Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απόφαση της Nokia στις αρχές του 2011 να εγκαταλείψει την ανάπτυξη του Symbian και να «ασπαστεί» τα Windows Phone της Microsoft, αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κινήσεις στο συγκεκριμένο χώρο. Φτάνοντας στις μέρες μας, η Nokia έχει παρουσιάσει αρκετά μοντέλα Windows Phone κάτω από τη σειρά Lumia τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και το κυριότερο, όλες τις τσέπες.

Το Lumia 520 που παρουσιάζουμε παρακάτω αποτελεί όχι μόνο το πρώτο μοντέλο -με βάση τον αριθμό- ολόκληρης της σειράς Lumia, αλλά και το πιο φθηνό αφού επίσημα κοστολογείται στα €150, ενώ ήδη το βλέπουμε στο εξωτερικό σε πολύ καλύτερες τιμές οι οποίες φτάνουν ακόμα και τα €100.

Για να δούμε λοιπόν τι προσφέρει το Lumia 520 σε μια κατηγορία smartphones η οποία κατακλύζεται από πολλές λύσεις και οι οποίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία στηρίζονται στην πλατφόρμα του Android.

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Nokia Lumia 520

Δημοσ.

Πολυ καλη παρουσια και πολυ καλο κινητο.Οτι πρεπει για να μπει κανεις στον κοσμο των wp8.Κριμα που δεν εχει μπροστινη καμερα και το εψηνα να το παρω στον πατερα μου για να κανουμε κλησεις μεσω σκαιπ.

Δημοσ.

Παρτου το 620, 180 € έχει :P

Sent from my RM-846_eu_euro1_273

Καλη ιδεα,γυρω στα 160 το βρισκω.Βασικα το androidaki που εχει τωρα μια χαρα των εχει βγαλει και το κουμανταρει τελεια.Μπαινει νετ κλπ.Αλλα θελω να του παρω ενα με μπροστινη καμερα(ουτε το τωρινο εχει)  και να "μην ειναι ιδιο" οπως μου λεει.Οποτε βασικα για αυτο θελω να παω σε wp.Γενικα του αρεσει να ψαχνετε. :P

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρα πριν τρεις βδομάδες. Οτι ποιο γρήγορο και ποιοτικό μπορεί να αγοράσει κανείς σε αυτηντηντιμη. Το λειτουργικό ειναι γρήγορο χωρίς προβλήματα και προσωπική μου άποψη πολύ μπροστά απο το android. Και μόνο που μπορείς να έχεις μια συσκευή με 8gb που σου δίνει δυνατότητα να φορτώσεις απροβληματιστα δεκάδες εφαρμογές σε αυτή την τιμή ειναι απο μόνο του ενα μεγάλο πλεονέκτημα. Αφήστε δε και την ύπαρξη offline δωρεάν προγράμματος πλοήγησης.

Δημοσ.

μπα θα ελεγα το huawei ascend w1 πολυ καλυτερα specs και ανωτερη μπαταρια

Εχει τις ελλείψεις των nokia apps,που αυτο ειναι ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ,για wp συσκευή,οτι hardware και να εχει ενα μη nokia wp συσκευη!

Δημοσ.

Εχει τις ελλείψεις των nokia apps,που αυτο ειναι ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝ,για wp συσκευή,οτι hardware και να εχει ενα μη nokia wp συσκευη!

http://www.phonearena.com/news/Glitch-allows-any-Windows-Phone-model-to-install-Nokia-exclusive-apps_id44401

αν και προσωπικα μια χαρα το εχω το ascend ως δευτερη συσκευη χωρις τις apps της νοκια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.phonearena.com/news/Glitch-allows-any-Windows-Phone-model-to-install-Nokia-exclusive-apps_id44401

αν και προσωπικα μια χαρα το εχω το ascend ως δευτερη συσκευη χωρις τις apps της νοκια

Τι γίνεται με τα πραγματικα exclusive app,που δε στα εμφανιζει στο store ή γραφει οτι ειναι "not available for your phone",πως τα περνας,οπως το nokia music?

Και απο τα σχολια φαίνεται οτι δε δουλευει ή δουλευει για περιορισμενο αριθμο apps και συσκευων!

Αν και το Huawei Ascend W1 με τον ανοικτο bootloader εχει τα φοντα να γινει το νεο hd2,που αν γίνει κατι τετοιο τα nokia apps,θα ειναι το τελευταίο που θα νοιαξει καποιο χρηστη του!;)

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...