nikoskon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχω gmail που όταν δημιουργήθηκε είχε επιλεγεί ως χώρα η Αμερική. Πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα πως δεν διατίθεται για την χώρα μου. Πώς αλλάζω την χώρα στο συγκεκριμένο Google Account; Νομίζω πως πλέον δεν γίνεται. Αν υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει πρόσφατα, ας ενημερώσει για τον τρόπο που το έκανε. Ολες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις πληρούνται. Δηλαδή η συσκευή και η έκδοση λογισμικού είναι συμβατές με την εφαρμογη. Δεν έχουμε custom rom. Έχουμε ελληνική sim στην συσκευή κλπ. Sent from my iPhone
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Nick δεν ειμαι σιγουρος πως λειτουργει ακριβως ετσι η φαση, δλδ να εχει να κανει με τη χωρα του google account. Εχω την εντυπωση πως ειναι συνδυασμος provider και καρτας που εχεις δηλωσει (ελληνικη) οποτε το play καταλαβαινει που εισαι. Το εικαζω επειδη οταν προσπαθουσα να ενεργοποιησω το Play Music ηθελε proxy κλπ και σε οσα tutorials ειχα βρει δεν αναφεροταν πουθενα το "Αλλαξε χωρα στο account σου ή αλλαξε account λ.χ". Βρηκα αυτον τον οδηγο αλλα δεν ξερω αν θα λειτουργησει http://www.guidingtech.com/14133/install-spotify-country-restricted-apps-android/ Εγω απλα θα εβρισκα το apk αν μιλαμε για free εφαρμογη. Στειλε ΠΜ
nikoskon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Θενξ. Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω. Κάπου διάβασα πως κατά την δημιουργία google acc δεν επιλέγεις χώρα αλλά αυτό το καθορίζει η google βάσει της ip που βλέπει ή πως ναι μεν επιλέγεις την χώρα σου αλλά και στις 2 περιπτώσεις δεν αλλάζει εκ των υστέρων. Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνεται κάτι τέτοιο όμως... Sent from my iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα