DjBl3nd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 παιδια εκανα αναβαθμιση το κινητο μου με custom rom και αλλο kernel και με κολλησε στο splash screen γιατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μπες σε recovery mode, κάνε wipe / factory reset και επανεκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjBl3nd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μπες σε recovery mode, κάνε wipe / factory reset και επανεκκίνηση. το εκανα φιλε μου αλλα μπα ειναι κολλημενο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 το εκανα φιλε μου αλλα μπα ειναι κολλημενο εκει Δεν εχει ρομ το κινιτο τι θες να κανει οταν εχει μονο κερνελ... Μετα απο καμποση ωρα θα κανει και επανεκκινηση μοναχο του, βαλε cyanogen mod 7 2.3.7 και μετα θα ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjBl3nd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν εχει ρομ το κινιτο τι θες να κανει οταν εχει μονο κερνελ... Μετα απο καμποση ωρα θα κανει και επανεκκινηση μοναχο του, βαλε cyanogen mod 7 2.3.7 και μετα θα ειναι οκ οκ φιλε μου τι ενοεις οτι δεν εχει ρομ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα