Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε manoli ειναι δυνατον να συγκρίνεις 2 επεξεργαστές σε ενα bench που έχει μηδενική εξάρτηση απο τον επεξεργαστή... και ακομη χειροτερα σε συστήματα με διαφορετικές καρτες? 

Ελεος με την ασχετοσύνη σου δλδ.... 

Ο 6300 αν και καλο vfm ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν φτάνει 3570 ποσο μαλλον 3770... 

Σταματα να γράφεις εκτιθεσαι! 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε manoli ειναι δυνατον να συγκρίνεις 2 επεξεργαστές σε ενα bench που έχει μηδενική εξάρτηση απο τον επεξεργαστή... και ακομη χειροτερα σε συστήματα με διαφορετικές καρτες? 

Ο 6300 αν και καλο vfm ουτε στα πιο τρελα του ονειρα δεν φτάνει 3570 ποσο μαλλον 3770... 

αααα ναι??και στο metroLL που ειναι game που ζοριζει cpu γιατι ο 6300 εριξε στα αυτια του 3570κ 5ολκληρα fps διαφορα?

μην ακουω βλακειες οτι και καλα το benchmark με διαφορετικες καρτες και σου πα μου πες...

εδω βγαζατε καλυτερη την 660 απο την 6970 και παλι την περασε...θα με τρελανεις?

εσυ να σταματησεις διοτι εσυ εκτιθεσαι σε ανθρωπους που νιωθουν λιγο παραπανω απο σενα!

Δημοσ.

.....

586.gif

εσυ κυριε που κρατας την κεφαλη σου...εισαι ευχαριστημενος με τον επεξεργαστη σου...ανταπεξερχεται ακομα και στα σημερινα δεδομενα χωρις καιμια δυσκολια?

αυριο-μεθαυριο θα γινει benchmark με screenshots τα οποια θα αφορουν καθαρα επεξεργαστες οι οποιοι θα τρεχουν και οι 2 σε crossfire και με 8gb ram ο καθενας...

το παιχνιδι θα ειμαι metrolLL για να δουμε ποιος ειναι καλυτερος....phenom || 965 vs i7 875k both oc at 4ghz...

τα αποτελεσματα θα δημοσιευτουν εδω για να βουλωθουν στοματα!

Δημοσ.

Αν και εισαι παρα-πληροφοριοδωτης,ο 6300 να περνα τον 3570κ ειναι αδυνατον,και τεχνολογικα να το παρεις (32nm o ενας vs 22nm o αλλος) Οχι πως εχουν απειρη διαφορα,αλλα σιγουρα δεν ειναι καλυτερος ο 6300.. Και προσεξε γιατι μιλας με παιχνιδι που εχω benchαρει με ιδιες καρτες γραφικων και το αποτελεσματα ηταν αντιθετα με αυτα που λες.. Θες να το συνεχισεις την παραπληροφορηση?? Θα σου φερω και εγω τα δικα μου τεστ,με videaκια με απο ολα για την ακριβεια και πιστοτητα των τεστ που θα τρεξω...

• Like 2
Δημοσ.

Αν και εισαι παρα-πληροφοριοδωτης,ο 6300 να περνα τον 3570κ ειναι αδυνατον,και τεχνολογικα να το παρεις (32nm o ενας vs 22nm o αλλος) Οχι πως εχουν απειρη διαφορα,αλλα σιγουρα δεν ειναι καλυτερος ο 6300.. Και προσεξε γιατι μιλας με παιχνιδι που εχω benchαρει με ιδιες καρτες γραφικων και το αποτελεσματα ηταν αντιθετα με αυτα που λες.. Θες να το συνεχισεις την παραπληροφορηση?? Θα σου φερω και εγω τα δικα μου τεστ,με videaκια με απο ολα για την ακριβεια και πιστοτητα των τεστ που θα τρεξω...

ενα λινκ....απο ενα σωστο ατομο του utube το οποιο πιστευω οτι δεν λεει βλακειες αλλα και παλι ερχονται τα δικα μου benches με 875κ vs phenom 965 vs vs fx 6300

Δημοσ.

τα είπες όλα δε χρειάζεται  να γράψω κάτι άλλο.

μανώλη ρίξε screenshots να ρίξω κι εγώ, αν και θα έπρεπε 

να συγκρίνουμε με ίδιες κάρτες γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...