Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μετα απο 15 χρονια στον οτε που ποτε δεν ειχα προβλημα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παω σε αλλη εταιρια λογο χρηματων,αυτην την στιγμη το 2μηνο δεινω 101 ευρω και ειναι παρα πολλα για εμενα,θελω να παω στην cyta που ειναι πιο φθηνα....

Ειδα της τιμες της cyta και εχω καποιες ερωτησεις(μενω χανια)

1.οι τιμες ειναι ανα μηνα ή ανα 2μηνο οπως τον ΟΤΕ?

2. το 2play 8Mbps εχει απεριόριστα σταθερα ?

3.Η cyta εχει δικες της γραμμες ή απο τον οτε?Γιατι 3 χρονια πριν στον δρομο εβαζαν καλωδια....

Αυτα!Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν συνφερει να βαλεις οτε.. ειναι ακρηβω και με παγιο.... ^_^! Βαλε forthnet να γλυτωσεις....

Δημοσ.

Καλησπερα,μετα απο 15 χρονια στον οτε που ποτε δεν ειχα προβλημα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παω σε αλλη εταιρια λογο χρηματων,αυτην την στιγμη το 2μηνο δεινω 101 ευρω και ειναι παρα πολλα για εμενα,θελω να παω στην cyta που ειναι πιο φθηνα....

Ειδα της τιμες της cyta και εχω καποιες ερωτησεις(μενω χανια)

1.οι τιμες ειναι ανα μηνα ή ανα 2μηνο οπως τον ΟΤΕ?

2. το 2play 8Mbps εχει απεριόριστα σταθερα ?

3.Η cyta εχει δικες της γραμμες ή απο τον οτε?Γιατι 3 χρονια πριν στον δρομο εβαζαν καλωδια....

Αυτα!Ευχαριστω!

ολα τα καλωδα ειναι του οτε για ολες τις εταιρειες.αλλο η οπτικη ινα αλλο ο χαλκος.

β.οι τιμες ειναι ανα μηνα απλα ο λογαριασμος ερχεται ανα διμηνο.

γ.στο δρομο οπτικες εριχναν οπως ολοι οι παροχοι.

δ.η cyta εχει voip τηλεφωνια.αν κοπει το ρευμα δεν εχεις τηλ.αν κανει αποσυνδεση το ρουτερ δεν εχει τηλ.αν θες να αλλαξεις ρουτερ να βαλεις δικο σου δεν θα εχεις τηλ

Δημοσ.

ολα τα καλωδα ειναι του οτε για ολες τις εταιρειες.αλλο η οπτικη ινα αλλο ο χαλκος.

β.οι τιμες ειναι ανα μηνα απλα ο λογαριασμος ερχεται ανα διμηνο.

γ.στο δρομο οπτικες εριχναν οπως ολοι οι παροχοι.

δ.η cyta εχει voip τηλεφωνια.αν κοπει το ρευμα δεν εχεις τηλ.αν κανει αποσυνδεση το ρουτερ δεν εχει τηλ.αν θες να αλλαξεις ρουτερ να βαλεις δικο σου δεν θα εχεις τηλ

Ο λογαριασμος σε cyta ειναι μηνιαιος.Το θεμα της voip τηλεφωνιας λυνεται με 60-70 ευρω με ενα ups που κραταει το router αρκετες ωρες.

Εχω 2 γραμμες με αλληλοπροωθηση κλισεων οταν η μια ειναι κατηλειμμενη και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και εως 24 συνδεση με 30 ευρω τον μηνα.

Νομιζω καλα ειναι.

Δημοσ.

Ο λογαριασμος σε cyta ειναι μηνιαιος.Το θεμα της voip τηλεφωνιας λυνεται με 60-70 ευρω με ενα ups που κραταει το router αρκετες ωρες.

Εχω 2 γραμμες με αλληλοπροωθηση κλισεων οταν η μια ειναι κατηλειμμενη και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα και εως 24 συνδεση με 30 ευρω τον μηνα.

Νομιζω καλα ειναι.

παιζει να ειναι και οι μονοι που εχουν μηναιο.ολοι ανα διμνηνο στελνουν ασχετα που το ποσο που αναφερουν ειναι ανα μηνα.

επισης ναι λυνεται με Ups.δεν με χαλαει αυτο.προσωπικα με χαλαει που δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλο ρουτερ  και με δεσμευουν με αυτο.δεν εχω κατι αλλο με την voip τηλεφωνια.

• Like 1
Δημοσ.

παιζει να ειναι και οι μονοι που εχουν μηναιο.ολοι ανα διμνηνο στελνουν ασχετα που το ποσο που αναφερουν ειναι ανα μηνα.

επισης ναι λυνεται με Ups.δεν με χαλαει αυτο.προσωπικα με χαλαει που δεν μπορω να χρησιμοποιησω αλλο ρουτερ  και με δεσμευουν με αυτο.δεν εχω κατι αλλο με την voip τηλεφωνια.

Για αλλους δεν ξερω για τους λογαραισμους αλλα επειδη εχω cyta ειμαι σιγουρος.Ουτε το αναγκαιο τους router μ εχει χαλασει.Εχω ακομα το speedtuch απο netone.

Δημοσ.

καλα και να χαλασει κανονικα ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν αφου πρεπει να σου δωσουν δικο τους για να παιξει η τηλεφωνια.

• Like 1
Δημοσ.

καλα και να χαλασει κανονικα ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν αφου πρεπει να σου δωσουν δικο τους για να παιξει η τηλεφωνια.

Μου εκανε πιο παλια καποια restar και του το ειπα και μου ειπαν το κλασικο να παω να μου το αλλαξουν αν και δεν πιστευ οτι φταιει το router και δεν πηγα και τελικα αλλο μαλλον ηταν το προβλημα γιατι ...εφτιαξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...