Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου έφερε ένας φίλος το pc για καθάρισμα στο εσωτερικό και εγκατάσταση windows 7.Έβαλα πρώτα τα windows και δούλευε μια χαρά.Μετά τον άνοιξα αφέρεσα ψύκτρα κλπ και άρχισα να καθαρίζω.Τα έβαλα όλα στην θέση τους και πλέον δεν έχω καθόλου post.Το front panel είναι σωστά συνδεδεμένο αφού όταν το ανοίγω δείχνει πραγματικά να ανοίγει και όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά όπως και τα φωτάκια του front panel , ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΘΟΝΗ και το χειρότερο αφού είναι συνδεδεμένο το front panel σωστά δεν ακούγεται το ηχειάκι που κάνει τουτ.Το pc πρέπει να το παραδώσω σήμερα plz help.

Δημοσ.

Παιδιά μου έφερε ένας φίλος το pc για καθάρισμα στο εσωτερικό και εγκατάσταση windows 7.Έβαλα πρώτα τα windows και δούλευε μια χαρά.Μετά τον άνοιξα αφέρεσα ψύκτρα κλπ και άρχισα να καθαρίζω.Τα έβαλα όλα στην θέση τους και πλέον δεν έχω καθόλου post.Το front panel είναι σωστά συνδεδεμένο αφού όταν το ανοίγω δείχνει πραγματικά να ανοίγει και όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν κανονικά όπως και τα φωτάκια του front panel , ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΘΟΝΗ και το χειρότερο αφού είναι συνδεδεμένο το front panel σωστά δεν ακούγεται το ηχειάκι που κάνει τουτ.Το pc πρέπει να το παραδώσω σήμερα plz help.

Καμμένη μητρική μου μυρίζεται.. το ίδιο έπαθα και εγώ μετά το καθάρισμα δεν πόσταρε ενώ δούλευαν όλα τα ανεμιστηράκια και του επεξεργαστή μαζί, (μετά από δοκιμές κατέληξα στην μητρική που όντως τελικά αυτή είχε καεί)

Δοκίμασε βέβαια να το δουλέψεις έξω από το case, να του βάλεις ένα dimm ram, βγάλε την gpu και σύνδεσέ το στην μητρική κατευθείαν.

Γενικά κάνε δοκιμές προκειμένου να καταλάβεις αν όντως φταίει η μητρική..

Δημοσ.

-...  Το pc δεν χρειάζεται να το λύσης για το καθαρίσεις, μια χαρά το καθαρίζεις και με όλα τα hardware επάνω. 

..     Ποσο μάλλον άμα είναι και ξένο pc που πρέπει να είσαι προσεκτικός.

---   Το forum έχει γεμίζει από post με pc που δεν παίζουν μετά από καθάρισμα η αλλαγή thermal paste.

--    Το μονο που σου μένει τώρα είναι να το λύσης πάλι και αυτή την φορα να τα κουμπώσεις σωστά,

.      Γιατί αφού έλυσες λειτουργικό pc και τώρα δεν δουλεύει έγινε κάτι λάθος.

-.-.   Για να μην κάνει ούτε Beep ενώ ανάβει είναι CPU η motherboard μονο τότε το beeper είναι silent.

.-

-.
---
..
-..

Δημοσ.

έλεγξες τα ρεύματα αν έχουν μπει όλα.. ? πάστα έβαλες στον επεξεργαστή ? μήπως ακουμπάει κάπου στο κουτί η μητρική και κάνει βραχυκύκλωμα?

Δημοσ.

Παιδιά καταρχάς για μερικούς που λέτε για gpu το μηχάνημα δεν έχει καν gpu (έπρεπε να το αναφέρω στο πρώτο post).

Ούτε μητρική κάηκε ούτε cpu όλα είναι κομπλέ απλά είμαι "τόσο έξυπνος" που έβαλα στραβά την ram (τώρα κατάλαβα γιατί στα νέα κουτιά το τροφοδοτικό είναι κάτω, για να βλέπεις και τι κάνεις...) 

Παιδιά ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και να ξέρετε όλα μου πέρασαν από το μυαλό αλλά είχε τόση σκόνη που δεν καθάριζε με τίποτα, ούτε με φυσητήρα ούτε με σκούπα (την οποία αποφεύγω λόγω στατικού ηλεκτρισμού)

Θέλετε φωτό να δείτε πόσο χάλια ήταν? 

Δημοσ.

Ναι παιδιά παίζει κανονικά και έχω και 8 βαθμούς καλύτερες θερμοκρασίες με αλλαγή πάστας και καθαρισμό.

Έχω μόνο φωτογραφίες με το πως ήταν πριν το καθαρισμό αλλά το έκανα σαν καινούργιο και έκανα μια καλύτερη δουλειά όσο μπορούσα στο cable managment.

IMG_20130806_222150.jpg

IMG_20130806_222332.jpg

IMG_20130806_223100.jpg

IMG_20130807_115550.jpg

IMG_20130807_115600.jpg

IMG_20130807_115606.jpg

IMG_20130807_115612.jpg

IMG_20130807_115625.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...