Rimotomos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΕΞΗΣ:EXΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL Α ΚΑΙ ΕΝΑ B ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΧ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ Α ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Β ΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟ?...ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
hawkpilot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΕΞΗΣ: EXΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL Α ΚΑΙ ΕΝΑ B ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΧ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ Α ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ Β ΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΥΤΟ?...ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Καλησπέρα, ναι, είναι δυνατό να συγχρονίζονται. Μπορείς εύκολα να το πετύχεις έχοντας ανοικτά και τα δύο excelόφυλλα. Πας στο κελί που θέλεις να αντιγράφεται η τιμή, πατάς το ίσον (=) για να γράψεις φόρμουλα και επιλέγεις από το άλλο φύλλο το κελί που θέλεις.
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 σε περιπτωση οι τιμές που θέλεις να συγχρονίσεις είναι πολλές, και είναι δύσκολο να το κανεις με το ίσον (=), ΑΝ έχεις ακριβώς τις ίδιες περιγραφές σε κάθε τιμή στα 2 αρχεία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη VLOOKUP
Rimotomos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ΚΥΡΙΟΙ,ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1
eMike Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Συμβουλευτικά, η σύνδεση των αρχείων σου με τον τρόπο που -σωστά- περιέγραψαν οι φίλοι παραπάνω, είναι κάτι που δε συνίσταται έως απαγορεύεται ειδικά για αρχάριους χρήστες. Πολύ επικίνδυνο, αν δε ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις, στο να γίνει λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα