Getta Robo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Χαιρεται. Εχω προβλημα με το ενσυρματο χειριστηριο των creative ηχειων μου, συγκεκριμενα εχει προβλημα το κουμπι της ρυθμιστης του ηχου, και ψαχνω καποιο αλλο. Συγκεκριμενα, εχω αυτο εδω: Επειδη φανταζομαι πως η creative θα ζηταει υπερπολλαπλασια χρηματα τις αντικειμενικης του αξιας για να το αντικαθαστισω, ψαχνω πληροφοριες για το ποσο ειναι εφικτο να βαλω καποιο αλλο, τριτης πχ εταιριας και καθως αν θα μπορουσε κανεις να προτεινει καποια. Δυστηχως δεν βρηκα κατι στο ebay με τις λεξεις κλειδια που κοιταξα.
androu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 και εγώ έχω ένα παρόμοιο, και είχα στείλει εμαιλ στην creative μου είπαν τότε πως δεν έχουν ανταλλακτικά και να ψάξω στο ebay. Στο οποίο ebay δεν βρήκα κάτι.
Getta Robo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 τι σου κάνει; πές το ακριβές μοντέλο Γεια χαρα. Εχει προβλημα ο διακοπτης που αυξομειωνει την ενταση του ηχου. Προφανως εχει φθαρει μερος του, ετσι ειναι πολυ δυσκολο να δυναμωσω/χαμηλωσω τον ηχο. Σκεψου πως και με την παραμικρη περιστροφη, ειτε δυναμωνει, ειτε χαμηλωνει παρα πολυ και δεν μπορω να βρω την μεση λυση στο επιθυμητο επιπεδο. Τα ηχεια ειναι τα Creative inspiron 7900. Το ιδιο το χειρηστηριο δεν γραφει καποιο κωδικο η ονομασια, ειναι το κοινο που εχει η creative και φαινεται στην παραπανω εικονα.
coolerman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) αν το λύσεις θα δείς αυτό ίσως τα έχει παίξει η ρόδα έντασης και θέλει αλλαγή. αν είσαι απο αθήνα ίσως στο φανο να βρείς. πάντως αλλάζει Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2013 από coolerman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα