tolic-in Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Παρτου το 620, 180 € έχει Sent from my RM-846_eu_euro1_273 το 620 εχει 165 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μακάρι να έχουμε πτώσεις τιμών σύντομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ενώ ήδη το βλέπουμε στο εξωτερικό σε πολύ καλύτερες τιμές οι οποίες φτάνουν ακόμα και τα €100. Που έχει τόσο φθηνά ρε παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Έλα ντε.Αλλά για να το λέει κάτι θα ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αξιώθηκα και το πήρα και γω πριν 3 μέρες. Όντως πολύ καλό για τη συγκεκριμένη τιμή. Η μπαταρία είναι λίγο κωμωδία από διάρκεια αλλά πέραν τούτου δεν έχω συναντήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neuro22 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Το έχω εδώ και δύο μήνες (το πήρα από το εξωτερικό). Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του, ποιοτικό και δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ούτε μια εφαρμογή. Τα μοναδικά μείον μπροστινή κάμερα και η απουσία flash (φωτο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το αγορασα και εγω αυτο το κινητο παιδια περσι ομως στις 27/1/2014 αν θυμαμαι την σωστη ημερομηνια και την ακρηβδευστατη. Εμεινα μαζι του μεχρι που το αλλαξα και πειρα iPhone 4S το καλοκαιρι το οποιο εδωσα στον πατερα μου φυσικα το εχω ακομα δεν το πεταξα δεν ειμαι τρελλος ομως πεταξα το κουτι του αντι να το ειχα στην συλλογη με τα αλλα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα