tvagge Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2003 Καλημερα guys, μια ερωτηση: Θελω να κανω ενα mailing list, δηλ. να γινεται εισαγωγη σε μια φορμα (PHP) το ονομα και το email του χρηστη και στη συνεχεια με ενα submit να γινεται καταχωρηση αυτων των στοιχειων σε μια βαση (MySQL). Στη συνεχεια με μια αλλη φορμα, θελω να κανω login στην βαση απο οποιοδηποτε τερματικο και με ενα απλο interface να μπορω να βλεπω τις καταχωρησεις σε εναν πινακα και να μπορω να διαγραφω καποιες απο αυτες. Επειδη ειμαι σχετικα νεος με το αντικειμενο των βασεων, θελω να ρωτησω επισης τα εξης : Ο server που θα βρισκεται η σελίδα, τρεχει MySQL, αλλα χρειαζεται απο τον admin να μου κανει ενα account ετσι ωστε να κανω login στην βαση μου; Μπορω να φτιαξω την βαση στο μηχανημα μου και μετα να την ανεβασω στον server, ή θα υπαρξει προβλημα; (Σημ: Τρεχω στο μηχανημα μου Php και MySQL εννοειται!). Σας ευχαριστω προκαταβολικα, αν μπορειτε πειτε μου καποιο σχετικο Link στο δικτυο, η ακομα καλυτερα αν γινεται γραψτε μου τον κωδικα εδω στο forum! (Δεν πιστευω να ειναι δυσκολο.) Περιμενω τις απαντησεις σας. Bye.
Teoulas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Πρέπει πρώτα-πρώτα ο admin να σου φτιάξει ένα account, το οποίο θα χρησιμοποιείς στα php scripts σου για να συνδέεσαι στον MySQL server. Τη βάση μπορείς να τη φτιάξεις στο PC σου και να την κάνεις "export" σε ένα αρχείο με SQL queries, το οποίο φυσικά θα πρέπει να κάνεις import στον server σου. Όσο για τον κώδικα, δεν είναι δύσκολο, αλλά θέλει κάποιο χρόνο να γίνει και φυσικά δεν μπορούμε να το κάνουμε post εδώ λόγω χώρου! P.S. ανέτρεξε στο manual της MySQL ή σε κάποιο tutorial για να δεις πως ακριβώς γίνονται αυτά, αν δεν ξέρεις ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.