Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλουθώ,παρακαλουθώ τέλειωσαν τα ποπ κορν και πάω για ύπνο.

STOP FEED THE TROLL! θα καραφλιάσω με τόση παραπληροφόρηση που μόνο ως τρολλ μπορώ να τον εκλάβω.

Δημοσ.

Μανώλη σε κλίμα καλης διάθεσης πάντα, πρεπει να σου πω πως πρεπει να προσέχεις καλύτερα τι γράφεις πριν το γράψεις. Εχεις γίνει γραφικος πια. Οσο για τον 965 απο την στιγμη που στα παιχνίδια που θέλω παει την 7950 99% load και δεν έχει προβλημα με τα προγράμματα που δουλέυω ' ναι ειμαι ευχαριστημένος. Κατσε μελέτησε λίγο και μετά ελα να γράψεις, δεν στο λεω με κακια.

Δειξε και λιγο σεβασμό πάντως, δεν βλάπτει.

αυτο λεω...πρεπει να εισαι ο μονος που εκεινη την εποχη δεν πηγε σε intel διοτι τοτε υπηρχε χρημα και πηγαινανε σε οτι προτεινανε τα μαγαζια και ετσι δημιουργηθηκε η προπαγανδα που λενε και τα αλλα ατομα που συμμετεχουν στο σιτε...

οσο για τον επεξεργαστη νομιζω ερχεται σημερα...θα γινουν benches  στο μετρο και στο βαλλευ με 7790cf και στις 3 περιπτωσεις...

ειμαι σιγουρος πως ΟΛΟΙ πιστευεται οτι ο 875κ θα τους ξεσκισει και τους 2...

μια σημειωση: ο 875κ ειναι enginnering sample και οσο να ναι τα κανε τα λεφτακια του οταν αγοραστηκε....

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι ο φιλος που μου ειχε δανισει την 760,φευγει για 20 ημερες και μου αφηνει το pc του (amd 6300 4.3Ghz,asus m5A97 r2.0,8gb ram, gigabyte 760oc) οποτε καταλαβαινεται τι σημαινει αυτο :P

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι ο φιλος που μου ειχε δανισει την 760,φευγει για 20 ημερες και μου αφηνει το pc του (amd 6300 4.3Ghz,asus m5A97 r2.0,8gb ram, gigabyte 760oc) οποτε καταλαβαινεται τι σημαινει αυτο :P

2o major VS benchmark topic?

Δημοσ.

Ισως αλλα δεν υποσχομαι κατι, δυστηχως ελειπα τον τελευταιο καιρο και ο χρονος μου τωρα που γυρισα στην δουλεια, ξαναεγινε ελαχιστος. Αλλα τα αποτελεσματα υπαρχουν, εχουν βγει το κειμενο εχει μεινει μονο και αν πανε ολα καλα, ναι ισως υπαρξει bonus content 5 games tested on 6300 and 3570k at 4.3Ghz both. :)

Δημοσ.

Επεσες στην παγιδα, ο 6300 στα 4.3 εχει αντιπαλο μονο i7 και πανω... Θες να τον ξηλωσω και να στον στειλω να τα δεις και εσυ τα ονειρα??

Edit: Μου αξιζει ban μετα απο τοσα off-topic και προειδοποιησεις... Θα το καταπιω, δεν μπορω να σταματησω το humor μου

• Like 1
Δημοσ.

OT

Ισως αλλα δεν υποσχομαι κατι, δυστηχως ελειπα τον τελευταιο καιρο και ο χρονος μου τωρα που γυρισα στην δουλεια, ξαναεγινε ελαχιστος. Αλλα τα αποτελεσματα υπαρχουν, εχουν βγει το κειμενο εχει μεινει μονο και αν πανε ολα καλα, ναι ισως υπαρξει bonus content 5 games tested on 6300 and 3570k at 4.3Ghz both. :)

Δεν είχες βάλει και παλιότερα κάποια νούμερα;

Δημοσ.

εσυ κυριε που κρατας την κεφαλη σου...εισαι ευχαριστημενος με τον επεξεργαστη σου...ανταπεξερχεται ακομα και στα σημερινα δεδομενα χωρις καιμια δυσκολια?

αυριο-μεθαυριο θα γινει benchmark με screenshots τα οποια θα αφορουν καθαρα επεξεργαστες οι οποιοι θα τρεχουν και οι 2 σε crossfire και με 8gb ram ο καθενας...

το παιχνιδι θα ειμαι metrolLL για να δουμε ποιος ειναι καλυτερος....phenom || 965 vs i7 875k both oc at 4ghz...

τα αποτελεσματα θα δημοσιευτουν εδω για να βουλωθουν στοματα!

Μαλιστα...

Δημοσ.

OT

Δεν είχες βάλει και παλιότερα κάποια νούμερα;

Ναι αλλα δεν τα θυμαμαι τωρα.. Το μονο που ξερω ειναι οτι το far cry 3 επιρεαζεται απο πυρηνες και η διαφορα με τον 3570 ισως να ξεπερναει και τα 8 fps. Δεν ξερω ποιο αλλο παιχνιδι επιραζεται τοσο πολυ απο πυρηνες. Και ειχα αναφερει για το benchmark του metro LL αλλα δεν ειναι τοσο ευστοχα οσο το ingame experience. Ingame εχουμε πολυ περισσοτερο Average.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω βρει ακόμα τον απαραιτητο χρονο για να τα benchies παρολο που έχουν βγει τα αποτελεσματα :/ πήρα τελευταια και μια Η100i,και ασχολουμαι με το oc. Θα τα ανεβασω όμως κάποια στιγμη,δεν το έχω ξεχάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...