mixalis1202 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 καλησπερα, οταν πληκτρολογω να γραψω μερικες φορες, σε τυχαιες στιγμες οταν παταω κενο(space) με πεταει σε πιο πανω γραμμη οπου ναναι αναμεσα σε λεξεις η' φευγει τελειως απο το κειμενο. π.χ αν γραψω... ''το πληκτρολογιο τα εχει παιξει'' (και εδω πατησω κενο) μπορει να με παει πισω στο ''το πληκτρολογιο'' και να γραφει εκει '' το πληκτρταεχει π..'' χωρις εγω να βλεπω που εχω γραψει και οταν το παρω ειδηση να πηγαινω πανω να σβηνω και να μεταφερω ξανα τον κερσορα στο σωστο κενο..ελπιζω να καταλαβατε...και να βοηθησετε αν υπαρχει λυση τεχνικη η' κατι αλλο..
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μήπως έχει τίποτα drivers; Μπορεί να θέλουν αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση.
mixalis1202 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 δεν κανει αλλες βλακειες ομως ,μονο αυτο και αυτο οχι παντα,οχι συνεχεια αλλα ανα διαστηματα.λες μονο αυτο που κανει να οφειλεται σε drivers?
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 @mixalis Είναι πληκτρολόγιο σταθερού ή φορητού υπολογιστή;
mixalis1202 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ειναι πληκτρολογιο φορητου σονυ βαιο!
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μια φορά είχα συναντήσει πληκτρολόγιο που βραχυκύλωνε. Στις υπολοιπες περιπτώσεις απλώς οι χρήστες ακουμπούσαν άθελα τους το touchpad. Κάνε ολα τα παρακάτω ια δοκιμή. Απενεργοποίησε το touchpad και δοκίμασε να γράψεις κείμενο 2-3 παραγράφων. Παρατήρησες πρόβλημα; Ενεργοποίησε το touchpad Κάνε boot σε αλλο λειτουργικό εκτός windows, πχ linux mint με live dvd. Πληκτρολόγησε μια παραγραφο. Σου παρουσιάζει το πρόβλημα; Απενεργοποίησε το touchpad. Πληκτρολόγησε μια παραγραφο. Σου παρουσιάζει το πρόβλημα; Κανε κανονικη εκκίνηση στα windows. Απο τις απαντήσεις θα φανει τι φταίει και αν πρέπει να αντικαταστήσεις το πληκτρολόγιο 1
mixalis1202 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 εκανα αυτο που λες και μαλλον ειχες δικιο...μαλλον εκανα και εγω αθελα μου το λαθος και χωρις να το θελω και ακουμπουσα το touchpad αποτι φαινεται...θα το δοκιμασω με απενεργοποιημενο touchpad λιγες μερες και αν αλλαξει κατι θα σε ενημερωσω..ευχαριστω για την βοηθεια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα