Hieg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ειναι στο xbox πρεπει να το καταλαβαιτε μερικοι δεν ειναι στο Pc η στο κινητο που ειναι δωρεαν η υπηρεσια..Υποστηριζει 1080p βιντεοκληση και επισης δεν σε χρεωνει τιποτα παραπανω για να το χρησιμοποιησεις απλα περνεις την gold συνδρομη και ειναι μεσα στο πακετο οχι εξτρα λεφτα δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις ετησια gold συνδρομη οπως επισης αν θες να μιλησεις ενω πεζεις ταυτοχρονα υπαρχουν χιλιαδες λυσεις η ποιο απλη teamspeak στο Pc με bluetooth ακουστικο...μερικοι γκρινιαζετε ετσι αφου δεν προκειτε να παρετε ουτε xbox ουτε να χρησιμοποιησετε ποτε το skype... Η gold συνδρομη, δεν ειναι extra χρηματα που πρεπει να δωσεις, εκτος απο την αγορα της κονσολας ?
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Η gold συνδρομη, δεν ειναι extra χρηματα που πρεπει να δωσεις, εκτος απο την αγορα της κονσολας αυτα τα δινεις, ουτως η αλλως, αν θες να παιξεις οnline. olα τα υπολοιπα ειναι bonus.
Hieg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 αυτα τα δινεις, ουτως η αλλως, αν θες να παιξεις οnline. olα τα υπολοιπα ειναι bonus. Αν χρειαζεσαι gold συνδρομη για να παιξεις online (δεν το γνωριζω), τοτε τζαμπα συζηταμε.
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ναι αλλά ειναι σαν να κοροϊδεύουν .Μπορούσαν να βάλουν κατι άλλο όχι το skype που είναι δωρεάν.Ας δείχνουν διαφημήσεις και εδώ.
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ε ναι. απο τοτε που βγηκε το XBOX360, χρειαζεσαι συνδρομη για να παιζεις ονλινε. Ναι αλλά ειναι σαν να κοροϊδεύουν.Μπορούσαν να βάλουν κατι άλλο όχι το skype που είναι δωρεάν.Ας δείχνουν διαφημήσεις και εδώ. γιατι εσυ χρειαζεσαι το Xbox για να χρησιμοποιησεις το Skype?
lepaterious Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Η gold συνδρομη, δεν ειναι extra χρηματα που πρεπει να δωσεις, εκτος απο την αγορα της κονσολας ? Δεν ειπα κατι αντιθετο φυσικα και την πληρωνεις αλλα αμα δεν θες δεν περνεις...επισης εγω προτιμω να εχει συνδρομη γιατι λειπουν κατι ατομα Noobs που βριζουν θεους και δαιμονες ολη την μερα...Το κοστος της ετησιας συνδομης ειναι πολυ μικρο εν τελει..οταν καποιος εχει κινητο 700 ευρω Ipad αλλα 700 και αγοραζει συνεχεια "in app purchases" πραγματα που δεν θα γινουν ποτε στο xbox πληρωνεις μια ετησια συνδρομη η μηνιατικη και εχεις πρωτον πολυ καλη υποστηριξη δευτερον εγω δεν ειχα ποτε Lag στο xbox και διαφορα αλλα...Προτιμω να πληρωνω μια συνδρομη και να το ευχαριστιεμαι παρα να λαγκαρει ασταματητα...Επισης ισως καλυτερα να μην το πουλησουν καθολου στην Ελλαδα το xbox η το Ps4 γιατι τοση μιζερια ενταξει κατανταει απαλευτη...Οτι και να αγορασει καποιος ειτε την μια κονσολα ειτε την αλλη θα αναγκαστει να πληρωσει εξτρα ειναι δεδομενο...
Hieg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ε ναι. απο τοτε που βγηκε το XBOX360, χρειαζεσαι συνδρομη για να παιζεις ονλινε. Τοτε τι συζηταμε , online kai skype πανε πακετο, κλειδωσε το topic ... @lepaterious Μπορεις να παιξεις online χωρις gold συνδρομη ?
lepaterious Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τοτε τι συζηταμε , online kai skype πανε πακετο, κλειδωσε το topic ... @lepaterious Μπορεις να παιξεις online χωρις gold συνδρομη ? Διαβαζεις τι γραφω?
stelrp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 θα ξεθαψω συντομα απο την αποθηκη την amiga 500 με τις 300+ δισκετες και τα 4 joystick για το kick off και το tv sports basketball. υπαρχει και η λυση για απομακρυσμενο multiplayer με εναν φιλο που ειχαμε παρει εκαστος απο ενα 2400 bits modem για να παιζουμε απο τα σπιτια μας. Μου φαινεται οτι η τεχνολογια που τοσο ονειρευομασταν το...1985-1990 ηρθε αλλα χαθηκε στο βωμο του κερδους των εταιριων. Οχι πως το κερδος ειναι απαραιτητα κακο αλλα οσο υπαρχουν αβουλοι καταναλωτες και fanboys το gameplay ειναι χαμενη υποθεση. Εκεινη τη θρυλικη εποχη οτι ειχε περισσοτερο κερδος απο αξια χρησης η τιμολογουταν υψηλα πηγαινε ΑΠΑΤΟ. ποτε δεν φανταζομουν οτι θα πληρωναμε 50+ ευρω για ενα παιχνιδι και για να παιξει θα ηθελε και συνδρομη.... που καταντησαμε. Δεν παμε για ενα μπασκετακι καλυτερα που ειναι και δωρεαν ? 2
GrandGamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μα εγώ μπορεί να μην θέλω να παίξω online αλλά να θέλω να μιλήσω στο skype, αυτό είναι το θέμα.
Twinheart Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια το xbox live gold πληρωνετε οχι το skype/tube κλπ. Απλα με gold μπορειτε να τα χρησημοποιησετε!Οσοι ενδιαφερονται για gold θα τα εχουν μονο! Ετσι ηταν παντα! Κ gold συνδρομη βησκεις με 30-35 ευρω ανετα!Τι ειναι 35ευρω? 10 cent την ημερα βγαινει! Ελεος!Δεν ειμαστε πλουσοι το ξερουμε αυτο αλλα 10 cent την ημερα κ κραζουμε? Τι να πω?Ασχετο τωρα αλλα οσο αφορα το DVR δεν ειχαν πει στην Ε3 οτι μπορεις να κανεις κ stream την ωρα που παιζεις στο twitchtv? Τι 5 λεπτα κ παπαριες λενε? Κ εικει 5 λεπτα stream θα κανουμε?
lepaterious Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 θα ξεθαψω συντομα απο την αποθηκη την amiga 500 με τις 300+ δισκετες και τα 4 joystick για το kick off και το tv sports basketball. υπαρχει και η λυση για απομακρυσμενο multiplayer με εναν φιλο που ειχαμε παρει εκαστος απο ενα 2400 bits modem για να παιζουμε απο τα σπιτια μας. Μου φαινεται οτι η τεχνολογια που τοσο ονειρευομασταν το...1985-1990 ηρθε αλλα χαθηκε στο βωμο του κερδους των εταιριων. Οχι πως το κερδος ειναι απαραιτητα κακο αλλα οσο υπαρχουν αβουλοι καταναλωτες και fanboys το gameplay ειναι χαμενη υποθεση. Εκεινη τη θρυλικη εποχη οτι ειχε περισσοτερο κερδος απο αξια χρησης η τιμολογουταν υψηλα πηγαινε ΑΠΑΤΟ. ποτε δεν φανταζομουν οτι θα πληρωναμε 50+ ευρω για ενα παιχνιδι και για να παιξει θα ηθελε και συνδρομη.... που καταντησαμε. Δεν παμε για ενα μπασκετακι καλυτερα που ειναι και δωρεαν ? Πισω απο μια κονσολα υπαρχει απειρος κοσμος που δουλευει και υπαρχουν απειροι server που χρειαζονται συντηρηση και να λειτουργουν σωστα δεν ειναι απαραιτητα ολα κερδος..Το κερδος ειναι κερδος και φυσικα θελουν να κερδισουν ουτε το 90 ζουσαμε σε αλλες εποχες απλα δεν υπηρχε η τεχνολογικη υποδομη να γινουν αυτα και τοτε αμα υπηρχε ο τροπος θα γινοντουσαν μην νοσταλγεις μια εποχη η οποια ηταν πισω ας υπηρχε και τοτε το ιντερνετ με την μορφη του 2013 και βλεπαμε αν ηταν ολα τζαμπα...Δεν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις μια κονσολα να παιξεις μπορεις να το κανεις απο το pc οπως επισης και απο την amiga.Ξαναλεω πληρωνεις μια συνδρομη τον χρονο η οποια σου εξασφαλιζει εγγυηση οτι θα παιξεις καλα...Φυσικα ομως αυτο το θεωρεις λαθος γιατι ειναι εξτρα λεφτα οκ συμφωνω αλλα σκεψου ποσα πραγματα γυρω σου αγορασες και τελικα θελανε εξτρα λεφτα....Παρε πχ ενα αμαξι κανε καμποσα χιλιομετρα και πανε για σερβις εξτρα λεφτα ξανα σερβις εξτρα λεφτα...Φροντιστιρια να φανταστω πηγες?πανεπιστημιο και εκει εξτρα λεφτα που εχουμε δωρεαν εκπαιδευση κατα τα αλλα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μα εγώ μπορεί να μην θέλω να παίξω online αλλά να θέλω να μιλήσω στο skype, αυτό είναι το θέμα. τότε η MS θα σου πει, Windows
GrandGamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 τότε η MS θα σου πει, Windows Κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως PC > Consoles. Το Skype βέβαια είναι χάλια όποτε χρησιμοποιούμε trillian.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα