chrispanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Γεια σας ! Πρόκειται να πάρω μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας τοπίων και το Photomontage επιτρέπεται ... θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα εάν είναι εύκολο να είναι free για να μπορώ να επεξεργαστώ τοπία ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Εξήγησε τι ακριβώς θέλεις, χρωματικές διορθώσεις ή γενικά φωτογραφικό μοντάζ (κολάζ). Το καλύτερο είναι το photoshop και η έκδοση elements είναι λίγο πιο user friendly από την κανονική.
JamesSP472 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το pixlr.com μπορεί να επεξεργαστεί photo απλώς δεν έχει τεράστια ποικιλία εργαλείων. Το photoshop είναι το πιο γνωστό για τέτοιες δουλειές. Καλό και λιτό είναι και το photo editor της samsung.
chrispanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 το ξέρω ότι το photoshop είναι το καλύτερο αλλά δεν το βρήσκει κανείς εύκολα δωρεάν όσων αφορά το pixlr το ξέρω είναι καλό πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιούσα τόσο καιρό...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 photoshop, pixlr (online), gimp, paint.net...διαλεξε ενα απο αυτα...εκτος απο το photoshop τα αλλα ειναι free και πολυ καλα
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 το ξέρω ότι το photoshop είναι το καλύτερο αλλά δεν το βρήσκει κανείς εύκολα δωρεάν Εντάξει, δεν χρειάζεται να είναι και η τελευταία έκδοση (CS6)! H CS (η 8η έκδοση) είναι υπέρ αρκετή. Εγώ πάντως δεν αλλάζω την 7
timos81 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αυτο που ειπε και ο micos000 adobe photoshop cs6, επισης καλο ειναι να μπεις και στο youtube να δεις μερικα παραδειγματα απο Terry White (Worldwide Creative Suite Design Evangelist for Adobe Systems) μερικα tutorial, πιο ευκολα θα μαθεις .
chrispanos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Έχω ήδη ξεκινήσει δουλεία !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα