WizNick Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Παιζετε και με keyboard απλα εχει καλυτερο χειρισμο με gamepad.
Tobajara Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά δεν το αγόρασα γιατί δεν ήθελα να ριψοκινδυνέψω να μου σπάσουν τα νεύρα ή να μη μπορώ να παίξω καθόλου, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Για τον ίδιο ακριβώς λόγω έτσι κι αλλιώς δεν έχω ασχοληθεί με Dark/ Demon's Souls, είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ κουλός με controller.
gavros10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά δεν το αγόρασα γιατί δεν ήθελα να ριψοκινδυνέψω να μου σπάσουν τα νεύρα ή να μη μπορώ να παίξω καθόλου, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι καταπληκτικό παιχνίδι. Για τον ίδιο ακριβώς λόγω έτσι κι αλλιώς δεν έχω ασχοληθεί με Dark/ Demon's Souls, είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ κουλός με controller. Μην κανεις τετοιο λαθος! Για 1.5 ευρω δεν αξιζει να χασεις. Παιξτο και με χειριστηριο amiga. Μια κοκα κολα κανει 1.10 και ηπια δυο μεχρι τωρα. 3
Heybro Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Παιχνιδι σταθμος στην ιστορια του Gaming. Δειτε το σαν ενα ταξιδι 2 αγαπημενων αδερφων για να σωσουν τον πατερα τους. Συγκινητικο αστειο στα σημεια το immersion του κοσμου του ειναι φανταστικο και η μουσικαρα απο πισω δενει απολυτα με τα συναισθηματα της καθε στιγμης. Το τελος ειναι πολυ στεναχωρο ομως αν και το παιχνιδι στη διαρκεια του σου δειχνει οτι υπαρχει και καλο και κακο. Κραταω το ταξιδι που μου προσφερε με ενα πολυ πικρο τελος. 10/10... Το επαιξα με controller αψογα με ενα ψιλομπερδεμα οταν δουλευα και τους 2 χαρακτηρες ταυτοχρονα. 2
Metaksas Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 προσφατα το τερματησα, το ειχα τοσο καιρο και δεν ηξερα τι εχανα, απλα επος! απο τα λιγα game που σε "αγγιζουν". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα