Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Με ενδιαφερει να αγορασω ενα smartphone απο Κινα μερια.Τα χρηματα που διαθετω ειναι 200-220 ευρω.Το κινητο προοριζεται για σερφαρισμα,,εφαρμογες(οχι τιποτα τρελο) και καμια φωτογραφια.Με ενδιαφερει να εχει καλη μπαταρια(η τουλαχιστον να αποσπαται ωστε να μπορω να βαλω αλλη σε περιπτωση που μειωθει η αποδοση της).Ακουω προτασεις για καταστηματα και συσκευες.Eχω δει καποια καλα lenovo:p Κανεις με εμπειρια απο lenovo??

Δημοσ.

Απο lenovo δεν εχω εμπειρια χρησης παρα μονο οτι εχω ακουσει κ αυτα ειναι καλα λογια.Αλλες κινεζικες μαρκες που θα σου προτινω να κοιταξεις ειναι:Huawei,Xiaomi,Meizu,Oppo.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Με ενδιαφερει να αγορασω ενα smartphone απο Κινα μερια.Τα χρηματα που διαθετω ειναι 200-220 ευρω.Το κινητο προοριζεται για σερφαρισμα,,εφαρμογες(οχι τιποτα τρελο) και καμια φωτογραφια.Με ενδιαφερει να εχει καλη μπαταρια(η τουλαχιστον να αποσπαται ωστε να μπορω να βαλω αλλη σε περιπτωση που μειωθει η αποδοση της).Ακουω προτασεις για καταστηματα και συσκευες.Eχω δει καποια καλα lenovo:p Κανεις με εμπειρια απο lenovo??

Στο myphone.gr θα βρεις τα παντα απο lenovo.Τα δημοφιλεστερα μεχρι στιγμης ειναι τα lenovo p780 και a830.

Δημοσ.
Δημοσ.

Διαλεγεις η αδιαβροχο 4.5 ιντσων η με μπαταρια τεραστια και 5 ιντσων εγω θα διαλεγα τη μπαταρια.

• Like 1
Δημοσ.

Διαλεγεις η αδιαβροχο 4.5 ιντσων η με μπαταρια τεραστια και 5 ιντσων εγω θα διαλεγα τη μπαταρια.

Ετσι οπως το θετεις δεν εχεις αδικο!!!Καμια αλλη επιλογη???Εχει κανεις κατι αλλο να προτεινει??Το μαγαζι ειναι αξιοπιστο??

Δημοσ.

Ετσι οπως το θετεις δεν εχεις αδικο!!!Καμια αλλη επιλογη???Εχει κανεις κατι αλλο να προτεινει??Το μαγαζι ειναι αξιοπιστο??

Απο τα 2 προφανως το 2ο, απλα σε αυτα τα χρηματα θα πηγαινα σιγουρα σε turbo επεξεργαστη και στα 2g ram, οποτε θα σου προτεινα ας πουμε το http://www.minideal.net/thl-w8s-smartphone-2gb-32gb-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-13-0mp-camera-grey.html

Mπορειτε να προτινετε και σε εμενα ενα φθηνο κινεζικο? περιπου στα 100 Ε ?

http://www.minideal.net/jiayu-g3-2012-cpu-mtk6577-4-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-0-3g-smartphone-8mp-camera-gps-wifi.html

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα του  turbo επεξεργαστη απο τον απλο??Υπαρχει αισθητη διαφορα στη χρηση εφαρμογων η οχι??Επισης αρχισα να κοιταω τα Xiaomi.Φαινονται κινηταρες!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...