Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο φτηνο smartphone που να μπαινει υποφερτα στο ιντερνετ και να υποστηριζει το viber?Βασικο, δεν ξερω αν γινεται, με iphone και ενα htc που εχω 8ωρο χωρις 3g δεν βγαζει, θελει πριζα.

Αν υπηρχε και δυνατοτητα για διπλη σιμ θα ημουν ευχαριστημενος.

Μεχρι 100 ευρω το μπατζετ, αν ξεφυγει 20-30 ευρω δεν πειραζει.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο φτηνο smartphone που να μπαινει υποφερτα στο ιντερνετ και να υποστηριζει το viber?Βασικο, δεν ξερω αν γινεται, με iphone και ενα htc που εχω 8ωρο χωρις 3g δεν βγαζει, θελει πριζα.

Αν υπηρχε και δυνατοτητα για διπλη σιμ θα ημουν ευχαριστημενος.

Μεχρι 100 ευρω το μπατζετ, αν ξεφυγει 20-30 ευρω δεν πειραζει.

Για 100ευρω και διπλη sim και καποια αξιολογα χαρακτηριστικα σου προτεινω να κοιταξεις και κανα κινεζικο.

Δημοσ.

φιλε μου επειδη κι εγω αυτες τις μερες ψαχνομουν, κατεληξα στο Sony Xperia U.  εχει 2πυρηνο επεξεργαστη, αναβαθμιζεται σε ANDROID 4.0, καμερα 5ΜΡ.  δεν παιρνει ομως καρτες μνημης εξωτερικες,...!  εμενα προσωπικα δεν με πολυ καιει η χωρητικοτητα, καθως δεν συνηθιζω να φορτωνω το κινητο με εφαρμογες, τραγουδια, κλπ...!! 

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα καλύτερη επιλογή είναι το galaxy ace 2.Έχει αναβαθμιστεί σε 4.1 Και έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Xperia u .

Δημοσ.

Υψηλό SAR το U πάντως.Θα μου πεις σε αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να τα χεις όλα,οκ.

Για dual sim στα λεφτά που λες κοιτάς αγορά από κίνα.

Δημοσ.

Υψηλό SAR το U πάντως.Θα μου πεις σε αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να τα χεις όλα,οκ.

Για dual sim στα λεφτά που λες κοιτάς αγορά από κίνα.

το SAR φαινεται υψηλο οντως, αλλα εχουν ακουστει διαφορα για τον τροπο μετρησης του, οποτε δεν το λαμβανω και σοβαρα υποψην..!! ετσι κι αλλιως προτιμω τα ακουστικα..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...