Προς το περιεχόμενο

Brothers: A Tale of Two Sons

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Συγνώμη δεν είναι gamepad suport?

ήμαρτον που να μην ήθελε δηλαδή!

το x360 controller ούτε που νοιώθει ingame και δεν ξέρω και πως το επιλέγω..μόνο keyboard δουλεύει..

Περίεργο σε μένα έπαιξε (και το τερμάτισα) χωρίς πρόβλημα με xbox 360 wireless controller (και steam in-home streaming).
Δημοσ.

Και εγώ μια χαρά το έπαιξα με controller.

Περίεργο σε μένα έπαιξε (και το τερμάτισα) χωρίς πρόβλημα με xbox 360 wireless controller (και steam in-home streaming).

Με αυτό τι γίνεται τελικά? Lag καθόλου υπάρχει? Επίσης απαιτεί την ίδια δύναμη για το pc που streamαρει με το αν έπαιζε το παιχνίδι.

• Moderators
Δημοσ.

Με αυτό τι γίνεται τελικά? Lag καθόλου υπάρχει? Επίσης απαιτεί την ίδια δύναμη για το pc που streamαρει με το αν έπαιζε το παιχνίδι.

Μόνο το PC που τρέχει το παιχνίδι (host) χρειάζεται να πληροί τα requirements του παιχνιδιού. Το PC που δέχεται το stream αρκεί να έχει αρκετή δύναμη για να κάνει decode το stream. Η τοπολογία μου είναι desktop PC ως host, αρκετά δυνατό μηχάνημα, και laptop (μέτρια κάρτα γραφικών) ως client συνδεδεμένο με HDMI σε TV.

Γενικά τα παιχνίδια είναι playable. Η σύνδεση μου είναι wireless LAN οπότε είναι αναμενόμενο να έχω κάποια slow-downs στο framerate (έχει επιλογή να βλέπεις live τα network statistics και μερικές φορές αναφέρει "Slow Network".

Αλλά ο controller ανταποκρινόταν μια χαρά και τερμάτισα το παιχνίδι (Brothers) σχετικά άνετα. Δύο sections με δυσκόλεψαν κάπως (το ένα είχε ένα περίεργο platforming και όλο σκότωνα τον ένα brother, και το άλλο (λιγότερο δύσκολο αρκεί να καταλάβεις που ήθελε το παιχνίδι να πας) ήταν στο glider). Δε ξέρω αν είχε να κάνει με κάποιο lag στον controller που δεν έκανε εγκαίρως register τα πατήματα στα κουμπιά - πιο πολύ υποθέτω ότι ήταν λόγω αδεξιότητας δικής μου.

Επίσης έχω παίξει το Bit.Trip Runner2 (που θέλει ακρίβεια στα jumps/dodges) με streaming και γενικά ήταν επίσης ok/playable.

Δημοσ.

Μόνο το PC που τρέχει το παιχνίδι (host) χρειάζεται να πληροί τα requirements του παιχνιδιού. Το PC που δέχεται το stream αρκεί να έχει αρκετή δύναμη για να κάνει decode το stream. Η τοπολογία μου είναι desktop PC ως host, αρκετά δυνατό μηχάνημα, και laptop (μέτρια κάρτα γραφικών) ως client συνδεδεμένο με HDMI σε TV.

Γενικά τα παιχνίδια είναι playable. Η σύνδεση μου είναι wireless LAN οπότε είναι αναμενόμενο να έχω κάποια slow-downs στο framerate (έχει επιλογή να βλέπεις live τα network statistics και μερικές φορές αναφέρει "Slow Network".

Αλλά ο controller ανταποκρινόταν μια χαρά και τερμάτισα το παιχνίδι (Brothers) σχετικά άνετα. Δύο sections με δυσκόλεψαν κάπως (το ένα είχε ένα περίεργο platforming και όλο σκότωνα τον ένα brother, και το άλλο (λιγότερο δύσκολο αρκεί να καταλάβεις που ήθελε το παιχνίδι να πας) ήταν στο glider). Δε ξέρω αν είχε να κάνει με κάποιο lag στον controller που δεν έκανε εγκαίρως register τα πατήματα στα κουμπιά - πιο πολύ υποθέτω ότι ήταν λόγω αδεξιότητας δικής μου.

Επίσης έχω παίξει το Bit.Trip Runner2 (που θέλει ακρίβεια στα jumps/dodges) με streaming και γενικά ήταν επίσης ok/playable.

Μάλιστα. Δηλαδή ένα λαπτοπάκι με μια σχετική δύναμη το θέλει. Με ethernet μπορεί να είναι πιο stable, αλλά δύσκολα να βάλεις ολο το καλώδιο να συνδέεται στο σαλόνι. Thanks για τις πληοροφορίες :)

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι περίεργο..Μα τώρα δεν είναι και όποιο να ναι gamepad..Και υποτίθεται ότι θέλει gamepad για να παίξει το παιχνίδι..και όχι το keyboard,θα μου βγουν τα δάχτυλα..

Δημοσ.

και σε μενα ενα saitek gamepad που εχω, δεν λειτουργει σωστα.

Αν και τελικα νομιζω παλι με βολευει πιο πολυ το πληκτρολογιο

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι περίεργο..Μα τώρα δεν είναι και όποιο να ναι gamepad..Και υποτίθεται ότι θέλει gamepad για να παίξει το παιχνίδι..και όχι το keyboard,θα μου βγουν τα δάχτυλα..

Σε keyboard είναι unplayable. Εκτός αν έχεις 4+4+2 δάχτυλα, δηλαδή 3 χέρια :P. Κάνε κάνα log out ή κάνα restart μπας και φτιάξει. Διαφορετικά στείλει στο support του steam να δεις τι γίνεται.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το παιχνιδάκι μολις το τέλειωσα και οφείλω να πω οτι ηταν καταπληκτικό και πανέμορφο απο ολες τις απόψεις το μόνο " αρνητικό " που ισως να μην ειναι η σωστή λέξη αυτη ειναι το τέλος του το οποίο σε αγγίζει

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω χειριστήριο και το έχει τώρα σε μεγάλη έκπτωση στο Steam, να το αγοράσω ή δε θα καταφέρω να το παίξω?

Δημοσ.

Παιδιά δεν έχω χειριστήριο και το έχει τώρα σε μεγάλη έκπτωση στο Steam, να το αγοράσω ή δε θα καταφέρω να το παίξω?

Δεν νομίζω να μπορέσεις να παίξεις χωρίς χειριστήριο 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορέσεις να παίξεις χωρίς χειριστήριο 

Ναι. Απαιτούνται οι μοχλοί και σκανδάλες. Δεν μπορείς να πατήσεις τόσα κουμπιά με 2 χέρια στο πληκτρολόγιο δυστυχώς :P

Δημοσ.

Εγω το τερματισα ανετα με το keyboard. Αγορασε το ειναι εξαιρετικο παιχνιδακι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...