Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως PC > Consoles. Το Skype βέβαια είναι χάλια όποτε χρησιμοποιούμε trillian.

Μαλλον μπερδευτηκες! Consoles > PC

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως να δούμε άλλη μια κωλοτούμπα απο την MS αν το θέμα πάρει διαστάσεις. Αν και δε νομίζω οτι ενδιαφέρει και πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Εγώ πότε δεν θα καταλάβω γιατί μαλώνετε, θα πάρετε μια κονσόλα για να μιλάτε στο skype? σκασίλα μου αν θα τα χρεώνουν τα "έξτρα", το PC το έχω για δουλειά και επικοινωνία, και το xbox για videogames. και δωρεάν να δίνανε το Skype πάλι από το Pc/Tablet θα μπω.

Δημοσ.

Να γιατι δεν προχωραει το PC Gaming,πειρατεια και μλκιες,
ΟΛΑ ειναi τζαμπα στο PC!!!

Δημοσ.

Αλλη μια φορα η nintendo μας εδειξε πως ειναι gaming εταιρία και οχι π@π@ρι@ μέντολες..

160.000 πωλήσεις το Wii U το 2ο τρίμηνο του 2013 :P

Δημοσ.

Για πιό λόγο θα χρησιμοποιήσει κάποιος skype στο xbox one όταν η smart-TV που θα έχει (λογικά για να μπορεί να έχει αξία το xbox) μπορεί να το κάνει μόνη της (ή αν έχει κονταρισμένο μέσα της κάτι σαν ένα raspberry-pi).

Δημοσ.

Η κίνηση αυτή της M$ δεν είναι για να "πουλήσει" αυτές τις υπηρεσίες (skype, game recording), αλλά για να δώσει μεγαλύτερη αξία στην Gold συνδρομή.

Βέβαια, το να προσθέτεις στο "Gold" προϊόν σου features τα οποία τα βρίσκεις εύκολα αλλού δωρεάν, δεν αυξάνει πραγματικά την αξία του προϊόντος σου.

Ήδη οι περισσότεροι εδώ πέρα λένε ότι το skype προτιμάνε να το χρησιμοποιήσουν από άλλα μέσα (PC, tablets, κινητά κλπ).......

Δημοσ.

Η λογικη ειναι ανυπαρκτη και απαραδεκτη...

Το κοστος που πληρωνεις για καποιο feature θα επρεπε να αντιστοιχεί σε καποιο development effort.

Ποιο effort εκανε η MS για να προσφερει το Skype στο xbox one? μηδαμινο...

Skype με video κληση μπορω να κανω απο το κινητο μου δωρεαν και χωρις διαφήμιση, ποιος ο λογος να το πληρωνα στο xbox?  

Απαραδεκτες τακτικες, που με οδηγουν στο συμπερασμα να μην παρω ποτε κονσολα και να παραμεινω hardcore pc gamer...

Καποτε αγοραζες κατι, πληρωνες μια φορα και γουσταρες... τωρα αγοραζεις κατι το οποιο ειναι ημιτελες, και για να το ολοκληρωσεις πρεπει να τα σκας... Ας ξεχασουμε λιγο τα ψεύτικα 500$ για την αγορα του xbox, και ας μας πει καποιος ποσο τελικα θα κοστιζει πραγματικα, με ολα τα αυτονοητα features της εποχης ... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πιο λόγο να το χρεώνεις την στιγμή που και ψυγεία το έχουν δωρεάν;

δεν στο χρεωνει. στο προσφερει ως εξτρα λειτουργια, στην συνδρομη που πληρωνεις ουτως η αλλως για να παιξεις ονλινε.

Επεξ/σία από KilliK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...