ababapanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 καλησπερα. Σε εναν imac που εχω με OS 10.8.4 καθε φορα που ανοιγει , ανοιγει μαζι και το IMOVIE, Επισης το imovie μου εχει βγαλει update και καθε φορα που παταω να γινει μου γραφει να συνδεθω με το apple id του προιγουμενου κατοχου οπου αγορασα τον imac, στους λογαριασμους ομως και στα συνδεμενα id , δεν υπαρχει , παρα μονο το δικο μου. Τι μπορει να συμβενει?
ozelot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Αν το iMovie icon είναι στο Dock, βεβαιώσου ότι στα Options δεν είναι τικαρισμένο το "Open at login". Διαφορετικά πήγαινε System Preferences > Users & Groups > Login Items μήπως και βρίσκεται εκεί. Μια ερώτηση : το μηχάνημα το αγόρασες "ως έχει", δηλαδή με εγκατεστημένο το OS X και όλες τις εφαρμογές/ρυθμίσεις του προηγούμενου κάτοχου ;.
iMarilina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 <p>καλησπερα. Σε εναν imac που εχω με OS 10.8.4 καθε φορα που ανοιγει , ανοιγει μαζι και το IMOVIE,</p> <p> </p> <p>Επισης το imovie μου εχει βγαλει update και καθε φορα που παταω να γινει μου γραφει να συνδεθω με το apple id του προιγουμενου κατοχου οπου αγορασα τον imac, στους λογαριασμους ομως και στα συνδεμενα id , δεν υπαρχει , παρα μονο το δικο μου.</p> <p> </p> <p>Τι μπορει να συμβενει?</p> Αμα το iMovie ειναι κατεβασμένο από τον προηγούμενο κάτοχο δε μπορείς να το κάνεις update αφού δεν έχεις τα δικά του στοιχεία. Αν το χεις και συ αγορασμένο, σβήστο και ξανακατέβασέ το με το δικό σου λογαριασμό και θα κανει κανονικά update. Το ίδιο έκανα και γω με δυο τρεις εφαρμογές που ειχε περάσει ο προηγούμενος κατοχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα