Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα τη βοηθεια σας...Εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο σετ με ασυρματο ποντικι της 4 tech...Εδω και αρκετο καιρο το ποντικι με εχει τρελανει,παω την ροδελα του πανω,αντιδρα αναποδα,παει κατω την σελιδα δηλαδη,παω την ροδελα κατω,αυτο παει την σελιδα πανω κλπ...Μπορει καποιος να δωσει καποια συμβουλη;...Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρώτα απο όλα δοκίμασε να το βάλεις σε άλλο pc να δεις αμα στο κάνει και εκεί. 

Αν και απο αυτά που λες μάλλον έχει μέσα το θέμα και δεν είναι software... Contact Spray έχεις;

Δημοσ.

Οχι,contact spray δεν εχω,το ανοιξα εσωτερικα,ηταν πεντακαθαρο,το εκλεισα,και κανει παλι τα ιδια χαζα..Σε αλλο pc δυσκολο να γινει αυτη την ωρα..με contact spray λες να διορθωθει;ειναι ακριβο;

Δημοσ.

To contact spray κάνει πάνω απο 5€ αν θυμάμαι καλά, και δεν είναι και σίγουρο οτι θα κάνει δουλειά, μπορεί να έχει άλλο θέμα και ο αισθητήρας...

Καλύτερα δοκίμασε το σε άλλο pc πρώτα και μετά άμα συνεχίζει βρες αμα έχεις wd40 και βάλε απο αυτό λίγο στον μηχανισμό της ροδέλας και μετά έτσι όπως θα το έχεις ανοικτό γύρνα το με το χέρι να μπει μέσα. 

Δημοσ.

Καλως φιλε μου..Θα το  κοιταξω το θεμα απο αυριο μετα την δουλεια..Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις αμεσες απαντησεις..Thanks.. B)

Δημοσ.

...βρες αμα έχεις wd40 και βάλε απο αυτό λίγο στον μηχανισμό της ροδέλας και μετά έτσι όπως θα το έχεις ανοικτό γύρνα το με το χέρι να μπει μέσα. 

Τι θα κερδίσει με τη λίπανση;

Δημοσ.

Τι θα κερδίσει με τη λίπανση;

Σκουπιδάκια, they are everywhere....  Μετά ανάλογα τον μηχανισμό αμα έχει μεταλλικό μέρος και έχει πιάσει τίποτα κρούστα απο πάνω... 

Δημοσ.

Εγω παντως παιδες οπως ειπα, ειναι καθαρο απο μεσα,οπως το ειδα, μαλλον εχει θεμα ο αισθητηρας,δεν ξερω κιολας ,τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...