sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δεν θελω να στο χαλασω αλλα σπανια θα σταματησουν τους υποπτους...ναι γιατι δεν θελουν μπλεξιματα για 800ε,γι αυτο θα σταματησουν τον πιο νορμαλ για να γραψουν στο χαρτι συμβαντων... Τελος επειδη παιρνουν 800 να το σκεφτονται καλυτερα οταν κοβουν υπερβολικες κλησεις με την γνωστη συμπεριφορα...ξερουμε οτι κανενας δημοσιος υπαλληλος και περιξ δεν θα φαει κληση με την νοοτροπια που υπαρχει και θα υπαρχει για παντα. αν τα 800ε δεν ειναι καλα πιστεψε μου περιμενουν χιλιαδες ανεργοι για τις θεσεις τους. τεσπα να μην γραφω μονο χολη ολοι αυτοι θα τρεξουν μονο σε κληση που θα δεχτουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ξεκάθαρη προκατάληψη. Για να εργάζεσαι στην Αστυνομία ΠΛΕΟΝ η μόνη σου ανταμοιβή είναι η ηθική ικανοποίηση του ότι έκανες κάτι ελάχιστο για να είναι καλύτερα κάποιος άνθρωπος σήμερα. Δυστυχώς επειδή είμαστε σαν λαος σκατά στις μέρες , ο μόνος που μπορεί να ασχοληθεί να σε βοηθήσει σε στιγμή κινδύνου είναι ο αστυνομικός. Και όχι επειδή πρέπει, επειδή το πιστεύει. Εγώ τους ΔΙΑΣ , Ζ κλπ τους θαυμάζω. Για ποταπούς μισθούς προσπαθούν να διατηρήσουν την ισορροπία σε κοινωνία έτοιμη να εκραγεί. Αυτό το κάνεις κυρίως για εσένα και έπειτα για τα 700 ευρώ. Τιμή και δόξα για τα παιδιά. Φυσικά πάντα υπάρχουν οι κομπλεξικοι μαλάκες, όπως άλλωστε και παντού. Δεν πρέπει να αμαυρώνουμε το έργο που κάνουν ομως. 5
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Υπαρχουν ανακρητικοι και μη ανακρητικοι υπαλληλοι παντως
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Είχε καμια πινακίδα που έλεγε πως είναι ιδιόκτητος χώρος?? Μάριο Κόλα ή πως τον λένε τον κυνηγούν και μπαίνεις σε πυλωτή πολυκατοικίας. Σταματά η καταδίωξη? να το κάνω και εγώ αν είναι και να αράζω σε πυλωτές , βενζινάδικα, mall κλπ αν έιναι και να τους βγάζω τη γλώσσα!!!!
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Υπαρχουν ανακρητικοι και μη ανακρητικοι υπαλληλοι παντως Οι Ε.Φ είναι μη ανακριτικοί και νομίζω οι αστυφύλακες. Από κει και πάνω είναι όλοι. Μάριο Κόλα ή πως τον λένε τον κυνηγούν και μπαίνεις σε πυλωτή πολυκατοικίας. Σταματά η καταδίωξη? να το κάνω και εγώ αν είναι και να αράζω σε πυλωτές , βενζινάδικα, mall κλπ αν έιναι και να τους βγάζω τη γλώσσα!!!! Σε καταδίωξη μπαίνεις όπου μπει. Απλά αν έγραφε ότι ήταν ιδιόκτητος χώρος ίσως είχε ένα λόγο να διαμαρτυρηθεί αν και δε νομίζω να κατάφερνε τίποτα.
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Απλά αν έγραφε ότι ήταν ιδιόκτητος χώρος ίσως είχε ένα λόγο να διαμαρτυρηθεί αν και δε νομίζω να κατάφερνε τίποτα. και θα έλεγε την all time classic ατάκα των Ελλήνων "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?" "θα δεις τι θα πάθεις" και άλλα τέτοια σχέδια...
kostas_dr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Όλοι οι Έλληνες είναι υπερ της αστυνόμευσης και των αυστηρών ελέγχων, αρκεί να μην αφορά τους ίδιους! 3
παπι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Επισης εχουν την δικαιωδοσια να σου κανουν ελεγχο πανω στο πεζοδρομιο εξω απο το μαγαζι σου ετσι χωρις κανεναν απολυτως λογο? Τωρα αυτο το ρωτας στα σοβαρα; 1
kage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) .................. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2013 από kage
minaras_tio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ναι οκ να κανουν ελεγχους αλλα ας μην εχουν μερικοι και το υφακι του Τζων Ραμπο-γαμιας...εχω περιστατικο οταν ημουν φοιτητης αλλα βαριεμαι να γραφω... Sent from my iPhone using Insomnia
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Και γω έχω περιστατικό αλλά αφού ακόμα δεν πληρώνουμε τις όλες παρανομίες που θα μπορούσαν να μας καταλογίσουν χαλάλι ο τσαμπουκάς του ανώτερου.
minaras_tio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 <p>Και γω έχω περιστατικό αλλά αφού ακόμα δεν πληρώνουμε τις όλες παρανομίες που θα μπορούσαν να μας καταλογίσουν χαλάλι ο τσαμπουκάς του ανώτερου. </p> Ε τοτε να καταουμε να μας πηδηξουν κιολας αφου δε μας εχουν καταλογισει τις ολες παρανομιες που θα μπορουσαν να μας καταλογισουν... Επισης, το "ανωτερου" πως προκυπτει; Ανωτεροι οι μπατσοι απο εμας; Απο ποτε; (Πες οτι κανεις πλακα για να γελασω...) Sent from my iPhone using Insomnia
Atlas1988 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Mερικοι εδω ειστε εκτος απο γραφικοι σε οσα λετε και εντελως ασχετοι.Με τετοιες επιφανειακες αναλυσεις και θεωριες δεν βγαινει ακρη. Ειναι σαν να προσπαθουνε μερικοι να αναλυσουνε τον τροπο μιας χειρουργικης επεμβασης.Δεν ειναι σε θεση ο καθενας να αντιληφθη τι σαπιλα και τι πονηρια υπαρχει στη κοινωνια , και επισης σε τι επιπεδο εχει φτασει η εγκληματικοτητα στην καθημερινοτητα.Το να ακουτε 2-3 ειδησεις στη τηλεοραση , να διαβαζεται 2-3 αρθρα στο νετ η να εχετε καποιον γνωστο που επεσε θυμα κλοπης κτλ , δεν ειναι Τ Ι Π Ο Τ Α απο την πραγματικοτητα.Βαλτε το καλα στο μυαλο σας αυτο , διοτι η πραγματικοτητα απεχει εκατονταδες χιλιομετρα απο την εικονα που φαινετε. Α) Για να εκαναν τετοιο πεσιμο θα υπηρχαν λογοι σοβαροι οπως πχ να δεχτηκε κληση η συγκεκριμενη ομαδα για πιθανη διαρρηξη. Δηλαδη καποιος κατοικος ειδε εναν μεσα στη νυχτα στο γκαραζ και για τον αλφα η βητα λογο το θεωρησε υποπτο και καλεσε την αστυνομια.Καλυτερα ενας αποτομος και υπερβολικος ελεγχος που σκοπο εχει αποκλειστικα και μονο την συλληψη ενος δραστη η την αποτροπη μιας εγκληματικης ενεργειας παρα να τα γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια.Η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα που δεν θελει τον ελεγχο , δεν θελει την αστυνομικη παρουσια , δεν θελει γενικα την αστυνομια ΕΑΝ αφορα τον ιδιο.Οταν αφορα τον γειτονα εκει γινεται το ελα να δεις , ο Ελληνας πολιτης γινεται cowboy και ο καλυτερος φιλος της Αστυνομιας. Β) kage τις θεωριες σου μπορεις να τις αναλυσεις με βαση τα πραγματικα περιστατικα.Δηλαδη , μεσω του υπολογιστη σου κρινεις και ανοιγεις ενα στομα 10 μετρα , ομως η πραγματικοτητα ειναι οτι ουδεποτε εχεις βρεθει σε κινδυνο που εχει βρεθει καποιος αστυνομικος αλλα συγχρονος ποτε σου δεν προσφερες κατι απεναντι στη κοινωνια οσο αναφορα το αγαθο της ασφαλειας. Το να λες για @@ και να κρινεις σε κανει να φαινεσε εκτος τοπου και χρονου.Εισαι ο κλασσικος Ελληναρας που αναγκαζει τον εκαστοτε αστυνομικο να φτανει σε οριο απαξιωσης για το επιπεδο του Ελληναρα "πολιτη" που εχει απεναντι του.Ατομα σαν εσενα πχ , κατ' εμε δεν αξιζουνε καμια Αστυνομια διοτι φανταζομαι πως μπορεις να λυσεις τετοια προβληματα μονος σου. Εισαι τοσο κομπλεξικος και θα ελεγα αντιπαθητικος που απο εναν ελεγχο εβγαλες ενα ολοκληρο απαισιο λογυδριο αναιτιας κριτικης χωρις καμια βαση.Εχεις γνωστους λες που αλλαξε ο χαρακτηρας τους...Και εσυ ποιος εισαι που θα κρινει τον χαρακτηρα του καθενα και δευτερον ναι ειναι πιθανον καποιος που εγινε αστυνομικος ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ απο οσα αντιμετωπιζει καθημερινα και εσυ ΔΕΝ τα ξερεις αυτα , να εχει γινει πολυ πιο καχυποπτος , πιο προσεκτικος σε οτι κανει , θα ελεγα και πιο πονηρος και επιφυλακτικος. Το οτι εχουν το οπλο μαζι ασχετε ανθρωπε , επιτρεπεται αρχικα απο την νομοθεσια και επισης υπαρχει ειδικο εδαφιο που αναφερει οτι ο αστυνομικος ειναι συνεχως εν υπηρεσια οποτε σε καθε περιπτωση που κριθει οτι πρπεει να επεμβει. Και επειδη με εκνευρισε ιδιαιτερα το υφος σου να σου πω εδω οτι τετοιες περιπτωσεις εχουνε υπαρξει.Μια πολυ συγκεκριμενη περιτπωση ηταν το 2009 οταν αστυνομικος ΕΚΤΟΣ υπηρεσιας , κατεδιωξε ληστη στο Πειραια , με αποτελεσμα να σκοτωθει. Αλλα ειπαμε... εσυ εισαι πιο αξιος απο αυτον τον αστυνομικο που σκοτωθηκε εκτος υπηρεσιας και το εκανε αυτο με την επιλογη του. Ουτε τον μαλακα εκανε , ουτε κρυφτηκε και θυσιαστηκε για τον σκοπο του.Αλλα ειπαμε , εσυ πληρωνεις φορους (ο αστυνομικος δεν πληρωνει αραγε ?)Οσο αναφορα τις δολοφονιες απο τους δραπετες ξεχνας οτι σκοτωσανε και μια κοπελα. Γ) Οι Αστυφυλακες των πανελλαδικων ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι. Δ) Στραβοι , κακοι , βλακες κτλ υπαρχουνε σε ΟΛΟΥΣ τους κλαδους σε ολα τα επαγγελματα και φυσικα και στην ΕΛ.ΑΣ. Ομως σε ποσοστο οπως πχ το αντιστοιχο του μεσου Ελληνα παρτακια πολιτη , η διαφορα ειναι ΧΑΟΣ. Το μονο θετικο ειναι οτι τα τελευταια χρονια ενα ποσοστο αρκετα σεβαστο εχει καταλαβει ορισμενα πραγματα και δεν ειναι ακομα στη καραμελα της χουντας η δεν ξερω εγω τι αλλο. minaras οχι εισαι εσυ ο ανωτερος που λες περι μπατσων.Αλλα ειπαμε εσυ εισαι φοιτητης αρα εισαι και ο αρχηγος. 5
panos2171 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ε τοτε να καταουμε να μας πηδηξουν κιολας αφου δε μας εχουν καταλογισει τις ολες παρανομιες που θα μπορουσαν να μας καταλογισουν... Επισης, το "ανωτερου" πως προκυπτει; Ανωτεροι οι μπατσοι απο εμας; Απο ποτε; (Πες οτι κανεις πλακα για να γελασω...) Sent from my iPhone using Insomnia Απινάκιδοι, ξεκράνωτοι,χωρίς χαρτιά προφανώς και θα μπορούσαμε να είμαστε κλεφτρόνια, με το σεις και με το σας ήθελες να μας μιλήσουν?? Ανώτερος στη μεταξύ τους ιεραρχία εννοώ φυσικά.
minaras_tio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 <p>Mερικοι εδω ειστε εκτος απο γραφικοι σε οσα λετε και εντελως ασχετοι.Με τετοιες επιφανειακες αναλυσεις και θεωριες δεν βγαινει ακρη.</p> <p>Ειναι σαν να προσπαθουνε μερικοι να αναλυσουνε τον τροπο μιας χειρουργικης επεμβασης.Δεν ειναι σε θεση ο καθενας να αντιληφθη τι σαπιλα και τι πονηρια υπαρχει στη κοινωνια , και επισης σε τι επιπεδο εχει φτασει η εγκληματικοτητα στην καθημερινοτητα.Το να ακουτε 2-3 ειδησεις στη τηλεοραση , να διαβαζεται 2-3 αρθρα στο νετ η να εχετε καποιον γνωστο που επεσε θυμα κλοπης κτλ , δεν ειναι Τ Ι Π Ο Τ Α απο την πραγματικοτητα.Βαλτε το καλα στο μυαλο σας αυτο , διοτι η πραγματικοτητα απεχει εκατονταδες χιλιομετρα απο την εικονα που φαινετε.</p> <p> </p> <p>Α) Για να εκαναν τετοιο πεσιμο θα υπηρχαν λογοι σοβαροι οπως πχ να δεχτηκε κληση η συγκεκριμενη ομαδα για πιθανη διαρρηξη.</p> <p>Δηλαδη καποιος κατοικος ειδε εναν μεσα στη νυχτα στο γκαραζ και για τον αλφα η βητα λογο το θεωρησε υποπτο και καλεσε την αστυνομια.Καλυτερα ενας αποτομος και υπερβολικος ελεγχος που σκοπο εχει αποκλειστικα και μονο την συλληψη ενος δραστη η την αποτροπη μιας εγκληματικης ενεργειας παρα να τα γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια.Η Ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα που δεν θελει τον ελεγχο , δεν θελει την αστυνομικη παρουσια , δεν θελει γενικα την αστυνομια ΕΑΝ αφορα τον ιδιο.Οταν αφορα τον γειτονα εκει γινεται το ελα να δεις , ο Ελληνας πολιτης γινεται cowboy και ο καλυτερος φιλος της Αστυνομιας.</p> <p> </p> <p>Β) kage τις θεωριες σου μπορεις να τις αναλυσεις με βαση τα πραγματικα περιστατικα.Δηλαδη , μεσω του υπολογιστη σου κρινεις και ανοιγεις ενα στομα 10 μετρα , ομως η πραγματικοτητα ειναι οτι ουδεποτε εχεις βρεθει σε κινδυνο που εχει βρεθει καποιος αστυνομικος αλλα συγχρονος ποτε σου δεν προσφερες κατι απεναντι στη κοινωνια οσο αναφορα το αγαθο της ασφαλειας.</p> <p>Το να λες για @@ και να κρινεις σε κανει να φαινεσε εκτος τοπου και χρονου.Εισαι ο κλασσικος Ελληναρας που αναγκαζει τον εκαστοτε αστυνομικο να φτανει σε οριο απαξιωσης για το επιπεδο του Ελληναρα "πολιτη" που εχει απεναντι του.Ατομα σαν εσενα πχ , κατ' εμε δεν αξιζουνε καμια Αστυνομια διοτι φανταζομαι πως μπορεις να λυσεις τετοια προβληματα μονος σου.</p> <p>Εισαι τοσο κομπλεξικος και θα ελεγα αντιπαθητικος που απο εναν ελεγχο εβγαλες ενα ολοκληρο απαισιο λογυδριο αναιτιας κριτικης χωρις καμια βαση.Εχεις γνωστους λες που αλλαξε ο χαρακτηρας τους...Και εσυ ποιος εισαι που θα κρινει τον χαρακτηρα του καθενα και δευτερον ναι ειναι πιθανον καποιος που εγινε αστυνομικος ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ απο οσα αντιμετωπιζει καθημερινα και εσυ ΔΕΝ τα ξερεις αυτα , να εχει γινει πολυ πιο καχυποπτος , πιο προσεκτικος σε οτι κανει , θα ελεγα και πιο πονηρος και επιφυλακτικος.</p> <p>Το οτι εχουν το οπλο μαζι ασχετε ανθρωπε , επιτρεπεται αρχικα απο την νομοθεσια και επισης υπαρχει ειδικο εδαφιο που αναφερει οτι ο αστυνομικος ειναι συνεχως εν υπηρεσια οποτε σε καθε περιπτωση που κριθει οτι πρπεει να επεμβει.</p> <p>Και επειδη με εκνευρισε ιδιαιτερα το υφος σου να σου πω εδω οτι τετοιες περιπτωσεις εχουνε υπαρξει.Μια πολυ συγκεκριμενη περιτπωση ηταν το 2009 οταν αστυνομικος ΕΚΤΟΣ υπηρεσιας , κατεδιωξε ληστη στο Πειραια , με αποτελεσμα να σκοτωθει.</p> <p>Αλλα ειπαμε... εσυ εισαι πιο αξιος απο αυτον τον αστυνομικο που σκοτωθηκε εκτος υπηρεσιας και το εκανε αυτο με την επιλογη του.</p> <p>Ουτε τον μαλακα εκανε , ουτε κρυφτηκε και θυσιαστηκε για τον σκοπο του.Αλλα ειπαμε , εσυ πληρωνεις φορους (ο αστυνομικος δεν πληρωνει αραγε ?)Οσο αναφορα τις δολοφονιες απο τους δραπετες ξεχνας οτι σκοτωσανε και μια κοπελα.</p> <p> </p> <p>Γ) Οι Αστυφυλακες των πανελλαδικων ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι.</p> <p> </p> <p>Δ) Στραβοι , κακοι , βλακες κτλ υπαρχουνε σε ΟΛΟΥΣ τους κλαδους σε ολα τα επαγγελματα και φυσικα και στην ΕΛ.ΑΣ.</p> <p>Ομως σε ποσοστο οπως πχ το αντιστοιχο του μεσου Ελληνα παρτακια πολιτη , η διαφορα ειναι ΧΑΟΣ.</p> <p>Το μονο θετικο ειναι οτι τα τελευταια χρονια ενα ποσοστο αρκετα σεβαστο εχει καταλαβει ορισμενα πραγματα και δεν ειναι ακομα στη καραμελα της χουντας η δεν ξερω εγω τι αλλο.</p> <p>minaras οχι εισαι εσυ ο ανωτερος που λες περι μπατσων.Αλλα ειπαμε εσυ εισαι φοιτητης αρα εισαι και ο αρχηγος.</p> Μιλησα για μπατσους, οχι για αστυνομικους..ξερεις ποια ειναι η διαφορα φανταζομαι ετσι;; Για εχω δεχθει και σωματικο ελεγχο απο αστυνομικο..κανενα προβλημα. Αλλα απο μπατσο, ναι εχω προβλημα.. Δεν ειμαι φοιτητης πλεον. Αρχηγος και ανωτερος απο εμενα, δεν ειναι κανενας. Sent from my iPhone using Insomnia Ε τοτε να καταουμε να μας πηδηξουν κιολας αφου δε μας εχουν καταλογισει τις ολες παρανομιες που θα μπορουσαν να μας καταλογισουν... Επισης, το "ανωτερου" πως προκυπτει; Ανωτεροι οι μπατσοι απο εμας; Απο ποτε; (Πες οτι κανεις πλακα για να γελασω...) Sent from my iPhone using Insomnia Απινάκιδοι, ξεκράνωτοι,χωρίς χαρτιά προφανώς και θα μπορούσαμε να είμαστε κλεφτρόνια, με το σεις και με το σας ήθελες να μας μιλήσουν?? Ανώτερος στη μεταξύ τους ιεραρχία εννοώ φυσικά. Απινακιδος δεν ημουν, ξεκρανωτις ημους γιατι οδηγουσα αμαξι, χωρις χαρτια δεν ημουν, αρα δε δικαιολογειται το υφος του πιτσιρικα που στεκοταν λες και του ειχα καρφωσει μια ταβλα στην πλατη, για να μου το παιξει τουμπανος και φωναζε: μη γελας! Μη γελας!Απαγορευεται να γελαω οταν μου κανουν ελεγχο;; Οσο ελεγε μη γελας, τοσο γελουσα φυσικα. Η παρανομια ποια ειναι;;Sent from my iPhone using Insomnia 1
Atlas1988 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν απαγορευεται να γελας , αλλα δεν ειναι και κανονας ευγενειας.Δηλαδη σε σταματαει ενας αστυνομικος και αντι να εχεις ενα λογικο και μετριοπαθες υφος εσυ γελουσες θαρρεις και εισαι μεσα στην ειρωνια η θαρρεις και το περνας για παιχνιδι.Τι περιμενεις δηλαδη να σου πει ?Εαν πας πχ σε εναν ιατρο εσυ οταν θα σου μιλαει θα γελας ? Και κατι ακομη : εαν θελει καποιος αστυνομικος να βεβαιωσει τροχονομικη παραβαση και μαλιστα υψηλη μπορει.Δεν υπαρχει σχεδον κανενα αυτοκινητο που να μην εχει -εστω- την ελαχιστη τροχονομικη παραβαση.Εδω πριν μερικες μερες ειδα οτι υπαρχουν παραβασεις οπως "ευγενεια οδηγου" και αφορα πχ το να ριξεις μια μουτζα σε εναν. Την διαφορα εγω την ξερω , εσυ την ξερεις ?Αυτο ειναι το θεμα.Το να λες κατι και μετα να το μετατρεπεις δειχνει εναν εμμεσο τροπο να θες να τα μαζεψεις.Τουλαχιστον καταλαβες την αρχικη πατατα σου φιλε.Οπως δεν ειναι τα δαχτυλα του χεριου ολα ιδια , ετσι δεν ειναι και κανεις αλλος.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ορισμενα γεγονοτα ειναι οπως ειναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα