Προς το περιεχόμενο

Brothers: A Tale of Two Sons

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετα ωραιο παιχνιδακι. Οντως 14 ευρω ειναι πααααρα πολλα για το συγκεκριμενο. Σε γενικες γραμμες οταν πεσει η τιμη του αξιζει να το αγορασει καποιος ειδικα αν εχει κανα πιτσιρικι μαζι στο σπιτι και παιξουνε μαζι ;)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεί να είναι μόνο τρεις ώρες αλλά το game είναι απλά απίστευτο. Από το gameplay, το φοβερό κόσμο του συν το story που είναι και αυτό σε υψηλό επίπεδο μιλάμε για έναν τίτλο φανταστικό.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να είναι μόνο τρεις ώρες αλλά το game είναι απλά απίστευτο. Από το gameplay, το φοβερό κόσμο του συν το story που είναι και αυτό σε υψηλό επίπεδο μιλάμε για έναν τίτλο φανταστικό.

Συμφωνώ και απαυξάνω. Όσοι δεν το έχετε πάρει ακόμα, αγοράστε το το συντομότερο δυνατό. Συγκλονιστικό παιχνίδι.

Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι, αλλά να πώ την αμαρτία μου, προτίμησα να το απολαύσω από την οθόνη της τηλεόρασης, σαν να βλέπω ταινία.

Κατέβασα σε HD το walkthrough ενός τυπά και απόλαυσα την ιστορία ξαπλωτός στον καναπέ  :-D

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμμ καλή ιδέα.... είναι οκ για μικρά, να το βάλω να το δω με την κόρη μου;

ποσο  μικρα?.....πάντως εγω λιγο που το ξεκινησα καταλαβα οτι θα πεσει πολυ κλαμα

Δημοσ.

Χμμμμ καλή ιδέα.... είναι οκ για μικρά, να το βάλω να το δω με την κόρη μου;

Δεν είμαι σίγουρος για τα μικρά γιατί αν και μοιάζει με χαριτωμένο παραμύθι,

έχει κάπου στα μισά κάτι σκηνικά που πρέπει να κόψεις κάτι χέρια και πόδια ενώ προχωράς σε ένα ποτάμι αίματος...

Δημοσ.

To τελείωσα και εγώ προχθές και έχω να πω πώς ήταν εξαιρετικό. Κάτι διαφορετικό που ξεφεύγει από αυτά που συνήθως παίζουμε.... Μια φρέσκια ιδέα που δείχνει πως μικρά στούντιο μπορούν να προσφέρουν καινοτόμα παιχνίδια.

Για τον φίλο που ρωτά παραπάνω το παιχνίδι δεν είναι για μικρά παιδιά....

Δημοσ.

Εξαρταται ποσο μικρα και ποσο hardcore ειναι ;p

Αν εξαιρεσεις τη φαση στη περιοχη των γιγαντων νομιζω οτι ειναι αρκετα παιδικο....

Οντως απο τα ωραια παιχνιδακια της χρονιας που περασε

Δημοσ.

Στα δικά μου μικρά, στο σημείο με το ποτάμι του αίματος, τους είπα ότι είναι κρασί και τελειώσαμε με τις περίεργες ερωτήσεις και τον πιθανό φόβο τους.

• Like 2
Δημοσ.

Απίστευτο παιχνίδι, αλλά να πώ την αμαρτία μου, προτίμησα να το απολαύσω από την οθόνη της τηλεόρασης, σαν να βλέπω ταινία.

Κατέβασα σε HD το walkthrough ενός τυπά και απόλαυσα την ιστορία ξαπλωτός στον καναπέ  :-D

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε!

Μεγάλο κομμάτι της μαγείας του παιχνιδιού είναι πόσο ταυτίζεις την κάθε πλευρά του controller με τον κάθε αδερφό,

και πόσο αυτό παίζει ρόλο στο τέλος που πεθαίνει ο μεγαλύτερος

Στα δικά μου μικρά, στο σημείο με το ποτάμι του αίματος, τους είπα ότι είναι κρασί και τελειώσαμε με τις περίεργες ερωτήσεις και τον πιθανό φόβο τους.

Βέβαια τώρα απομένει ο φόβος ότι όποτε βλέπουν μεγάλους να πίνουν κρασί σε κανα τραπέζι θα νομίζουν ότι έχουν ακρωτηριάσει κάποιους για το συλλέξουν :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνώμη δεν είναι gamepad suport?

Notice: Brothers - A Tale of Two Sons requires a controller to play

ήμαρτον που να μην ήθελε δηλαδή!

το x360 controller ούτε που νοιώθει ingame και δεν ξέρω και πως το επιλέγω..μόνο keyboard δουλεύει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...