Προς το περιεχόμενο

Haf 932 advanced vs zalman z11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....ενας φιλος φτιαχνει ενα pc και ψαχνει κουτι...ειναι αναμεσα σε δυο..το δικο μου (haf 932 advanced) και στο zalman z11 plus...ποιο θα προτεινατε εσεις σε θεμα χωρου,θορυβου ψυξης κτλ κτλ

Δημοσ.

Το haf είναι ποιο ευρύχωρο απο το zalman απο θέμα θορύβου κτλ μιας και το έχω είναι σχετικά αθόρυβο έχεις άποψη και εσύ αφού το έχεις , πάντως εγώ ξανα τόσο μεγάλα κουτιά δεν θα ξαναπέρνα .

Το υπόλοιπο σύστημα από τι θα αποτελείτε ;

Δημοσ.

Καλησπερα....ενας φιλος φτιαχνει ενα pc και ψαχνει κουτι...ειναι αναμεσα σε δυο..το δικο μου (haf 932 advanced) και στο zalman z11 plus...ποιο θα προτεινατε εσεις σε θεμα χωρου,θορυβου ψυξης κτλ κτλ

Μου αρεσει που ρωτας.

Σιγουρα θα εχεις πει στον φιλο σου την γνωμη σου και απο οτι φαινεται δεν τον επεισες ακομα.

Αν δεν υπαρχει χρηματικος περιορισμος ή αγορα λογω εμφανισης τοτε δεν υπαρχει για μενα κανενας

λογος συγκρισης.

Το Zalman ειναι παρα πολυ καλο κουτι για τα λεφτα του, αλλα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα στα δυο, εκατο

φορες θα διαλεγα το Haf 

Δημοσ.

Θα αποτελείται απο ενα amd a10....mia 650ti, ena ms-tech 950w, mia asrock , και 8gb corsair 1600MHz......και εγω εχω μεινει υπερευχαριστημενος...πολύ καλη τιμή για ενα τοσο όμορφο και μεγάλο κουτί. ......Ξέρετε μήπως αν το zalman εχεο χωρο πισω απο την μητρική για cable management?

Δημοσ.

Εχει χωρο το ζαλμαν και οπες για να περασεις καλωδια. Ο φιλος σου θα ασχοληθει με μεγαλες αεροψυχτρες, υδροψυξη κλπ και θελει μεγαλο κουτι οπως το 932; Δεν κοιταει κατι σε πιο μικρο και πιο οικονομικο οπως το corsari 200r για παραδειγμα;

Εχω το 932, αν και ειναι λιγο θορυβωδες κουτι με τεραστιους ανεμιστηρες εχει πολυ χωρο για υδροψυξη και για cable managment αλλά αν δεν το χρειαζεται μονο παραπανω χωρο θα του πιανει.

Δημοσ.

Θα αποτελείται απο ενα amd a10....mia 650ti, ena ms-tech 950w, mia asrock , και 8gb corsair 1600MHz......και εγω εχω μεινει υπερευχαριστημενος...πολύ καλη τιμή για ενα τοσο όμορφο και μεγάλο κουτί. ......Ξέρετε μήπως αν το zalman εχεο χωρο πισω απο την μητρική για cable management?

ελπίζω αυτο το ms tech 950w να ειναι τρολλαρισμα απλα

• Like 1
Δημοσ.

<p>μου ειπε οτι ισως βαλει καποια corsair h100i...απο αερα δεν ξερω...χαχαχαχα δεν ειναι τρολλαρισμα</p>

Τότε αν θέλει υδροψυξη ειναι μια χαρα. Εχει πολυ χώρο και άνεση.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...