Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά είπε θα χρεώνω αυτό και αυτό δεν τα ξεφουρνίζει σιγά σιγά.Τουλάχιστον μέχρι στιγμης.

Γιατι ειπε πουθενα η μαικροσοφτ οτι θα τα δωσει αυτα τσαμπα; Ελεος.

Δημοσ.

εγω το βλεπω αναποδα: εξτρα features για μια υπηρεσια που ουτως η αλλως την πληρωνω για να παιξω online games. οποτε μονο θετικα μπορω να δω μια τετοια κινηση.

οι υπολοιπο αν θελουν τζαμπα skype, ας το τρεξουν μεσα απο το κινητο τους των 600ε.

• Like 1
Δημοσ.

βέβαια και η sony θα αρχίσει να χρεώνει πράγματα που δε χρέωνε στο ps3.. 

Ασε, θα τα πονεσει πολυ τα αμορφοτα φανμπουζ μολις πανε να παιξουνε ονλαιν και τους ζητησει $$  για να παιξουν.

Δημοσ.

Αρνούμαι κατηγοριματικά να πληρώσω κάτι που μου παρέχεται δωρεάν ούτως ή άλλως! δεν φτάνει που το skype είναι για τον π3ο, θα το πληρώνω κιόλας... τι λέτε ρε! άμα πάρω ποτέ xbox και γίνω και gold μέλος, θα παίρνω τηλέφωνο όλη μέρα τη Μ$ και θα ποστάρω στα forum για την παραμικρή μπούρδα που μπορεί να έχουν κάνει μόνο και μόνο επειδή πληρώνω τις δωρεάν υπηρεσίες.

Δημοσ.

Με υποχρεώνη άμα θέλω να μιλάω με τους φίλους μου την ώρα που παίζω. Ουσιαστικά σου λέει ή θα πληρώνεις το skype στην κονσόλα ή θα καις ρεύμα για να έχεις αναμένο ένα pc δίπλα σου και να μιλάς από εκεί.

Το Skype είναι ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία, αν είναι να το πληρώνω για να το έχω στο xbox τότε να μου κάνει το skype λογαριασμό μου premium η Μ$.

Δημοσ.

Με υποχρεώνη άμα θέλω να μιλάω με τους φίλους μου την ώρα που παίζω

μα για να παιξεις με τους φιλους σου, πρεπει ουτως η αλλως να εχες gold account.

Το Skype ειναι μερος του gold account. Δεν πληρωνεις κατι εξτρα για να το χρησιμοποιησεις.

Αυτο λεει η ειδηση. Γιαυτο πιο πανω ειπα οτι ειναι μια καλη κινηση, γιατι το gold account αποκτα μεγαλυτερη αξια για τα λεφτα που ζηταει.

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίζω με τους φίλους μου για να τους μιλάω; δεν το κατάλαβα αυτό... δηλαδή δεν έχει τύχη ποτέ να παίζεις single player και να μιλάς με φίλους σου;

Και όχι δεν αποκτά μεγαλύτερη αξία επιδεί σου παρέχει μία δωρεάν υπηρεσία.

Δημοσ.

εγω το βλεπω αναποδα: εξτρα features για μια υπηρεσια που ουτως η αλλως την πληρωνω για να παιξω online games. οποτε μονο θετικα μπορω να δω μια τετοια κινηση.

οι υπολοιπο αν θελουν τζαμπα skype, ας το τρεξουν μεσα απο το κινητο τους των 600ε.

Σωστό και αυτό.

Δημοσ.

Η skype από ποια εταιρία εξαγοράστηκε;

Από fail σε fail τους έχει πάει αυτή η προώθηση του xbox one.

Δημοσ.

Και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να παίζω με τους φίλους μου για να τους μιλάω; δεν το κατάλαβα αυτό...

δεν εχει σημασια. απο την στιγμη που πληρωνεις gold account, το Skype ειναι διαθεσιμο ειτε παιζεις, ειτε οχι με τους φιλους σου.

δηλαδή δεν έχει τύχη ποτέ να παίζεις single player και να μιλάς με φίλους σου;

ποτε. αντιθετως προτιμω να παιζω single games χωρις να εχω ταυτοχρονα αλλους πανω απο το κεφαλι μου.

Και όχι δεν αποκτά μεγαλύτερη αξία επιδεί σου παρέχει μία δωρεάν υπηρεσία.

δεν θα λεμε παλι τα ιδια. το Skype δεν ειναι δωρεαν υπηρεσια.

Δημοσ.

Mε upcoming παιχνιδια σαν το Destiny,που το multiplayer ειναι βασικο κομματι,ουτως η αλλως θα εχεις xbox gold,oποτε οτι extra καλο ειναι.Το θεμα ειναι οταν βγουνε mmo στις κονσολες να μην πληρωνεις 2 συνδρομες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...