BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Καλημέρα όπως γράφω και στον τίτλο έχω την ATI Randeon HD 7950 3GB και δεν μπορώ να παίξω με full ρυθμίσεις γραφικών σε κάποια παιχνιδια ,οπως Crysis 3,Far cry 3 ,Need for Speed Most Wanted 2013,Metro Last Light. Το συστημα μου είναι αυτό: Επίσης να πω οτι το σύστημα μου είναι αναβαθμισμένο και είχα αλλάξει καρτα γραφικών-τροφοδοτικό-επεξεργαστη-μνημες ραμ. Αλλά δεν είχα αλλάξει μητρική .Και ρωτάω εγώ τί να φταίει .Μήπως φταίει η μητρική την οποία δεν την άλλαξα με κάποια καινούργια όταν έκανα την αναβάθμιση? Ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Φταιει το γεγονος ότι τα συγκεκριμένα παιχνιδια είναι πολυ βαρια για full graphics ακομη και με την 7950. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τα παίζει με Full Graphics απλά θα παίζει με ~30-35FPS, μάλλον ο φίλος θέλει 60άρια και για 60άρια θες CF.
qsis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ενα far cry πλην φίλτρων όμως θα έπρεπε να το τρέχει τέρμα.. Εκτός αν εννοεί κι εκεί φίλτρα στο τέρμα
cabdik Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 χαμηλωσε τα φιλτρα..!! σε μονιτορ υψηλων αναλυσεων, δεν ειναι απαραιτητα....!! μεγαλα AFκαι AA δεν χρειαζονται...!!! 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 ουφ!ευχαριστώ παίδες ...και νόμιζα οτι είχε πρόβλημα ο υπολογιστής μου..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 δοκίμασα και πριν λίγο το farcry 3 με όλες τις ρυθμίσεις στα φουλ γραφικά με Off βέβαια όλα τα φίλτρα και έπαιζε νεράκι.χαχ δε το περίμενα .Και εγω πριν είχα ανοιχτα τα όλα τα φίλτρα και δεν ήξερα οτι φταίγαν αυτα.Να στε καλά παιδιά κ πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα