nikbel1998 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Παιδια μου αρεσει πολυ αυτο το κομματι http://www.amazon.com/Kings-Brand-Foldable-Adjustable-Laptop/dp/B00A5UK9I8/ref=pd_sim_sbs_hpc_4 και επειδη δεν ξερω αν μπορω να βρω κατι αναλογο εδω στην Ελλαδα θελω να μου πειτε ποσο θα κοστισει με τα μεταφορικα και τυχον αλλες χρεωσεις εξτρα που πιθανον να εχει ..............και πως θα κανω την παραγγελεια .......Επισης αν τυχον κανεις εχει βρει το συγκεκριμενο προιον στην Ελλαδα ? Σας ευχαριστω εκ των προτερων..........
makfil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν το στέλνει στην Ελλάδα αλλά μπορείς να ρωτήσεις μια από τις εταιρείες που εξυπηρετούν σ' αυτό τον τομέα. Στο κεφάλαιο 3 του οδηγού της υπογραφής μου θα βρεις εταιρίες που θα το αγοράσουν για λογαριασμό σου και θα το στείλουν στη διεύθυνση που θα τους πεις. Η PriceUSA έχει δοκιμαστεί από το μέλος unforgiven με την αγορά laptop από Αμερική και όλες οι λεπτομέρειες της σιαδικασίας και τα έξοδα έχουν καταγραφεί από την 3η σελίδα μαι συνέχεια. Χθες άλλο μέλος επικοινώνησε με την εταιρία για την αγορά ενός αντικειμένου και η προσφορά τους ήταν λογική. Επικοινώνησε μαζί τους, ρώτησε πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία τους για το συγκεκριμένο αντικείμενο και μετά αποφασίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα