WalkerSW Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 TO 460sli με τι θα το συγκριναμε; Σε απόδοση πρέπει να είναι κοντά σε 7870
Millennium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 TS αφού θα βγουν άλλες κάρτες και θα υπάρχουν και άλλες τιμές σε μεταχειρισμένα τότε,τι ρωτάς;
manolis96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 δεν δεχομαι καρτες nvidia και επεξεργαστες intel γιαιτ πολυ απλα δεν εχω λεφτα για πεταμα... Αυτο ειναι fanboy αγαπητε για Intel πχ http://www.skroutz.gr/s/3404747/Intel-Core-i5-4570-Box.html http://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html(αν θες το λιγο παραπανω και να γλυτωσεις 100ευρο απο την 4770κ) amd http://www.skroutz.gr/s/2524848/AMD-FX-8350-Box.html?keyphrase=8350 τρομερη διαφορα τιμης απο Intel τι να πω.... Για καρτες γραφικων εγω μιλαω για το τωρα και ειτε αρεσει σε καποιους ή οχι η nvidia εχει αυτη τη στιγμη ανταγωνιστικες τιμες/επιδοσεις ενω στην σειρα 6 ειχε χαλια.Για επιδοσεις/τσεπη τα ειπα παραπανω μην κανω τα ιδια copy paste.Σου ξαναλεω μιλα με επιχειρηματα οχι γενικα πραγματα. Αν η nvidia κανει πατατα θα την κραξω αλλα αυτη την στιγμη ειναι σε πολυ καλο δρομο και το τωρα μας νοιαζει,το ιδιο ειναι και για την Intel. Τεσπα οπως ανεφερες σε 1 χρονο πολλα θα εχουν αλλαξει οχι μονο σε καινουργια αλλα και σε μεταχειρισμενα πραγματα και τιμες αρα βλεπεις τοτε τι να το κανω το 3% boost που εδωσε η intel απο την 3 στην 4η γενια.... η intel παει κατα διαολου κυριολεκτα αλλα αυτη τη φορα πουλαει τις πατατες σαν πατατες και οχι σαν χρυσο... αλλα και παλι το fx δεν τον εφτασε ακομα κανενας 4ης γενιας για αυτο και τον προτιμω σε σχεση και με την εξαιρετικη τιμη που παρεχεται στους καταναλωτες.... οσο για την nvidia γιαιτ ολοι τις πουλανε στο insomnia?κατι 660-670-680-770-780...εγω προσωπικα δεν εχω δει πανω απο 2-3 κομματια τις amd να πουλιουνται γιατι προφανως ο καταναλωτης εχει μεινει ευχαριστημενος σε σχεση με αποδοση/τιμη οποτε γιατι να προτιμαμε την nvidia εφοσον μας προσφερει σκετο χωμα... και λες οτι ειμαι fanboy αγαπητε.... αν ημουν fanboy nvidia-intel τοτε θα πετουσα το pc κατω και θα το παταγα μεχρι να λιωσει... αλλα δεν το κανω γιατι ακομα και τωρα με λιγη προσπαθεια απο τα μελη της nvidia το 2009 καταφερανε και βγαλανε μια αξιοζηλευτη καρτα που ποτε δεν καταφερε να φτασει η amd αλλα τωρα οπως και να εχει πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι η nvidia με διαφημισεις πουλαει μονο...ΤΕΛΟΣ! και μια διευκρινηση...fanboy λεγεται αυτος που υποστηριζει ΜΟΝΟ μια εταρεια ενω σε σχεση με μενα υποστηριζω και κοιταω ΠΑΝΤΑ αποδοση σε σχεση με την τιμη....
skywalker84 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Για την intel και το 3% boost που ουσιαστικά έδωσε θα συμφωνήσω και εγώ! Παρόλα αυτά κλέβει ακόμα και πουλάει τις πατάτες για χρυσό παρά για πατάτες! Αλλα θα διαφώνησω στο ότι δεν έφτασε την amd γιατί ένας τετραπυρηνος της intel περναει 8150/8350 κατα πολύ σε gaming!multitasking ειναι μια άλλη ιστορια! Οσο αφορά nvidia και amd πάλι θα διαφώνησω γιατί μπορεί να πουλάει πιο ακριβά ναι μεν η nvidia αλλα προσωπική μου γνώμη amd δεν πάλευεται με drivers ειδικά αν μιλάς για crossfire!τελος 6990 δεν έχει 4gb μνήμης αν δεν απατωμαι αλλα 2 απλα επειδή ειναι crossfire την παρουσιάζουν ως 4gb!ουσιαστικα μόνο 2χρησιμοποει!γραφω απο κινητό και δεν μπορώ να δώ κάποιο link κάτι οπότε αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος!
manolis96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Για την intel και το 3% boost που ουσιαστικά έδωσε θα συμφωνήσω και εγώ! Παρόλα αυτά κλέβει ακόμα και πουλάει τις πατάτες για χρυσό παρά για πατάτες! Αλλα θα διαφώνησω στο ότι δεν έφτασε την amd γιατί ένας τετραπυρηνος της intel περναει 8150/8350 κατα πολύ σε gaming!multitasking ειναι μια άλλη ιστορια! Οσο αφορά nvidia και amd πάλι θα διαφώνησω γιατί μπορεί να πουλάει πιο ακριβά ναι μεν η nvidia αλλα προσωπική μου γνώμη amd δεν πάλευεται με drivers ειδικά αν μιλάς για crossfire!τελος 6990 δεν έχει 4gb μνήμης αν δεν απατωμαι αλλα 2 απλα επειδή ειναι crossfire την παρουσιάζουν ως 4gb!ουσιαστικα μόνο 2χρησιμοποει!γραφω απο κινητό και δεν μπορώ να δώ κάποιο link κάτι οπότε αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! φιλε βασιλη! επετρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου... η 6990 ειναι 4gb καθαροτατα και δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα οσο εχω με την intel... ααα και κατι αλλο οσο για αυτο με τις τιμες τις intel σε σχεση με αποδοση/τιμη δεν πιστευω οτι εχω αδικο διοτι ενας 8350 κανει 185Ε ενω ενας 4770κ ο οποιος ειναι 10% περιπου καλυτερος σε gaming απο τον fx8350...και στο κατω κατω χεστηκε η φοραδα στα 'λονι... αλλα ειναι τα 312 και αλλα τα 185...και στο κατω γιατι να μην προτιμησουμε τους καινουργιους επεξεργαστες τις amd οι οποιοι πιστευω χτυπανε κατω ολους τους haswell επεξεργαστες τις intel...
Fulgore1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 μα με i5 4670k θα αγορασεις αν δεν εχεις χρηματα δεν σου ειπε κανεις να αγορασεις τον i7,τα ιδια ηταν και με τους προηγουμενους.Επισης για το αν εισαι fanboy η οχι αστο το βλεπουμε ολοι οι αλλοι απο αυτα που γραφεις και ας λες εσυ οτι θες.(σε αλλο παρομοιο post η 7790 καλυτερη απο 650ti boost κλπ) ''η nvidia με διαφημισεις πουλαει μονο...ΤΕΛΟΣ!'' Λεγε τετοιαι για να γελαει ο κοσμος του Insomnia μαζι του manoli,keep it up.... 1
manolis96 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 μα με i5 4670k θα αγορασεις αν δεν εχεις χρηματα δεν σου ειπε κανεις να αγορασεις τον i7,τα ιδια ηταν και με τους προηγουμενους.Επισης για το αν εισαι fanboy η οχι αστο το βλεπουμε ολοι οι αλλοι απο αυτα που γραφεις και ας λες εσυ οτι θες.(σε αλλο παρομοιο post η 7790 καλυτερη απο 650ti boost κλπ) ''η nvidia με διαφημισεις πουλαει μονο...ΤΕΛΟΣ!'' Λεγε τετοιαι για να γελαει ο κοσμος του Insomnia μαζι του manoli,keep it up.... να ητανε και κατι παραλογο απο αυτα που λεω.... τωρα το οτι εχω κανει σε τετοια μηχανηματα κανεις δεν το ξερει...αλλα οπως και να εχει ο καθενας κοιταει την τσεπη του και τις επιδοσεις που θελει να εχει...και οσο για το οτι εχω ενα δερβενακα απο πανω μου για οτι λεω μου εχει σπασει λιγο τα νευρα αλλα στο κατω κατω ειναι σαν να μιλαμε για μελαχρινες και για ξανθιες το οποιο δεν σηκωνει λυσεις... αλλα εγω πρωπικα εχω κατσει και στο μηχανηματα με τον ιδιο επεξεργαστη (fx6300) και φορτωσα το physx στον επεξεργαστη οταν ειχα την amd καρτα πανω και δεν ειχε καμια διαφορα απο το physx της 650...οσο για τα fps ειχανε μικρη διαφορα αλλα δεν παυει να ειναι διαφορα αυτο το 1-2 fps γιατι να μην ξεχναμε ο σκοπος που ειχε η amd ητανε να εκθρονισει την mid-range 650ti με καποια αλλη id-range απο την μερια της...και το πετυχε με την 7790 η οποια προοριζοταν για την 8000σειρα...αλλα τωρα που την παραλειψανε την 8000 εχουμε να δουμε τεραστιες αλλαγες ειδικα στις πλατφορμες οπου θα στηριζονται πλεον σε amd υποσυστηματα... για να δουμε τι θα δουμε!
NissanFan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 κατα τα αλλα δεν εισαι fanboy οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.......αν εισαι σοβαρος χτιστης pc και θες ΥΠΕΡ-τελειες επιδοσεις σε cpu...εννοειται πας σε intel....η amd για μενα ειναι μονο μια φτηνη λυση, και οχι κατι παραπανω
manolis96 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 κατα τα αλλα δεν εισαι fanboy οπως ειπε ο φιλος πιο πανω.......αν εισαι σοβαρος χτιστης pc και θες ΥΠΕΡ-τελειες επιδοσεις σε cpu...εννοειται πας σε intel....η amd για μενα ειναι μονο μια φτηνη λυση, και οχι κατι παραπανω αυτο το pc της υπογραφης σου ειναι το δικο σου?
juno12 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 φίλε manolis96 κι εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα την 6990 αυτή τη στιγμή. θέλει αρκετό ρεύμα για επιδόσεις που μπορείς να έχεις σχεδόν τις ίδιες με μία 7970 σε κάποιες περιπτώσεις παιχνιδιών. καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου για μια μελλοντική σειρά amd ή πάρε τώρα μια 770 πχ. όσο για τον fx8350 είναι εξαιρετικός επεξεργαστής για gaming ακόμα κι αν ο 3570k είναι λίγο πιο μπροστά. τώρα αν βγάζει 1-3-5 fps λιγότερα από τον 2ο σε 5 παιχνίδια και 3 bench, προσωπικά δε μου λέει και πολλά αν συνυπολογίσεις τη διαφορά τιμής. αυτά... 1
Ashmadia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 τι εννοεις με αυτο?..οτι εσυ αποδιδειε περισσοτερα σε σχεση με την 6990?...με ποια καρτα... μην ξεφευγουμε απο το θεμα αλλα και να μην συγκρινουμε καρτες οι οποιες δεν ειναι για την τσεπη μου... εγω παντα μα παντα θα περνω την προγουμενη γενια...και μια ζωη ετσι θα ειμαι διοτι οχι οτι το θερω "εξυπνο" αλλα δεν πιανομαι θυμα ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιριας καθως πριν ενα χρονο αγορασα nvidia gtx 295 την οποια την θεωρουσα και την θεωρω ακομα κορυφη στα περισσοτερα dx10 games,,,,μην με λες fanboy επειδη κοιταω επιδοσεις/τσεπη μου...απο οτι βλεπω η nvidia πηρε τον σωστο δρομο και κατεβασε λιγο τις τιμες στις καρτες τις αλλα οπως και να εχει σε καρτα nvidia δεν παω εκτος και αν αλλαξει κατι με τον πυρηνα στην επομενη σειρα.... να σας ρωτησω...η 5970 του χρονου θα λεει τιποτα...η μπα? Φιλε manolis96, κατανοεις οτι αυτα που εχω κανει bold στα λεγομενα σου, αναιρουν, το ενα το αλλο? Δεν γινεται να αγοραζεις παντα την προηγουμενη γενια και να κρατας τον λογο επιδοσεις/κοστος ψηλοτερα απο μια νεα γενια, ειδικα μολις η τελευταια ωριμασει. Αναλογισου το εξης, για ποιο λογο να μπουν στον κοπο να παραγονται οι νεες γενιες αν δεν προσφερουν βελτιωσεις στον συγκεκριμενο λογο? Ποιος νοημων καταναλωτης θα τις αγοραζε? Μην ξεχνας οτι μεσα στον λογο αυτο που νομιζεις οτι εισαι αστερι ειναι και η καταναλωση. Ακομα πιστευεις οτι η 295 εχει καλο νουμερακι?? Ισα ισα, δεν σκεφτηκες οτι πατησες την παγιδα των εταιριων που ονομαζεται ξε-στοκαρισμα? Νομιζεις οτι στις χαριζουν? Αλλο να κοιτας ΜΟΝΟ επιδοσεις και αλλο να λες επιδοσεις/κοστος. Τα λεγομενα μου μπορω να τα υποστηριξω με νουμερα, αλλα βαριεμαι, οσο κ αν αυτο δεν με τιμα. Τα αυτονοητα κουραζουν.
manolis96 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 φίλε manolis96 κι εγώ στη θέση σου δε θα έπαιρνα την 6990 αυτή τη στιγμή. θέλει αρκετό ρεύμα για επιδόσεις που μπορείς να έχεις σχεδόν τις ίδιες με μία 7970 σε κάποιες περιπτώσεις παιχνιδιών. καλύτερα να κρατήσεις τα λεφτά σου για μια μελλοντική σειρά amd ή πάρε τώρα μια 770 πχ. όσο για τον fx8350 είναι εξαιρετικός επεξεργαστής για gaming ακόμα κι αν ο 3570k είναι λίγο πιο μπροστά. τώρα αν βγάζει 1-3-5 fps λιγότερα από τον 2ο σε 5 παιχνίδια και 3 bench, προσωπικά δε μου λέει και πολλά αν συνυπολογίσεις τη διαφορά τιμής. αυτά... ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον? γκουχου... με τιποτα δεν γινεται αυτο που λες... προσωπικη μετρηση σε valley benchmark ι5 3570κ z77 motherboard gtx 660------> 37.2fps full hd full antiallizing full anisotropic filter directx11 fx 6300 970a ud3 motherboard hd 6970 ------>38.2fps full hd full antiallizing full anisotropic filter directx11 αρα με απλα λογια οχι ο 3570κ δεν τον φτανει τον 8350 αλλα ουτε και ο 3770κ... μονο η τελευταια σειρα haswell τον περνανε αλλα και παλι η amd εκανε ενα βημα απελπισιας με τους 220αρηδες επεξεργαστες σε τρελες τιμες το οποιο το θεωρω κινηση απελπισιας... απο την αλλη η intel ναι μεν εχει καλους επεξεργαστες στην 4η γενια αλλα και παλι ουσιαωδες διαφορες με ενα 8350 δεν θα δεις...ενα 5% το πολυ σε multitasking video editiong extreme gaming performance.... Φιλε manolis96, κατανοεις οτι αυτα που εχω κανει bold στα λεγομενα σου, αναιρουν, το ενα το αλλο? Δεν γινεται να αγοραζεις παντα την προηγουμενη γενια και να κρατας τον λογο επιδοσεις/κοστος ψηλοτερα απο μια νεα γενια, ειδικα μολις η τελευταια ωριμασει. Αναλογισου το εξης, για ποιο λογο να μπουν στον κοπο να παραγονται οι νεες γενιες αν δεν προσφερουν βελτιωσεις στον συγκεκριμενο λογο? Ποιος νοημων καταναλωτης θα τις αγοραζε? Μην ξεχνας οτι μεσα στον λογο αυτο που νομιζεις οτι εισαι αστερι ειναι και η καταναλωση. Ακομα πιστευεις οτι η 295 ειναι καλο νουμερακι?? Ισα ισα, δεν σκεφτηκες οτι πατησες την παγιδα των εταιριων που ονομαζεται ξε-στοκαρισμα? Νομιζεις οτι στις χαριζουν? Αλλο να κοιτας ΜΟΝΟ επιδοσεις και αλλο να λες επιδοσεις/κοστος. Τα λεγομενα μου μπορω να τα υποστηριξω με νουμερα, αλλα βαριεμαι, οσο κ αν αυτο δεν με τιμα. Τα αυτονοητα κουραζουν. δεν ειπα εγω κατι τετοιο... ισα ισα τωρα την εχω βαλει αγγελια μπας και πουληθει αλλα αυτα τα 3.5 χρονια λειτουργειας κυριολεκτικα ητανε απιστευτα καλα καθως η καρτα δεν κολωνε σε τιποτα σε full hd εκτος απο ανεβασμα φιλτρων οπου εκει πετουσε framedrops και αυτο στους τελευταιους τιτλους... αν ειχε ddr5 θα την κρατουσα ακομα καθως δεν θα κολωνει με τιποτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα