Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 από πλευράς σου για κανένα λόγο, από πλευράς της Microsoft γι' αυτό που έγραψε πιο πάνω ο Panther
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δηλαδή δεν αρκεί το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις online, που ουσιαστικά είναι και αυτό που πληρώνεις, πρέπει να είσαι ο μόνος που έχει skype για να αισθάνεσαι όμορφα. Να χαίρεσαι που οι μη gold δεν έχουν skype γιατί σε κάνει τόσο ανώτερο και σου δίνει μεγαλύτερη αξία. Αυτό μου λέτε ότι κάνει η Μ$ όχι το: "Έλα ρε βλακαμά βάλε gold να μιλάμε κιόλας όσο παίζεις το Χ παιχνίδι, να το βλέπω κι εγώ με stream που δεν έχω λεφτά να το πάρω."
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 priorities, θεωρώ μεγαλύτερη έλλειψη το να μην μπορώ να παίξω online στην κονσόλα παρά το να μην μπορώ να μιλήσω μέσω αυτής... 1
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν διαφωνώ αλλά είναι μία τακτική που υπάρχει (τουλάχιστον στην Μ$) από την προηγούμενη γενιά και αφού δεν φάνηκε να ενοχλεί καθόλου τους χρήστες ακολούθησε την ίδια τακτική και η Sony.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 λογικό να μην ενοχλεί, από την στιγμή που έβρισκες ετήσια συνδρομή στα 35 euro...
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 αυτό είναι το βασικό θέμα των κονσολών για το οποίο θα έπρεπε να παραπονιέται ο κόσμος, παρά για το skype που είναι τελείως ανούσιο άλλο αν κάποιος δημιουργός παιχνιδιού θέλει να βάλει συνδρομή, αλλά να πληρώνεις συνδρομή για την ms,γιατί έτσι είναι αστείο για αυτό και το live όσο και αν ήθελε να παρουσιαστεί σα steam απέχει πααααααρα πολύ από αυτό (παρά τα πολλά αρνητικά που έχει και το steam ) βέβαια αφού δε παραπονέθηκαν στο 360 και τα έσκαγαν, ας μην παραπονιούνται τώρα για τίποτα 1
GrandGamer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εμ αυτό είναι το θέμα, είναι αργά για να παραπονούμαστε για το 2005... Οπότε ας παραπονεθούμε τουλάχιστον για ότι μπορούμε, μην τα ξεφτυλήσουμε όλα. Η Μ$ άρχισε να μοιάζει με την ελληνική κυβέρνηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 τουλάχιστον δεν είχα τα προβλήματα του PSN...
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μαρεσει παντως που οι κονσολες ειναι φτηνες....με 9$ το μηνα που θελει το live, στα 2 χρονια αγοραζεις PC. Ναι ξερω, ετησια συνδρομη ειναι 60$, αλλα δεν εχουμε ολοι 60 στην τσεπη να τα ακουμπησουμε.
lepaterious Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Οποτε εσενα Grandgamer το προβλημα σου ειναι τα λεφτα που πρεπει να διαθεσεις για την συνδομη αλλα μπορεις να παιξεις και χωρις συνδρομη... Να στο πω αλλιως αγοραζοντας την κονσολα πληρωνεις το hardware μαζι με το κερδος της ms οκ? Οταν αγοραζεις συνδρομη πληρωνεις την συντηρηση και τους ανθρωπους που εργαζονται πισω απο το gold και το κερδος της ms.. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα στο ιδιο προιον.. Δεν υποστηριζω την ms αλλα καθε εταιρια κανει αυτο που την συμφερει βλεπεις η apple εχει βρει αλλη πηγη εσοδων να σου τα ρουφηξει απο της in app αγορες η google και απο αυτο αλλα και απο της διαφημισεις,εννοωντας οτι διαφημιζεις την επιχηρηση σου...Δεν ζουμε σε εναν κοσμο οπου ο καταναλωτης κερδιζει εξαλλου ο καταναλωτης ανακυκλωνει το χρημα αυτων των εταιριων αυτα ειναι δεδομενα οπου και να δουλευεις θα τα δωσεις για οτιδηποτε και αυτοι που θα τα παρουν θα τα δωσουν και στην ms και αλλου....μπορει εσυ να χρησιμοποιεις το skype δωρεαν στο pc αλλα ειναι pc και λειτουργουν αλλα δεδομενα με αλλον ανταγωνισμο...
lepaterious Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μαρεσει παντως που οι κονσολες ειναι φτηνες....με 9$ το μηνα που θελει το live, στα 2 χρονια αγοραζεις PC. Ναι ξερω, ετησια συνδρομη ειναι 60$, αλλα δεν εχουμε ολοι 60 στην τσεπη να τα ακουμπησουμε. Με 120 δολλαρια δεν περνεις ουτε μητρικη και 9 δολλαρια τον μηνα θες για 2 καφεδες σημερα...
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με 120 δολλαρια δεν περνεις ουτε μητρικη και 9 δολλαρια τον μηνα θες για 2 καφεδες σημερα... Με 120$ δεν περνεις μητρικη? Σε ποιον πλανητη? Οτι μαλακια να ναι καθεται και γραφει ο καθενας...και τωρα να φανταστω εχω θα φαω το ban! Για να σε ενημερωσω λιγο αγαπητε με 120$ , απο AMD μερια, περνεις μητρικη με το καλυτερο chipset (990fx)..και σου μενουν και ρεστα. Τωρα βεβαια, σου ειναι αχρηστο αν δεν θες overclock / 10x sata 3 και λοιπα καλουδια που προσφερει. Εγω δηλαδη που εδωσα 50 δεν εχω μητρικη? Στον αερα την κουμποσα την CPU? Μαλιστα..τοτε και με 120$ δεν περνεις ουτε χειριστηριο για το xbox!! Και επειδη με 9$ τον μηνα περνεις 2 καφεδες τι σημενει? Σε αλλα topic δεν σε βλεπω να χρησιμοποιεις τα ιδια επιχειρηματα οταν μιλας για τις αναβαθμισεις των PC...αλλα ειπαμε, συγκρινουμε οτι μας συμφερει... Και εν τελει, οταν οπως κατεντησε πλεον το κοστος χρησης μιας κονσολας κατανταει να ειναι διπλασιο και κατι ψιλα απο το κοστος κτησης ενος gaming PC, καποιος καπου κατι κανει λαθος
lepaterious Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Με 120$ δεν περνεις μητρικη? Σε ποιον πλανητη? Οτι μαμακια να ναι καθεται και γραφει ο καθενας... Εσυ το ξεκινησες...μην το ξεχνας...
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εσυ το ξεκινησες...μην το ξεχνας... Εγω ξεκινησα τι πραμα? Λογια του αερα και ανακριβειες , κοινως τρολλαρισμα? Εγω εγραψα γεγονοτα Μαρεσει παντως που οι κονσολες ειναι φτηνες....με 9$ το μηνα που θελει το live, στα 2 χρονια αγοραζεις PC. Ναι ξερω, ετησια συνδρομη ειναι 60$, αλλα δεν εχουμε ολοι 60 στην τσεπη να τα ακουμπησουμε. ^Σε τι ακριβως διαφωνεις?
lepaterious Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Εγω ξεκινησα τι πραμα? Λογια του αερα και ανακριβειες , κοινως τρολλαρισμα? Εγω εγραψα γεγονοτα Μαρεσει παντως που οι κονσολες ειναι φτηνες....με 9$ το μηνα που θελει το live, στα 2 χρονια αγοραζεις PC. Ναι ξερω, ετησια συνδρομη ειναι 60$, αλλα δεν εχουμε ολοι 60 στην τσεπη να τα ακουμπησουμε. ^Σε τι ακριβως διαφωνεις? στο οτι με 120 δολλαρια παιρνεις Pc..βαλε οθονες ποντικια πληκτρολογια εξτρα πραγματα το φτηνοτερο κανα 230-250 να σου βγει χωρις τα περιφεριακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα