος και αντι να εχεις ενα λογικο και μετριοπαθες υφος εσυ γελουσες θαρρεις και εισαι μεσα στην ειρωνια η θαρρεις και το περνας για παιχνιδι.Τι περιμενεις δηλαδη να σου πει ?Εαν πας πχ σε εναν ιατρο εσυ οταν θα σου μιλαει θα γελας ?</p> <p> </p> <p>Και κατι ακομη : εαν θελει καποιος αστυνομικος να βεβαιωσει τροχονομικη παραβαση και μαλιστα υψηλη μπορει.Δεν υπαρχει σχεδον κανενα αυτοκινητο που να μην εχει -εστω- την ελαχιστη τροχονομικη παραβαση.Εδω πριν μερικες μερες ειδα οτι υπαρχουν παραβασεις οπως "ευγενεια οδηγου" και αφορα πχ το να ριξεις μια μουτζα σε εναν.</p> <p> </p> <p>Την διαφορα εγω την ξερω , εσυ την ξερεις ?Αυτο ειναι το θεμα.Το να λες κατι και μετα να το μετατρεπεις δειχνει εναν εμμεσο τροπο να θες να τα μαζεψεις.Τουλαχιστον καταλαβες την αρχικη πατατα σου φιλε.Οπως δεν ειναι τα δαχτυλα του χεριου ολα ιδια , ετσι δεν ειναι και κανεις αλλος.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ορισμενα γεγονοτα ειναι οπως ειναι.</p> Δε με σταματησε αστυνομικος, μπατσος με σταματησε. Αυτο καταλαβα απο το υφος του. Αρα δε μπορω να μην γελασω με τον τροπο που στεκοταν και φωναζε. Αυτο ειναι κατανοητο; Με εχουν σταματησει για ελεγχο και αστυνομικοι, ευγενικοι και μου μιλουσαν στον πληθυντικο. Δε γελασα, ημουν απολυτα συνεργασιμος και ευγενικος χωρις να γελασω. Καταλαβες τωρα γιατι γελουσα;; Δε με σταματησαν, απλα πηγαιναμε να μπουμε στο αμαξι με φιλους, και σκαει διπλα μας ενα τζιπ, κατεβαινουν 3 αστυνομικοι και 1 ΜΠΑΤΣΟΣ με τα οπλα στα χερια και μας εκαναν ελεγχο. Αυτο. Με το μπατσο γελουσα. Οχι με τους αλλους 3. Αυτο που ειπα αρχικα δεν το αλλαξα. Ειδες να αλλαξω κατι; Να προσπαθω να διορθωσω κατι; (Θυμηθηκα το video με τους ΑΜΑΝ και τον ντελιβερι...χαχαχαχα!!!) Sent from my iPhone using Insomnia
tolis_01 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ποτε σου δεν προσφερες κατι απεναντι στη κοινωνια οσο αναφορα το αγαθο της ασφαλειας. Βρήκα έναν πολίτη που δεν έχει δεχθεί αρκετή προστασία και αίσθημα ασφάλειας από την αστυνομία. Όποιος θέλει μπορεί να του ρίξει καμία ακόμα για να αισθανθεί ασφαλέστερος. Ευτυχώς στην εποχή του ιντερνετ, μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό το "λειτούργημα" που επιτελεί η αστυνομία από την άνεση του υπολογιστή μας: Πρόκειται σαφώς βέβαια για τις μειοψηφίες του κλάδου της αστυνομίας, μειοψηφίες που υπάρχουν παντου, μιας που αυτά τα σκηνικά δεν γίνονται σε κάθε πορεία και σε κάθε παρουσία των ματ. Βέβαια οι σταλινικοι ανθέλληνες υπάλληλοι της google κρύβουν καλά τις φωτογραφίες όπου η αστυνομία επιτελεί "λειτούργημα" και μας δείχνουν μόνο αυτές τις λίγες "ατυχείς" στιγμές. 1
Atlas1988 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Βαλε και καμια απο τις αλλες φωτογραφιες αυτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ομως ετσι ?Γιατι ουτε μπορεις ουτε εχεις και το δικαιωμα στο κατω κατω να λες τα πραγματα οπως τα βλεπεις εσυ και οχι οπως ειναι.Βαλε λοιπον φωτογραφιες τραυματισμενων αστυνομικων , νεκρων αστυνομικων κτλ κτλ.Αυτες δεν πουλανε ομως.Βαλε το γεγονος οτι ο αστυνομικος ειναι απο τους λιγους επαγγελματιες που ειναι σχεδον υποχρεωμενος να αγοραζει ακομα και τον ιδιο του τον εξοπλισμο.Βαλε καποια πραγματα κατω και δειξε και τετοιες φωτογραφιες. Τα νομισματα εχουνε 2 πλευρες.Εαν δεν σου αρεσει η ΕΛ.ΑΣ. παντως , φανταζομαι τι θα τραβουσες με καμια Αστυνομια επιπεδου ΗΠΑ. Θα ειχες φυγει για καμια Μπανανια. 5
Baslir Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Βαλε και καμια απο τις αλλες φωτογραφιες αυτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ομως ετσι ?Γιατι ουτε μπορεις ουτε εχεις και το δικαιωμα στο κατω κατω να λες τα πραγματα οπως τα βλεπεις εσυ και οχι οπως ειναι.Βαλε λοιπον φωτογραφιες τραυματισμενων αστυνομικων , νεκρων αστυνομικων κτλ κτλ.Αυτες δεν πουλανε ομως.Βαλε το γεγονος οτι ο αστυνομικος ειναι απο τους λιγους επαγγελματιες που ειναι σχεδον υποχρεωμενος να αγοραζει ακομα και τον ιδιο του τον εξοπλισμο.Βαλε καποια πραγματα κατω και δειξε και τετοιες φωτογραφιες. Τα νομισματα εχουνε 2 πλευρες.Εαν δεν σου αρεσει η ΕΛ.ΑΣ. παντως , φανταζομαι τι θα τραβουσες με καμια Αστυνομια επιπεδου ΗΠΑ. Θα ειχες φυγει για καμια Μπανανια. Οι νεκροί/τραυματισμένοι αστυνομικοί, σκοτώνονται/τραυματίζονται από απλούς πολίτες σαν το γεράκο της τελευταίας φωτογραφίας ή τον ανάπηρο της προτελευταίας? 5
Silverage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Κοίτα αυτά είναι ΜΑΤ.Δεν νομίζω να κάνουν έτσι οι ΔΙΑΣ.Τουλάχιστον αυτοι που τριγυρνάνε στην περιοχή μου είναι μια χαρά παιδιά 20κάτι χρονών και είναι κανονικοι άνθρωποι όχι ουγκ γορίλες.
παπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Βρήκα έναν πολίτη που δεν έχει δεχθεί αρκετή προστασία και αίσθημα ασφάλειας από την αστυνομία. Όποιος θέλει μπορεί να του ρίξει καμία ακόμα για να αισθανθεί ασφαλέστερος. Ευτυχώς στην εποχή του ιντερνετ, μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό το "λειτούργημα" που επιτελεί η αστυνομία από την άνεση του υπολογιστή μας: Πρόκειται σαφώς βέβαια για τις μειοψηφίες του κλάδου της αστυνομίας, μειοψηφίες που υπάρχουν παντου, μιας που αυτά τα σκηνικά δεν γίνονται σε κάθε πορεία και σε κάθε παρουσία των ματ. Βέβαια οι σταλινικοι ανθέλληνες υπάλληλοι της google κρύβουν καλά τις φωτογραφίες όπου η αστυνομία επιτελεί "λειτούργημα" και μας δείχνουν μόνο αυτές τις λίγες "ατυχείς" στιγμές. Τριτοκοσμικες εικονες... Αυτο το υπ. δημοσιας ταξης δεν μπορει να παρει κατι τετοιο;
kage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 @atlas88 ηρθες με 0 ποστ και account ημερων να πεις τι?περα το οτι εισαι του σωματος?οτι εγω ειμαι ανωνυμος?!!?!??!;p Ποτε δεν διαβασες και δεν θα διαβασεις δικες μου εμπειριες... ουτε τι ξερω και τι οχι.εγραψα καπου οτι ειναι παρανομο να χουν οπλο? και ναι ρε παληκαρι μου οποιος παει να πιασει ληστη ειτε ιδιωτης ειτε αστυνομος εχει προβλημα...να τον πιασει για τα ασφαλισμενα λεφτα των τραπεζων well done δωστε του βραβειο.Αν ηθελαν οι τραπεζες δεν θα τους κλεβαν ουτε ευρω... το ιδιο προβλημα με τους παραπανω εχουν οσοι ανθρωποι δερνουν κοσμο γιατι ετσι ειναι οι εντολες...να ξερεις και οτι στην τουρκια,αιγυπτο,συρια κτλ θεωρουν απολυτα ηθικες τις κινησης της αστυνομιας ολο αυτο τον καιρο.το ιδιο και σε ολες τις "επαναστασεις" τελος να σου υπενθυμισω οτι στο ινετ δεν υπαρχουν μονο πιτσιρικια.οπως και οτι αρκετοι εχουν βγει και εξω απο τα συνορα της χωρας αυτης...(γιατι αναφερεται οτι αυτα δεν γινονται στο εξωτερικο) @sphinx παληκαρι μου ειπα οτι τον επιανα μονος μου ή οτι καποιος ειμαι?ειπα οτι τα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ που ξοδεψαν για να ψαχνουν 2 αλβανους Site: https://www.google.gr/search?q=%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD+%CE%BF+%CE%9A%CF%8C%CE%BB%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr">ληστειων θα προτιμουσα να μην τα δειναν ΕΚΕΙ και να μεναν στις θεσεις τους τα 700 ατομα(εκτος και αν περισευουν )και να πιαναν 20 εγκληματιες ή οτιδηποτε... Εσυ θα προτιμουσες τα χιλιαρικα αυτα να πανε εκει ή στην συντηρηση-εξοπλισμο ή στο γαμημενο σφραγισμα- επιτηρηση των συνορων μας!?!?!??οσο ειναι ξεφραγο αμπελι ολα τα παραπανω και ακομη τοσα θα ειναι μια καθημερινοτητα.... και η κοπελιτσα εφαγε αδεποτη απο ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ πυρων αλβανων vs περιπολικων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... και σε τι σκατα αντιδρατε για να καταλαβω και γω?υπαρχει καποιος που λεει οτι θα ριχνε αυτο το μπουρδελοκρατος τοσα χιλιαρικα και ΜΥΚ για 4 μηνες για να βρουν τον δολοφονο ενος ΙΔΙΩΤΗ?θα ασχολιοταν η τν? υ.γ. εννοειται οτι δεν ειμαι τιποτα αναρχικος ή αντεξουσιαστης ή εμπαθης κτλ.... Αλλα Οσοι οπλοφορουν ή ασκουν δηθεν εξουσια(γενικα οχι μονο της αστυνομιας.ακομη και οι βουλευτες...) θα πρεπει να περνανε απο πληρη ψυχομετρικη διαδικασια και τεστ ευφυιας.- Σιγουρα ξερετε οτι απο τα ελαχιστα πρωτα αποτελεσματα 1στους 8 περναει τα τεστ...(+ αυτοκτονιες)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Kage, διαφωνώ μαζί σου.Αλλά καλύτερα για να υπάρχει διάλογος. Κατ'αρχήν ληστεία δεν γίνεται μόνο κατά των τραπεζών, αλλά και κατά ιδιωτών, όπως είμαι εγώ κι εσύ και όλοι εδώ μέσα. Κλείνοντας, δεν θα πω πολλά, τα χιλιάρικα που σπαταλήθηκαν για το κυνηγητό των "ανθρωπίδων", θα προτιμούσα να σπαταλόταν σε ότι ήταν αναγκαίο για την ΠΡΟΛΗΨΗ της απόδρασης τους.Καλή η καταστολή, πολύ καλύτερη η πρόληψη.
Muchacho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 G3 δεν παιζει να ειχαν για κανενα λογο. Οσο για τον σωματικο ελεγχο στο γκαραζ του δεν ειναι νομιμος και επρεπε να αρνηθει αλλα και να παραπονεθει.
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Απινάκιδοι, ξεκράνωτοι,χωρίς χαρτιά προφανώς και θα μπορούσαμε να είμαστε κλεφτρόνια, με το σεις και με το σας ήθελες να μας μιλήσουν?? Ανώτερος στη μεταξύ τους ιεραρχία εννοώ φυσικά. Καταλαβαινεις οτι εισαι αθωος μεχρι αποδειξης του εναντιου ομως ε? 1
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 @sphinx παληκαρι μου ειπα οτι τον επιανα μονος μου ή οτι καποιος ειμαι?ειπα οτι τα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ που ξοδεψαν για να ψαχνουν 2 αλβανους [link='[url=https://www.google.gr/search?q=Ποιος+ήταν+ο+Κόλα&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr]https://www.google.gr/search?q=Ποιος+ήταν+ο+Κόλα&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr ']ληστειων θα προτιμουσα να μην τα δειναν ΕΚΕΙ και να μεναν στις θεσεις τους τα 700 ατομα(εκτος και αν περισευουν )και να πιαναν 20 εγκληματιες ή οτιδηποτε... Εσυ θα προτιμουσες τα χιλιαρικα αυτα να πανε εκει ή στην συντηρηση-εξοπλισμο ή στο γαμημενο σφραγισμα- επιτηρηση των συνορων μας!?!?!??οσο ειναι ξεφραγο αμπελι ολα τα παραπανω και ακομη τοσα θα ειναι μια καθημερινοτητα.... Είμαι της άποψης πως ΝΑΙ πρέπει να δίνεται πρώτιστη σημασία με κάθε κόστος στα εγκλήματα κατά ζωής. . Αλλα Οσοι οπλοφορουν ή ασκουν δηθεν εξουσια(γενικα οχι μονο της αστυνομιας.ακομη και οι βουλευτες...) θα πρεπει να περνανε απο πληρη ψυχομετρικη διαδικασια και τεστ ευφυιας.- Σιγουρα ξερετε οτι απο τα ελαχιστα πρωτα αποτελεσματα 1στους 8 περναει τα τεστ...(+ αυτοκτονιες) Σε αυτό συμφωνώ. Τέστ αντίληψης θα έπρεπε να περνάνε όλοι ώστε να έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν, να εκπροσωπήσουν το λαο, να οδηγήσουν, να γίνουν γονεις κλπ
Apoll Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 1996 στο 401 που ήταν να κάνω μία εγχείρηση, έφεραν τους δύο Ζ που είχαν πυροβολήσει οι τσιγγάνοι κατά την καταδίωξη τους από ληστεία που έκαναν. Ο ένας απεβίωσε ο άλλος έζησε με ένα κάρο προβλήματα. (φυσικά όπως τον είχαν κάνει σουρωτίρι με το να φαίνονται όλα τα εντόσθια του) Έτυχε να είμαι στον διάδρομο μόλις πήγαινα να δω τον γιατρό στο χειρουργείο, όπου και με σταμάτησαν. Τα χάλια που είχαν οι δύο αυτοί άνθρωποι που απλά έκαναν την δουλειά τους, δεν αξίζουν σε κανέναν παρά σε εγκληματίες. Από εκεί και μετά τα άναρχα παπαγαλάκια είναι πολλά εδώ μέσα. Και αναρωτιέμαι με την λογική του του ότι πας μπροστά στα ΜΑΤ και τους ρίχνεις πέτρες και μολότωφ, θεωρώντας ότι δεν θα αρπάξεις κλωτσές τουλάχιστον!!!!! Για ελάτε από εδώ να ρίξετε πέτρες και μολότωφ σε εμένα, να δείτε πόσο γρήγορα θα τρώτε με το καλαμάκι στο υπόλοιπο της ζωή σας, αν δεν σας φάνε τα σκουλίκια. Για τραβάτε σε κάποια "πολιτισμένη" χώρα, όπως Αμερική, Ιταλία, Σουηδία, UK (όχι μόνο Αγγλία αλλά και Β Ιρλανδία μεριά) και ρίχτε μολότωφ και πέτρες στην αστυνομία. Για πηγαίντε και κάντε αυτά προς Τουρκία και Αίγυπτο μεριά. Και κάνετε γαργάρα τα υπόλοιπα. Για τους τραυματισμένους αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα, που έκαναν έφοδο σε αποθήκες για λαθραία και τους πήραν με τις πέτρες, ή τους 6 που τους τραυμάτησαν με τα κυνηγετικά γιατί πήγαν να γκρεμίσουν αυθαίτερα, ή όλους όσους τραυματίζονται στα επεισόδια των "γνωστών-αγνώστων". Αλλά η Ελλάδα έχει σήμερα τα χάλια αυτά, μόνο και μόνο γιατί το Κράτος και οι Αρχές είναι υπερβολικά ελαστικές. 6
panos2171 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Kλασσική η νοοτροπία του να απομονώνουν κάποιοι κακά περιστατικά ώστε να βγάλουν μια γενική εικόνα. Όπως χιλιοαναφέρθηκε παντού υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες όπως και ατυχή συμβάντα. Στις πορείες θα πέσει ξύλο, πολύ ξύλο όταν αυτές δεν είναι ειρηνικές. Οι μπαχαλάκηδες γνωρίζουν πως θα κάνουν ζημιά και πως θα ξεφύγουν, οι αθώοι μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται είναι ήδη αργά, τους έχουν φτάσει τα ΜΑΤ και τους κυνηγάνε. Πρώτη τους αποστολή είναι να τους διαλύσουν ,κάποιοι στενοκέφαλοι κάθονται οπότε και τις τρώνε είτε είναι μικροί είτε μεγάλοι. Όχι ότι είναι σωστό αλλά εκείνη την ώρα δεν κάνεις διακρίσεις, ότι κινείται και δεν είναι ίδιο με σένα το βαράς. Ρωτήστε κανα ματατζή και θα σας πει. Από κει και πέρα η ΔΙΑΣ η βγάζει όλη τη δουλειά της αστυνομίας και παίρνει λιγότερα από ένα ματατζη που το έργο του σαφώς είναι πιο εύκολο. Οι αγενείς αστυνομικοί είναι συνήθως κάτι νεούδια που το είδαν μαγκιά, αυτοί θα έπρεπε να κόβονται στα ψυχοτεχνικά δυστυχώς όμως της αστυνομίας είναι του κ@λου. 2-3 ερωτήσεις και βγάζουν συμπέρασμα, εκ των οποίων η μια γιατί θες να μπεις στο σώμα. Τεστ προσωπικότητας, ΜΜPI κλπ νομίζω τα κάνουν μόνο στο στρατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα