likos_de Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Καταρχήν να χαιρετήσω το forum καθώς είμαι καινούργιος στην παρέα.Λοιπών θέλω να στείλω σήμα internet απο wifi σε απόσταση πάνω απο 1 χιλ. αλλά το κακό είναι ότι υπάρχει ένας λόφος που μου εμποδίζει την οπτική επαφή με το σημείο και έτσι η εγκατάσταση καυτευθυντηκών κεραιών είναι αδήνατη. Η επόμενη λύση που σκέφτηκα, αν και δεν είναι σίγουρη, είναι η εγκατάσταση πανκατευθηντηκών κεραιών (omni-directional) αλλά θα χρειαστώ πολλές απο αυτές για να στείλω το σήμα καθώς δεν καλήβουν μεγάλες αποστάσεις σε αντίθεση με την κατευθυντικές. Μετά απο πολλή ψάξημο στο internet νομιζω οτι με 3 TL-WA5210G (1 στέλνει σήμα, 2 αναμεταδότης, 3 λήψη σήματος) θα κάνω δουλειά αλλα και πάλι οι κεραίες που έχουν μέσα ειναι κατευθυντηκες (12dB) και δεν υπαρχει οπτική επαφή όπως ανέφερα. Αν όμως προσθέσω την TP-Link TL-ANT2415D (15dB) μπορει να κάνω δουλεια αλλα το κόστος ανεβαίνει. Τι μου προτείνεται λοιπών? το κοστος να μην ξεπερναει τα 200 ευρώ. Ευχαριστώ.
Universal Soldier Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 -... θες να βρείς ένα 3ο σημείο με οπτική και από τις δυο μεριές που θες να ενωσεις και γίνουν 2 link με 3α σημεία .. αντί για 1 link μεταξύ 2 σημείων. --- -- . -.-. .- -. --- .. -..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα